Şimdi Ara

%30 İndirimli 3000 TL Sistem (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Vatandan rica ettiğiniz zaman istanbuldaki kasa samsunda oluveriyor bi anda.
    770 al hiç pişman olmassın.marka soruyor isen msı,evga,gigaybte,asus...
  • soğutucu olarak 212 evo al, senin yazdığın tx3 ün 92 mm fanı var. kasa olarak olarak 912 advence bence daha iyi şekil olarak : ) .
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreince55

Teşekkür ederim dediğin parçaları tekrar araştırıp konuyu güncellicem. monitör için asus un bu modeli hoşuma gitti tepkime süresi 1 ms olması bana cazip geldi.

1 haftadır belirtilen monitoru kullanıyorum tek kelimeyle harika. tam f/p ürünü hem oyunlarda hemde filmlerde yüksek performansı var bana göre kesinlikle tavsiye ederim. üstelik 2 hdmi girişi var.
  • Oyun olarak 4570 4670 den daha iyi diye biliniyor piyasada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: narnia127

Oyun olarak 4570 4670 den daha iyi diye biliniyor piyasada.

hangi piyasa bu ?

ikisi birebir aynı işlemci olup, birinin frekans değeri daha fazla... diğerinin az... bence sıralama da bir hata olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n1ghtr4v3n -- 28 Eylül 2013; 9:54:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: n1ghtr4v3n

quote:

Orijinalden alıntı: narnia127

Oyun olarak 4570 4670 den daha iyi diye biliniyor piyasada.

hangi piyasa bu ?

ikisi birebir aynı işlemci olup, birinin frekans değeri daha fazla... diğerinin az... bence sıralama da bir hata olmuş

Arada ki fark çok azmış ama google a yazınca şu iki sistemi karşılaştıran bir site var orda gördüm bende 4570 oyun performansında daha iyi diyordu 4670 ise pc işlemlerinde. Aradaki 50 tl fark için 4670 almaya deymez bence.

• Soğutucuyu 212 evo olarak değiştirdim. Teşekkür ederim
  • 4570 modeli K serisi değil ileride hız aşırtma yapıldığı zaman bir sorun oluştururmu
  • Bf4 ile beraver amd yeni seri ekran kartlarini piyasaya surecek.Bu nvidia tarafinada yansiyacak ve fiyat dusurmek zorunda kalacak.Iki hafta bekle ya amd nin yeni kartlarindan alirsin yada nvidia kartini suandan daha ucuza alirsin secim senin.Ama tam bu zamanda alinmaz ekran karti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuncu ekipmanı olarak imzamı öneririm. Ayrıca kasanı 400R yapma, Cooler Master'ın soğutması daha iyi... (Koşarak uzaklaşır)

• DH | equ* kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi olucağa benziyor. Kurun yükselmeside beni biraz düşündürüyor. Şuan sistem 3.400 TL tutuyor. Önümüzdeki haftalarda inşallah kur düşerde bizde sistemi almış oluruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreince55

4570 modeli K serisi değil ileride hız aşırtma yapıldığı zaman bir sorun oluştururmu

Sanmıyorum. Sonuçta 4670 de k serisi değil. Aynı performansı vericektir oc yaparken
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.