Şimdi Ara

30 level maçlar daha mı çok noob, feeder, leaver kaynıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 30 lvl olmadan önce özellikle 29da ne feeder ne noob ne de leaver/afk vardı. 30 Olduğumdan beri sadece 1 oyunda feeder/noob/troll vb. görmedim. Reportlar falan hiç bir işe yaramıyor mu? Böyle salakça iş olmaz arkadaş atacaksın bunlara ıp banı bir halt edemeyecekler. Salak salak insan kaynıyor ortalık. 1-6-0 Xin olabilir mi ya? 5. dkda 8 kere ölen olafımız da vardı. Rezalet bir el geçirmiştik. Gereksiz boş bir konu oldu ama içimi dökmek istedim. Zaten oynayacak zaman zor buluyoruz. Bir de oyun zevkimizin içine ediyorlar. Say ss dedim. What is ss dedi adam ya? Var mı böyle bir şey. Kafayı yemek üzereyim. Riotun bu duruma bir şey yapması gerek. Ban falan fayda etmiyor, ipleri düşürülsün champları alınsın oyuna giremesinler. Rezalet bütün oyunlarım.

Edit: Noktalama Fail

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChronoKeeper -- 9 Kasım 2011; 9:58:23 >

• aynen öle 30 level olduğumdan beri yenilgi sayım arttı
  • ya alakası yok sızlanıp durmayın,1500 elodan 1600 olurum diyordum 1300 e düsdüm 5 gündür ,hicde sızlanmıorum takımca yenildik leaver yokdu 1 adamla 1 oyun oynayıp noob yada deil karar vermek zor,herkesin kötü gününe gelebilir,yada kasamayıp ezilebilir normal bunlar.bu gidisle 1000 e kadar düscem anlasılan yinede sızlanmıyorum
  • Beyler birşey sorucam.Ranked elomuz ile normal game gelenler arasında ilişki varmı ? Kesin bir bilgisi olan varsa daha iyi olur.
  • böyle bir berbat mac olmaz ya 30lvl nasıl oluyorlar anlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemfb12

aynen öle 30 level olduğumdan beri yenilgi sayım arttı

ilginç, 30 olduğumdan beri kazanma sayım ile kaybetme sayım arasındaki fark gittikçe açılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxxx15

ya alakası yok sızlanıp durmayın,1500 elodan 1600 olurum diyordum 1300 e düsdüm 5 gündür ,hicde sızlanmıorum takımca yenildik leaver yokdu 1 adamla 1 oyun oynayıp noob yada deil karar vermek zor,herkesin kötü gününe gelebilir,yada kasamayıp ezilebilir normal bunlar.bu gidisle 1000 e kadar düscem anlasılan yinede sızlanmıyorum

ya bu eloya nerden bakılıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iyide 29-30 level aynı şey

yine aynı level sınırıyla giriyosun . 30level olunca sürekli 30 levellerle girmiyosunki
  • kesinlikle öyle 1600 eloda sabitleyebilsem yükselicem biliyorum ama 1500 de gelen oyuncular ile 1600 da gelen oyuncular arasında sanki ucurum var anlamadım hepsi bana mı denk geliyor bunların... ı m done diye baslıcam sarkıya bende o olucak sonunda uninstall ettcem:((((((
  • senin gibi noobiler 30 olunca yapçak bişi kalmadı
  • Alışın artık bunlara. Premade giriyorum hep bugün 20 maçın 3'ü loss yaptım

Bugün support oynamak geldi tam Janna alıyodum Blitzcrank, CV aldı support dedi. Ben supportum dedim oda fark etmez bu CV sadece benim için dedi. Ve aptal herif sadece 2 kez kullandı oyun boyunca. Sonuç olarak yenildik
  • bugün bi ranked e girdim. ortalama 7 level civarına geldiğimizde bende 6 kill var takımın toplam kill e baktım orda da 6 kill yazıyor rakibe baktım 14 yazıyor... sinir küfür kıyamet 20 min. surrender.....
  • 30 level oldugunuzda hep 30 lvl rakiplere karşı oynarsınız.Yanı 30 lvl oldugunuzda normal game de 25 level adam falan gelmez karşınıza.Sizde bu yüzden eskisi kadar kill alamazsınız ve bunu takım arkadaşlarınıza vurursunuz.Moralınız iyice bozulur ve takımınızın moralınıde bozarsınız.Onlar ve siz daha çok ölmeye başlar ve sonuç=gg
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemfb12

quote:

Orijinalden alıntı: xxxxx15

ya alakası yok sızlanıp durmayın,1500 elodan 1600 olurum diyordum 1300 e düsdüm 5 gündür ,hicde sızlanmıorum takımca yenildik leaver yokdu 1 adamla 1 oyun oynayıp noob yada deil karar vermek zor,herkesin kötü gününe gelebilir,yada kasamayıp ezilebilir normal bunlar.bu gidisle 1000 e kadar düscem anlasılan yinede sızlanmıyorum

ya bu eloya nerden bakılıyor

Summoner Profile>Profile
    Orada alttaki stats overwiev den ranked bölmesine tıkla.
    3 tane yer var 3v3 için 5v5 solo ranked ve 5v5 premade için. Onların elo işte burdakilerin genel olarak konuştuğu solo diye düşünüyorum.

Elo nuz yazmıyorsa ya hiç ranked oynamamışsınızdır.

• Noobluk göreceli bir kavramdır genç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

Noobluk göreceli bir kavramdır genç

Beş dakikada 8 kere ölünürse sence o kişi noob mudur? Bence noobdur.
  • 30 levela kadar nubları yenmek daha kolay olduğu için kazanıyordunuz. Şimdi kazanamayınca noluyor, birinin suçlu olması gerekiyor. Sizin gibi kıymetli abilerimissss suçlu olamayacağına göre, sizin takımınıza hep noob livır rus geliyor. yersen
  • solo alın olm oyunu çok mu zor alın bi carry ya da caster olmadı jungler yardırın zırt pırt gang atın yapın bir şeyler her şeyi takımınızdan bekliyorsunuz sizin hakkınızda düşüncem şu millet dalıyor siz ölmeyeyim skorum bozulmasın diye girmiyorsunuz carry olduğunuz halde sonra da omg noobs why 4v5 falan 30 olmadan böyle düşüncelere kapılıyorsunuz bir de
  • 4 kişi oyuna giriyoruz fakat yinede son gelen kişi noob oluyor.Takımda jungler var adam shaco seçiyor diyor mavi benim ve alırsan çıkarım.Sonuç Shaco maviyi aldı biz 4 kişi oyundan çıktık. 10 dk geçti oyuna girip basede bekleyecektik ki oyun bitmiş.
    Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zesty Phoenix -- 9 Kasım 2011; 10:50:23 >
  • Her konuda aynısını yazmakdan bıktım ya Bir team oluştur oyunlardaki iyi oynuyan adamlardan filan onlarla birlikde premade gir sürekli. Bunu yapmak bu kadar zor değil.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.