1.8x boy ve 84 kiloyum 25tane rahat çekiyorum kasarsam 35. Kollarımdaki kas oranı normal öyle sıktığım zaman belli oluyor sadece
quote:
Orijinalden alıntı: Einstein
quote:
Orijinalden alıntı: dabelebedyu
quote:
Kendiyle aynı ağırlıktaki 30 şınav çeken adamla aşağı yukarı aynı güçtedir.
einstein beyfendi ne demek istiyorsunuz tam anlayamadım ?
"30 şınav çeken adam ne kadar güçlüdür ?"
Soruna cevap verdim.
ancak yanlıs cevaplamıssın kardes cunku 150 kıloluk bırkısı 30 cekerse farklı 100 kıloluk cekerse farklı bence hata var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
ben 10 tane cekemiyorum beyler
quote:
Orijinalden alıntı: 43_ali
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: dabelebedyu
quote:
Kendiyle aynı ağırlıktaki 30 şınav çeken adamla aşağı yukarı aynı güçtedir.
einstein beyfendi ne demek istiyorsunuz tam anlayamadım ?
"30 şınav çeken adam ne kadar güçlüdür ?"
Soruna cevap verdim.
ancak yanlıs cevaplamıssın kardes cunku 150 kıloluk bırkısı 30 cekerse farklı 100 kıloluk cekerse farklı bence hata var
Tek seferde 30 çekiyorsan gayet iyi 30x4 yapıyorum ben antrenmanlardan sonra mesela
gerçek şınavı benım hocam bende 15-20 yapıyorum demişti ama gerçegini diyor ıyıcene yatıyon yere harbı öyle 6 - 7 de takıldım ama normalde 30 yapıyorum önemlı olan gerçek ve düzgün çekmek
hızlı şekilde maksimum 61 tane çekmiştim 55'den sonra bel yamulmaya başlıyor yavaş ve tam şınav çekersem 35-40 yapıyorum bir sitede 6 haftada 100 şınav çekme tekniği adı altında bir konudan faydalanıp bu sayılara çıktım yoksa normalde 30-35 şınav çekerdim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme