Şimdi Ara

30 Milyar borcum var yardım(hapse giricem yaş 23) EDİT: BORÇ SİLİNDİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
144
Cevap
5
Favori
51.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok zor be bro. 7500 civarı bendede var 12den öde öde anca bu oldu şunu bi bitiriyim bir daha kredi çekenin ben...

Ayrıca bankalar 90gün faiz işletip kağıt gönderir ben 2 ayda bir ödeyebiliyorum 50.günde kağıt geliyor ama avukattaysan bilmiyorum o kısmı allah yardımcın olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0B46CB32A -- 19 Nisan 2015; 9:38:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rift

quote:

Orijinalden alıntı: Wheatley

quote:

Orijinalden alıntı: R0UX

quote:

Dertte dert olsa bir de. Ödeme bak hayatına alala gencecik adamsın kafanı nelere takıyon allah aşkına.

Benim dayım, çocukları vb yüzlerce mişyar borçlu umurlarında değil 10-15 bine kadar düştü girişim firmaları 1 tl olsa bile ödemem diyorlar.

İlerde evlen eşin üstüne yap, sigortalı onu göster sende faydalanırsın. Bitti gitti. Üzülüyorum yani. Bu genç yaşta böyle konulara.

öyle diyorsun da kardeşim ailem bu borcu 5 6 binlira sanıyor bu yüzden eve dönme dediler resmen istanbulda tek başımayım yıllardır düşünsene 30 bin borcum olduğunu öğrendiklerini benim huzurlu bi hayat sürmem için ödemem lazım bu borcu nefes alamıyorum artık ne yapacağımı bilmiyorum çok zor durum

Şimdi ağzımı bozma durumuna geldim. Evine git borç falan ödedim de üstüne para çıkarmasınlar, hesap bilgilerini bu olayı bilmeyen kimseye verme. Yaşa hayatını. Çalış kazan evlen aile kur, ailenin yanında ol yaşlanırlar zamanla üzülürsün.

Pişman olcağın şeyler yapma, sen zaten ödeyemezin o borxu kazandığım parayla anca geçinirsin. Faizini ödersin bir de belki, yılda 3.600 ayda 300 tl sadece faiz var.

Borç sabit kalır 30.000 olarak.

Da kardeş sen nediyon ya?
    Borç ödemeden nasıl kapanıp siliniyor hiçbişi anlamadım

google'a yazın, girişim firmaları nasıl çalışıyor diye

• 20 yaşında iken çalıyordun. Maaşın vardı. Peki ne diye kredi çektin? Krediyi nereye harcadın? Bunların hiç cevabı yok.
  • süresi içinde mal beyanında bulunmamaktan hapis vardır sadece.bildiğim. icra için mal beyanında bulun.
  • Tazyik hapsini sabıka kaydına işlemezler.

• 22 yaşındayım ve şu zamana kadar bankalara faizlerle beraber 60 bin tl ödedim.Araba alıyorum satıp daha üst model alıyorum yine satıp daha üst alıcam sanırım.Tabi benim sabit gelirim var para pul bekleyen yok vs. Allah yardımcın olsun ben ödeyebildiğim halde gün sayıyorum bitsin diye.

• 250 bin lira net borcum var bankalara keyfim yerinde dert sıkıntı yapmıyorm.
  • Sen 30 milyon miyar milyon
    sen bu parayi ne yaptin

• Banka borcundan dolayı hapis yok, babam yaklaşım 200 milyar taktı zamanında şimdi üzerine hiçbir şey yok bankalar yalvarıyor ödeyin diye üstüne üstlük faizi falanda sildiler, 10 sene sonra borç düşecek merak etme.

• Çektiğin parayı ne yaptın?
  • Krediyi cekip çatir çatur kari kizla yerken bize sormadin.. bak başinin caresine boyle insanlara acayip kil oluyorum bunlar birde utanmadan devletten falan yardim isterler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Borcu ödeme. Girişim firmaları var 3-4 seneye seni oraya satalar 30 bin ise max 4-5 bine kapatırsın borcu.

Bankalar biç borç ödemeyen insanları genelde 10 yıl sonunda satar.

10 kişi 10 bin borç. = 100 bin ama ödeyen yok.
    Banka 10.000 tl ye satar.

Alan kişi 10 kişiden toplamda 15-20 ne koparırsa kar eder.

+1
    ama süreç nasıl işliyor bilmiyorum, girişim firmalarına geçerse borç, cok rahat ödersin

Abi bırak yine ödemesin, GİRİŞİME GEÇENE KADAR ASLA ÖDEME ASLA. geçince de ödeme derşm. Zira zaten kkb 0, banka sicili kara liste olucan ödesen de bankalar bir daha adam saymayaxak seni.

E daha ödemenin mantığı ne.

+1
    Bizde aynı durumdayız.HSBC bankası 7000 liralık borç için aylarca icra takibi başlatılacaktır diye mesaj attı.Mart ayında hukuk bürosuna devretmişler borcu artık banka aramıyor,avukatlar arıyor.3 hafta önce evinize geleceğiz yarın diye tehditvari şekilde aradılar.Aşağılayıcı şekilde konuşuyordu avukat telefondan duyduğumda.Neyse gün boyu bekledik ne gelen oldu ne giden.Üstelik 7000 liralık borç için 8500 istiyordu.Dün aradılar 20 gün sonra ve borcunuzda 6000 lira bunun 3te 1ini haftaya mutlaka ödeyin diye.
    Tanıdık icra avukatı ve memuru birşey alamazlar dedi hacize gelseler bile.Yeterki geldiklerinde borcu ödeyeceğinize dair taahhüt imzalamayın dedi.Şimdi tek sıkıntımız arabaya yakalama kararı başlatmışlar.Arabaya kredi ödediğimizden banka arabaya el koyamıyor.Evide güvendiğimiz akrabamıza geçici devrettik.Böyle rahatsız ediyorlar o can sıkıcı.
    Konu Sahibi dediğim gibi canını sıkma.Borç yiğidin kamçısıdır diye boşuna dememişler.Kendini hem maddi hem ruhsal açıdan toplayınca ödersin.

• bankalar telefonumu günde 50 kere arıyor açmıyorum mutluyum olurda bir gece ansızın birileri kapımı çalarsa o an masamın başımda intihar etmiş biçimde bulunacağım.
  • İkametkah adresini değiştir tel no nu değiştir hayatına devam et işe girersen ssk yaptırma 5 sene sonra borç falan kalmaz artık hapis cezası falan kalmadı onlar baskı yapıp korkutuyorlar. Arayanlarada ödeyemiyorum canımımı alcaksınız diye .... Xxx xxxx diye söv oldu bitti. Zaten tel no değiştirirsen ulaşamazlar bile sana..

• En mantıklı iş kupon tutturmak
  • Şu konunun haline bak herkes borç batağında. Bide ovunuyorlar şöyle odemiyoruz böyle odemiyoruz diye. Bu yapılan doğru bi davranış mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nuverti

1. Halis yatmazsin. Max 3 ay uyarmak icin cezaevine yollarlar. Oda bircunu kapatmaz. Hani odemedin diye uyari amacli.

2.si madem istanbuldasin meziyetlerini yaz belki uygun bir is gelir paslarim.

asıl mesleğim denizciyim , tekstillede uğraştım taç gibi karacahome gibi bi firmada supervisörlük yaptım 10 ay sanayidede çalıştım hamallıkta yaptım taksicilikte yaptım elimizden herşey geliyor çok şükür ancak bu devirde herkes birbirini kullanmanın peşinde bu yönden çok darbe yediğim için bu haldeyim hep iyi olduğum için..
  • 20 yaşında 20bin TL krediyi neden çektin?
  • çektiğin parayı ne yaptın diyen var karı kızla yerken bizemi sordun diyen var 1.si ben parayı seninle yemedim onu diyen ergen kardeş 2.si bu parayı neden çektiğimi sana anlatacak değilim ailevi meseleler, kimseyi ilgilendirmez cevap verenlere saygılarımı sunarım saçma cevap verenler inş 5 katı borcunuz olur amin ;)
  • Öncelikle Allah kolaylık versin hocam. Maalesef bu dönemde KOLAY PARA kazanılmıyor. Sektörün neyse ona yoğunlaşmaya çalış. Olmazsa ne olursa yap.
    Hapis hakkında da pek bir bilgim yok ancak bankalar tefeci gibi çalışıyorlar. Bir şirketin olsaydı şimdiye sektöründe hiçbir saygınlığın kalmamıştı şükret haline. Bence o parayı bulmaya bak ve ne iş olursa yapmaya bak ama önce sektörüne yoğunlaşmaya çalış.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.