Şimdi Ara

30 tane şınav çekmek maharet mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
10.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • demek istiyorum ki 30 şınav çeken adam ne kadar güçlüdür ?

edit:beyler vurup durmayın 30 tane çekiyorum çok fena kaslarım var gibi bişey demedik :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madman999 -- 22 Şubat 2012; 22:28:35 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

30 Şınav Çekmek: Beceri ve Faydaları

30 şınav çekmek, fiziksel uygunluk seviyenize bağlı olarak değişebilen zorlu ancak başarılabilir bir görevdir. Bu sayıda şınav çekebilmek, bir miktar üst vücut gücü ve dayanıklılığı gerektirir.

30 Şınav İyi Mi?

30 şınav çekmek, özellikle yeni başlıyorsanız iyi bir başarıdır. Bu, fiziksel uygunluğunuzun üst düzeyde olduğunu ve düzenli egzersizle daha ileri gidebileceğinizi gösterir.

30 Şınav Çekmenin Faydaları

Günde 30 şınav çekmek, aşağıdakiler de dahil olmak üzere bir dizi fayda sağlar:

• Üst Vücut Gücü: Şınavlar, göğüs, triseps ve omuzları güçlendirmeye yardımcı olur.
    • Dayanıklılık: Düzenli olarak 30 şınav çekmek, kas dayanıklılığını ve genel kondisyonu artırır.
    • Kemik Sağlığı: Şınavlar, kemik yoğunluğunu artırmaya ve osteoporozu önlemeye yardımcı olabilir.
    • Kalp Sağlığı: Şınavlar kardiyovasküler sağlığı iyileştirmeye yardımcı olan bileşik bir egzersizdir.

25 Şınav da İyi Mi?

25 şınav da iyi bir başlangıç ??noktasıdır, özellikle yeni başlıyorsanız. 25 şınav düzenli egzersizle zamanla 30'a çıkarılabilir.

Her Gün 30 Şınav Çekmek

Fiziksel uygunluğunuz ilerledikçe, her gün 30 şınav çekmeyi hedefleyebilirsiniz. Bu, üst vücut gücünü ve dayanıklılığını sürdürmenin ve genel sağlığınızı iyileştirmenin harika bir yoludur.

Şınav Çekme İpuçları

• Doğru form önemlidir. Ellerinizi omuz genişliğinde açın ve vücudunuzu düz bir çizgide tutun.
    • Kendinizi zorlamayın. Yeni başlıyorsanız, daha az şınavla başlayın ve zamanla sayıyı artırın.
    • Düzenli olun. En iyi sonuçlar için her gün veya haftada birkaç kez şınav çekin.
    • Dinlenmeyi unutmayın. Kaslarınızın toparlanması için egzersizler arasında dinlenin.

30 şınav çekmek, fiziksel uygunluğunuzu artırmanın ve genel sağlığınızı iyileştirmenin etkili bir yoludur. Düzenli egzersizle, bu hedefe ulaşılabilir ve üst vücut gücünüzü ve dayanıklılığınızı geliştirebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 145 rekorum
  • Kendiyle aynı ağırlıktaki 30 şınav çeken adamla aşağı yukarı aynı güçtedir.
  • 30mu çok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

Kendiyle aynı ağırlıktaki 30 şınav çeken adamla aşağı yukarı aynı güçtedir.

einstein beyfendi ne demek istiyorsunuz tam anlayamadım ?
  • spora gittiğimde ısıma hareketi olarak 40 şınav çekiyorum
  • Askeri okullara hazırlandığım vakit sene 2008 falan lise 1.sınıf da dahil 73 şınav çekmiştim okul bahçesinde.çok da güçlü olduğum söylenemezdi. sene 2012 son sınıfım. 12 kg aldım. 20 tane bile çekemiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kendimden biliyorum.Güçlü değildir
  • valla çevremdekiler 200 ü çok rahat görüyor fakat ben 25-30.
  • şınavı nasıl çektiğin önemli, kimi 40 60 70 yapıyorum der, totosu sanki kendisinin değilmiş gibi hareket eder göğüs bi yerde karın yere yatmış

şınavı nizami çekmek çok önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: atroce

şınavı nasıl çektiğin önemli, kimi 40 60 70 yapıyorum der, totosu sanki kendisinin değilmiş gibi hareket eder göğüs bi yerde karın yere yatmış

şınavı nizami çekmek çok önemli

evet özellikle şınav çekerken totoyu kaldırıyorlar ve 50 tane felan çekiyorlar sonra hava atarlar uyuz olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: dabelebedyu

quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

Kendiyle aynı ağırlıktaki 30 şınav çeken adamla aşağı yukarı aynı güçtedir.

einstein beyfendi ne demek istiyorsunuz tam anlayamadım ?

"30 şınav çeken adam ne kadar güçlüdür ?"

Soruna cevap verdim.
  • 1.80/55 kilo rahat çekiyorum
  • bak bu konuyahttp://forum.donanimhaber.com/m_36468363/mpage_1/key_/tm.htm 6haftada 100 şınav programını dene
  • 4 aydır body building ile uğraşıyorum , 25 tane kendimi zorlamadan çekiyorum . İşin içinde iddia falan olsa 50 ' yi zorlarım tek seferde .
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluePage

1.80/55 kilo rahat çekiyorum

1.83/65 kilo ve çok zayıfım seni düşünemiyorum
  • 200 şınav çekiyorum
  • askerde çektirirler
  • Ellerimi kullanmadan 300 tane çekiyorum..
    Bacaklarımı kullanmadan tek ayak üzerinde 400 dakika durabiliyorum..
    Sırıksız sırık atlayabiliyorum..

Ve bunlar bile birazdan buraya yazılacakların yanında reel kalıyor.. Ee sonuçta hepimiz medeni, 1,90 ve bodyci insanlarız DHcak..
  • Rekorum 10
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.