Şimdi Ara

30 liraya sınırsız internet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    komşudan alıyorum interneti ama modemde mi sviçtemi bi sıkınt var arada internet kesiliyor reset atınca geliyor ama sıkıldım bu durumdan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARAKUZGUN -- 17 Mayıs 2011; 19:27:21 >

• uydunet'in 30 liraya sınırsız neti var bro
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nolimitt-

uydunet'in 30 liraya sınırsız neti var bro

peki nasıl. yani hızı filan ???
  • hız 1 mbs modem parası alıyolar :@
  • 1 mb sınırsız 30 tl uydunet
  • hızı pek bi düşükmüş yav
  • Öyledir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GÜZEL BİR KULLANICI ADI

varmı ????
    komşudan alıyorum interneti ama modemde mi sviçtemi bi sıkınt var arada internet kesiliyor reset atınca geliyor ama sıkıldım bu durumdan.

24,5TL 8mb sınırsız kendime ait ne kesilme derdi var ne hız düşmesi
  • ıcıcık daha hızlı olsa çok geçilesi bir net
  • Bulunduğun şehir de süperonline varsa sadece büyükşehirlerde var. 10 mbs hız 39tl kurulum ücreti yok Only gamere selam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Only Gamer

quote:

varmı ????

bu hangi firma

• uydu net işi yattı benim evde kablolu tv yok olmuyormuş. evet yeni teklifleri bekliyorum
  • quote:

quote:

quote:

varmı ????

bu hangi firma

Smile ADSL

• quote:

Orijinalden alıntı: IamEwiL

Bulunduğun şehir de süperonline varsa sadece büyükşehirlerde var. 10 mbs hız 39tl kurulum ücreti yok Only gamere selam

Ooooo sana da selamlar

Benim net şöyle. doğal olarak net ile yeni taşıyan insan olduğumuz için zamanında 1mb 4gb kotalı vardı tirin tirin 2yılım onunla geçti. 2yıl dolmasına yakın baktım kota olacak gibi değil 8mb net limitsize geçtim 49tl olan. 3-4ay onu kullandıktan sonra sözleşmem bitti. firma beni aradı ve 1yıl boyunca fiyat artışı olmadan %50 indirimli ödeyeceksiniz dediler. ee ben memnunum. ne hızım düştü, ne de internet kesildi bir kere. tamam dedim ve ttnet 8mb net limitsize 55tl verirlerken aynı internet paketine kesinti olmadan 24,5TL ödüyorum. 3aydır da 24,5 ödüyorum bir kere net kesilmedi. ortalama 150gb internet kullanıyorum. aylık 300gb yi de görüyor. ama hdd doldu

hangi firma olursa olsun kendinize ait kaliteli modeminiz bulunsun. kampanyalı bir firmadan modem almayın. bozuk ürünleri kakalıyorlar terbiyesizler. boş vere ayda 1-2tl fazla veriyorsunuz gidip yine modem alıyorsunuz.

uydunet gelirse her türlü iptal ettireceğim. aylık ev telefonu ile beraber yok yeter 45tl ödüyorm. zaten evdeki herkesin cep telefonu var. kişi başı aylık 10Tl yükleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 17 Mayıs 2011; 21:23:25 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

varmı ????

bu hangi firma

Smile ADSL

ya hocam şu siteye baktımhttp://www.smile.adsl.com.tr/index.php?adsl=9&cid=91 hiç 24,5 liralık sınırsız bir internet paketi göremedim benmi yanlış anladım yoksa
    24,5 liraya bulsam yarın gidip baglatacam yetti artık şu modemin sıkıntısı

• up
  • ttnet netlimitsiz 30 tl kullanıyorum aslında 55 tl paranın gerisi komşudan geliyor
  • ee yok mu ??
  • Ayda 17 Liraya bile var sınırsız 512 Kbps. Yeni üyelere kapalı tarife ama biz kullanıyoruz hala
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.