Şimdi Ara

30 level oldum 2 tane de ranked maç oynadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunu çıktığı günden beri oynayan arkadaşımla duo girdik. 1 maçta takımca ezildik diğerinde de arkadaşım ve ben hariç bütün takım rezil oynadı. bronze 5 e düşecem bu gidişle. silvera girmem için kalan 8 maçın kaçını kazanmalıyım?

• 8 ini
  • Hosgeldin aramıza cay falan verin arkadasa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıktığı günden beri oynaması onu pro mu yapıyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

Çıktığı günden beri oynaması onu pro mu yapıyor?
    Klasik GG konusu, girmeden tahmin etmiştim kesin 2'side lose'dir ve herkes feedlemiştir diye.
  • NDS kullanıcısına yanıt
    kaşınma paşa hangi cümlemden çıkardın bunu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bevren

peki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.maçta lag ve oyun donuyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pearl Jam

Klasik GG konusu, girmeden tahmin etmiştim kesin 2'side lose'dir ve herkes feedlemiştir diye.

aynı şeyi düşünüp girdim ve yanlış olması için dua ettim ama sonuç gene aynı gg wp
  • quote:

lose'dir ne kardeşim aferim nostradamus'un kayıp çorabı mısın iyi güzel doğru tahminde bulundun konuyla tamamen alakasız bi yorum atmışın amacın ne işsiz misin yukarıda belirttim 1 maç takımca ezildik diğerindede 3/4/10 blitz oynarken beraber girdiğim adam 10-0 ez gidiyodu. yani işin gücün yok bana da yardımcı olmuyosun soru sormuşum burda kendi kendine triplere giriyosun keşke adamakıllı cevap verseydin boş laflarının arasına
  • quote:

quote:

oyunu çıktığı günden beri oynayan arkadaşımla duo girdik arkadaşım ve ben hariç

Burdan.

Geri kalan maçlardan 3ünü kazanırsan iyi. Nick atta bakalım lolking'ten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

quote:

quote:

oyunu çıktığı günden beri oynayan arkadaşımla duo girdik arkadaşım ve ben hariç

Burdan.

Geri kalan maçlardan 3ünü kazanırsan iyi. Nick atta bakalım lolking'ten.

bevrenus westteyim
  • 340/300 gibi bir w/l var, 25 tane mi ne champ açık, jungle hariç her yerde oynayabilirim ama hâlâ kendimi ranked'a hazır hissetmiyorum. Böyle konuları görünce sorun bende mi acaba diye düşünüyorum. Sizce ranked girme zamanım gelmiş mi? Yenilince de kimseyi suçlayan ya da flame yapan biri de değilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carrier has arrived

340/300 gibi bir w/l var, 25 tane mi ne champ açık, jungle hariç her yerde oynayabilirim ama hâlâ kendimi ranked'a hazır hissetmiyorum. Böyle konuları görünce sorun bende mi acaba diye düşünüyorum. Sizce ranked girme zamanım gelmiş mi? Yenilince de kimseyi suçlayan ya da flame yapan biri de değilim.

saçmalama abi ranked game ile custom game arasındaki tek fark ranked de iş biraz daha ciddiye biniyor kesinlikle bırak custom oynamayı oyundan soğumadan.
  • LoLTechSup kullanıcısına yanıt
    ne boş dualar ediyosun sen lan öyle tek derdin bu olsun ruh hastasına bak açmaz olaydım konu manyaklar yuvası olmuş burası herkes ayrı bi şımarık biraz @3 gibi olun sıcak olun adamlık öğrenin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bevren -- 17 Haziran 2013; 16:15:43 >
  • quote:

ne boş dualar ediyosun sen lan öyle tek derdin bu olsun ruh hastasına bak açmaz olaydım konu manyaklar yuvası olmuş burası herkes ayrı bi şımarık biraz @3 gibi olun sıcak olun adamlık öğrenin.
    ne vereyim abime
  • quote:

Sakin ol şampiyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: daykoo

Sakin ol şampiyon

sakin olamıyorum panpa aklım lose'dir diyen ukalada kaldı üşenmemiş ' koymuş liselim
  • quote:

Zaten aynı konudan 14213542935682941234123534457 tane var . QQ konusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Two Stroke

quote:

Zaten aynı konudan 14213542935682941234123534457 tane var . QQ konusu

Alıntıları Göster
    REPEYLE ELO BOST YAPILIR EVET REPEYLE
  • quote:

quote:

lose'dir ne kardeşim aferim nostradamus'un kayıp çorabı mısın iyi güzel doğru tahminde bulundun konuyla tamamen alakasız bi yorum atmışın amacın ne işsiz misin yukarıda belirttim 1 maç takımca ezildik diğerindede 3/4/10 blitz oynarken beraber girdiğim adam 10-0 ez gidiyodu. yani işin gücün yok bana da yardımcı olmuyosun soru sormuşum burda kendi kendine triplere giriyosun keşke adamakıllı cevap verseydin boş laflarının arasına

Çok iyi iseniz doğal olarak lig atlamanız gerekir, aynı rakiplerden karşıyada geliyor, benimle konuşurken seviyeni koru bu arada.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.