Şimdi Ara

30 level maçlar daha mı çok noob, feeder, leaver kaynıyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

1)fail pick:takımın bütün ihtiyaçları varken tutupta 2. jungler falan alması
    2)fail mantık:bana oyun başlamadan ''feedlemeyin lan'' diyip lanede feedleyen,sonra bide abana noob diyen adam;5v1 girip ''noob team no help'' yazan vb vb
    3)fail oyun planı:''focus alistar he is support'' wat da fak?
  • Level 6 da omg noob diyen insanlar var :-) Daha oyunun başında kendini pro diye lanse eden sivri zeka insanlar lvl 30 olsa ne farkeder
  • Noob olan adam support ya da jungler almadıysa 10 dakkada en az bir 70 minion kesemez yani. 40 dakkada 40 minion kesebilen vayne bilirim ben. Duo girersen şansın artar haliyle. Takıma uygun pick denen kavram çok saçma. İsteyen oynar isteyen oynamaz. Ama her takımda en az 1 exhaust ve 1 cv bulunmalı.

Ayrıca bundan önce smurf açıp hiç yenilmemeyi denedim. 21 levela kadar böyle sürdürdüm ama o oyunlar bana pek bi garip geldi. 28 leveldaki tiplemeler yeni 30 olanlardan daha iyi. Ben oyuna başladığımda stream falan izlemezdim hiç 30 olana kadar (hatta şu ana kadar) fakat yeni başlıyanlar izliyor çünkü oyun popüler oldu artık. Benim zamanımda böyle popüler değildi. Yeni başlıyanlar oyunu daha iyi biliyolar stream vs. dolayısıyla.
  • Ya bitek sizde mi var bunlar?
  • @Batkay, biz duo girip 2 tane jungle alıp kazanmıştık gayet zevkliydi. Sonrasında da ezreal la mid alcam kapa çeneni dedim adama, adam shaco alıp gezdi ve yine kazandık. Picklerle pek alakası yok yani. (5 tank vs 5 tank bile denk gelmişti, hayatımda oynadığım en efsane maçlardan birisidir hatta. böyle dalgasına 5v5 tank teamz)

Ragekidlerle daha çok alakası var, kazanmak istiyosan çeneni kapalı tutmayı biliceksin. Adama bağırmak hiç bir avantaj sağlamaz. Hatta 2 tane Duo kendi dilinde konuşuyor diye ağlayan Türklerin kaç tanesi beraber girince sadece whisper kullanıyor merak ediyorum cidden, ben kullanmıyorum genelde. Benim takımıma gelen benden farklı olan tipler de kullanmıyor. :(

Ranked oynuyoruz olmuyor falan da değil, hiç bir farkı yok. Eşleştiğin adamların feedleme veya feedlememe ihtimali eşit. Tek fark senin feedleyip feedlememe ihtimalin oluyor oyun genelinde. O da bişey fark ettirmez. Dengeli takımın dengesiz takımı eziceği zaman, dengesiz takımın cidden saçma olması (GP Support, Heimer support falan güzel şeyler öyle saçma değil yoksa) ve oynayan tüm adamların eşit seviyede olması durumu. Yoksa 1200 elo oyunda pickler yüzünden değil adamlar ezik olduğu için yener, yenilirsiniz.

Sonuç: Yenme, yenilme olayı picklere bağlı değil o kadar. All support pickleyip yine yenebilirsiniz. Hepiniz TP alıp yine yenebilirsiniz falan filan. Sonuçta 1900+ elo'dan oluşan premade 5v5 oyun değil oynadığınız oyun. Olay ne kadar oynayabildiğinize bağlı, mekanik yetenekleriniz daha iyiyse ve az çok ölmemek konusunda fikriniz varsa 90% yenme ihtimaliniz var ortalama seviye oyunları. (CLG ve TSM'in tüm turnuvaları domine ettiği zamanlarda çok zorlanmama sebeplerinin başında geliyor bu hani)

• quote:

Orijinalden alıntı: erdemfb12

aynen öle 30 level olduğumdan beri yenilgi sayım arttı

herkez leaver lardan şikayet ediyor felan filan hep takım arkadaşlarına laf söylüyolar bir delikanlı görmedim ki suç bende bende kötü oynuyorum diyen varsa yoksa hep leaver feeder
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lancelot71

quote:

Orijinalden alıntı: erdemfb12

aynen öle 30 level olduğumdan beri yenilgi sayım arttı

herkez leaver lardan şikayet ediyor felan filan hep takım arkadaşlarına laf söylüyolar bir delikanlı görmedim ki suç bende bende kötü oynuyorum diyen varsa yoksa hep leaver feeder

kendimde suç olsa birşey demem benimde feedlediğim zamanlar oluyor ama abartmıyorum sadece mininon kesmeye odaklanıp orman kasıyorum ondan sonra adamlara saldırıyorum.

• Skill>Hero
  • Bak şimdi sen oynuyorsun oynuyorsun 30 oluyorsun, oyunu beceremeyen kişiler de oynaya oynaya 30 oluyor. 30 level kısmına çeşit çeşit insan doluyor. Matchmaking sistemi seni w/l oranına göre yerleştirdiği için, sana gün yüzü göstermeyip w/l rationu düşürdüğünü iddia ettigin adamların olduğu bir oyuna atıyor. Oyunda bulunan aktif oyuncuların büyük kısmı 30, w/l ration düşük olunca da 30 olana kadar görmediğin ibretlik oyuncularla karşılaşıyorsun. Mesela ben 30 olduğumda winlerim loselarımdan 50 fazlaydı -şimdi de o civarda-, düşük seviyeli arkadaşlarımla girince kaybediyorum sadece.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.