Şimdi Ara

%30 İNDİRİM İLE PC TOPLAMAK İSTEYEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar %30 ile sorunsuz Pc toplamak isteyenler veya pc oem parçaları almak isteyenler:

Vatan Computer Dudullu mağzasından size temin edebilirim.Türkiyenin her alanına kargo ile gönderilir.

Aldığınız siparişin durumunu daha rahat bileceksiniz.En sorunsuz ürünleri temin edeceksiniz.Bende bu durumda kotamı doldurmuş olacağım.

İnternetten alamayacağınız(internet stoğu tükenmiş) ürünler için bir fırsattır.

Kampanya günü belli olmuştur.

Düşünenler acil pm atsınlar.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TREMİLA_ -- 20 Ağustos 2013; 17:37:54 >

• İnternet şubesinde dört göz ile bekliyorum verdikleri anda veririm rahat ol sen ;)

Olmadı %8 + %3 indirimde yaptıtıırırım.Kurumsal müşteri ise hafta içi %16 toplamda indirim yapabilirim ;)
  • %8 olan indirime + %8 yapılıyor.Evet yeniyim 4 ay oldu.
  • hayırlı olsun ayrıca mesajları siliyorum pm den konuşalım
  • Peki teşekkürler.
  • Hafta sonları %25 fix indirim oluyor vatan'da herkesin bildiği gibi peki diğer hafta sonları'da sizden %25 yerine %30 indirim alabilir miyiz peşin kredi kartı ile ?
  • Alamazsınız.Personel olarak indirimden yararlandıramam açıkçası.

Bu fırsatı bence kaçırmayınız.Sürekli %30 olmuyor çünkü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu arkadaş sayesinde %30 indirimli 5 taksit ile MSİ GD65 board ve Corsair 16gb ram satın aldım stokları bitmeye gün tutmuş ürünleri temin edebildiği için tebrik ederim kendisine ayrıca kargo ücretini'de kendisi karşıladığı için ayrıca teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deagles48 -- 29 Temmuz 2013; 13:32:46 >
  • Rica ederim en kısa süre zarfında ürünleri mağzamız aracılığı ile gönderimi yapılacaktır.
  • GÜnceldir.
  • Hocam MSI Z87 G45 Gaming Anakart var mı ?
  • Cevaplandı ve merak ettiğiniz ürünleri P.M ile ulaşabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.