Şimdi Ara

30 lvl HESAP SATILIK 3 SKIN 20 HERO 2 RUNE PAGE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
3.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Manicial

quote:

Orijinalden alıntı: Yengas

quote:

Orijinalden alıntı: Manicial

kardeşim 1099 ranged q skillinin mi?

Tristina'nın Passive + Kog'Maw'ın W = 1099 Ranged

Bi sn levelları söyle, max alınca 1413 çıkıyor hesapta yamuk var almam ben bu charı!

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:40:55 >

• 2 lira yolliyim konuyu kapat
  • yeni başlayan veya o servera geçmek isteyen biri için 0 dan bunları nakit parasız (TL) yapması hemen hemen 50k ip eder. o da nerden baksan 4ay falan sürer. çıkıp bana kimse günde 1k ip kasıyorum 50gün sürmez falan demesin o yüzden çöp bir hesap değil alınmasına alınır. zamandan tasarruf edersin yani ancak parası tartışılır tabi ki o başka. ben anlamıyorum ki arkadas, iphone ps3 vesaire sahibiyim şükürler olsun karnım tok uyuyorum maddi sıkıntım yok yani ama 5 aydır oynasam da oyuna daha para yatırmadım. herkesde 94 champ +200skin var heralde herkesin parası da çok . herkes zaten 1900 elo+ da hotshotgg ile falan oynuyor anasını satıyım. dicek bişey bulamıyorum şu troll yorumlarınıza azıcık 9gag'den çıkın da donanımhaberde olduğunuzu hatırlayın.

edit : şaka maka görmemişim ben ranged yazdığını, görünce ben de bir kahkaha attım ama bu kadar vurmayın ölmüş zaten garen vakası 2 olcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safazx -- 5 Mart 2012; 0:29:14 >

• 1099 Range nedir??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Randy Blythe* -- 5 Mart 2012; 0:30:12 >
  • Hesabın yanında altın semerini de veriyor demek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wight94

1099 Range nedir??

Bilen bilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: safazx

yeni başlayan veya o servera geçmek isteyen biri için 0 dan bunları nakit parasız (TL) yapması hemen hemen 50k ip eder. o da nerden baksan 4ay falan sürer. çıkıp bana kimse günde 1k ip kasıyorum 50gün sürmez falan demesin o yüzden çöp bir hesap değil alınmasına alınır. zamandan tasarruf edersin yani ancak parası tartışılır tabi ki o başka. ben anlamıyorum ki arkadas, iphone ps3 vesaire sahibiyim şükürler olsun karnım tok uyuyorum maddi sıkıntım yok yani ama 5 aydır oynasam da oyuna daha para yatırmadım. herkesde 94 champ +200skin var heralde herkesin parası da çok . herkes zaten 1900 elo+ da hotshotgg ile falan oynuyor anasını satıyım. dicek bişey bulamıyorum şu troll yorumlarınıza azıcık 9gag'den çıkın da donanımhaberde olduğunuzu hatırlayın.

edit : şaka maka görmemişim ben ranged yazdığını, görünce ben de bir kahkaha attım ama bu kadar vurmayın ölmüş zaten garen vakası 2 olcak

Tamam fazla vuruldu hatta trolleyenlerden nefret ederim ama arkadaş fiyatı söylerken kurduğu cümle ile fazlasını bile hak etti Sanki çok daha fazla edermiş de 50 liracığa elden çıkarıyormuş gibi bir hava vardı cümlede

Senin yaptığın ufak hesaba gelince baştan söyleyim amacım kesinlikte tartışmak vs değil. Arkadaşın bu hesabını yapmak 1 ay ya sürer ya sürmez (TL'siz). Tabi gidip de günde 2 en fazla 3 oyun atıp çıkan ve sürekli lose alan bir kişi için dediğin doğrudur. Yanlış anlaşılmasın 1 ayda yapmak için nolife oynamakta gerekmiyor tabi ki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeriko26 -- 5 Mart 2012; 0:52:25 >

• Bisey sorduk adamakilli cevap verin ya. trollemek icin mi dunyaya gelmis bazilari anlamiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bisey sorduk adamakilli cevap verin ya. trollemek icin mi dunyaya gelmis bazilari anlamiyorum

ranked yazmak istemiş arkadaş ama yanlış yazmış...
  • ch1 pm at qardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeriko26

quote:

Bisey sorduk adamakilli cevap verin ya. trollemek icin mi dunyaya gelmis bazilari anlamiyorum

ranked yazmak istemiş arkadaş ama yanlış yazmış...

Tesekkur ederim
  • o hesabı rp alarak daha ucuza çok daha rahat yaparsın.Rpsiz daha uzun sürer ama yapılır.Hiç ranked atmasaydın belki 20-30 veren olabilirdi zamandan kazanmak amaçlı ile ama ranked attığın için satabileceğini sanmıyorum.
  • ben 20 liraya 1300+ hesap buldum icinde 5-6 güzel skinde vardı (golden alistar falan değil) yinede para vermedim bu hesabı 5 lira ve üzerinde satarsan kendimi asıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Calyps

+rep feNa çaR +9 kdp satıLıK mı ?

satıLık kaNka ch1 1. köy depo önüne geL
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakmutlu

quote:

ch1 qasıYo yhA ch3'é qeL. 2. qöy
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: burakmutlu

quote:

ch1 qasıYo yhA ch3'é qeL. 2. qöy

aga 5k pls
  • paypaldan 5 dolar veririm panpa
  • Bı saniye ceplerimi karıştırıyorum bir sakız çöpü bi çikolata çöpu bide 25 kuruş verebilirim
  • Kase gece açık kalmış benim.Tansu Çiller mode : ON Halüsi,halusu,halis mulis,halesui,haliiseu,halisülasyonlar görmeye başladım.
  • Hesap 30 level bilen bilir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.