Şimdi Ara

30 METREKARE SALONA ACİL İNVERTER KLİŞMA TAVSİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • KARASAL İKLİMDE OTURUYORUM KIŞ IN MAKSİMUM EKSİ 14 Ü GÖRÜYOR İÇTEN YALITIMLI BATI TARAFINDA BULUNAN 30 METREKARESA LONUMA İNVERTER KLİMA ALACAĞIM SAMSUNG,BEKO 7680,ZİBRO KLŞMA LARDA TAKILI KALDIM YARDIM LÜTFEN

• quote:

Orijinalden alıntı: mcivgin

KARASAL İKLİMDE OTURUYORUM KIŞ IN MAKSİMUM EKSİ 14 Ü GÖRÜYOR İÇTEN YALITIMLI BATI TARAFINDA BULUNAN 30 METREKARESA LONUMA İNVERTER KLİMA ALACAĞIM SAMSUNG,BEKO 7680,ZİBRO KLŞMA LARDA TAKILI KALDIM YARDIM LÜTFEN

Böyle bir yerde klimayla ısınmak istiyorsanız asla kalitesiz bi klima almayın.Inverter da olsa düşük segmentler iflas bayrağını çekiyor -5 derecelerinde.Bunların arasında kaldıysanız eğer zibro dan şaşmayın ha başka bakarız derseniz ondada yardımcı oluruz.Ama sakın ola düşük segment bi cihaz almayın hiç bir işiniz görmez para verdiğinizle kalırsınz.Zaten son noktaları klima çalışması için.
  • Arkadaşlar son olarak bugün kararımı verdim ve tavsiye ederim siemens bio klima SZMA/I24500 MODELİNİ inceleyin ve özellliklerinide da vereceğim inanın mükemmel ben 24500 hem ısıtma hemde soğutma olanını aldım inceledim göreceksiniz inverter lardan hiç farkı yok benden demesi yarım kuruluma gelecek ve sonra tekrar yazacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcivgin

Arkadaşlar son olarak bugün kararımı verdim ve tavsiye ederim siemens bio klima SZMA/I24500 MODELİNİ inceleyin ve özellliklerinide da vereceğim inanın mükemmel ben 24500 hem ısıtma hemde soğutma olanını aldım inceledim göreceksiniz inverter lardan hiç farkı yok benden demesi yarım kuruluma gelecek ve sonra tekrar yazacağım

Bu ürünün mü inverter dan bir farkı yok tekrar inceleyin isterseniz almışsınız hayırlı olsun ama 24.000 Btu da inverter la standart çok fark eder.Kullanmaya başlayın yazın pek farkedemezsiniz fakat kışın fark ediceksiniz farkını klimanın iyi günlerde kullanın.
  • mcivgin.Arkadaşım gerçi siemens cihazınızı almışsınız hayırlısı olsun.Ama inverterlerden bir farkı yok derseniz klima üreticisi gibi yazmışsınız bu işi bilenleri birbirine düşürürsünüz.Farkı yok demekle büyük bir buluş olan inverter sistemini bilmediğiniz belli oluyor.Düz bir cihazla klimayla inverter arasındaki farkı valla ben burda size anlatamam farkı fark oldugu için kullananlar biliyorda.Bilmem diger arkadaşlar ne der.Artık cihazı almışsınız.Tekrar hayırlısı olsun....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.