Geçen yks de rezalet sıralama yaptım (400 bin) bu sıralama ile hazırlığı olan bir üniye mecbur yerleştim doğal olarak obpm kırıldı şuanda netlerim 65 tyt 25 ayt günde verimli max 5 6 saat çalışıyorum tabi zaman geçtikçe arttırırım her gün programıma uyup elimden geldiğince soru çözüyorum şuan okuduğum üni kötü olduğu için motivede ediyor ister istemez. Sizce bu gidişatla 50 bin yapabilir miyim? |
KIRIK OBP İLE 50 BİN YAPMAK ÇOK MU ZOR ?
-
-
Yapamazsın kırik obp sıkıntı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Köyüne git kurbağa
İstedinmi herşeyi yaparsın dostum sadece just do it
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mümkün değil 100k belki olur.
-
bu sene 97 tyt 45 ayt 96 obp 50k sıralamaydı. 50k yapmak zor değil sadece konuların yuzde doksanını okumuş olman bile yeter
-
Tam obp ile bile 50 bin yapman çok çok zor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
adam 400k yapmış.
kırığı geçtim 100 obp ile 50k yapması mucize.
-
düşününce haklısın
-
salladın ama o biçim değil. değil %90 hepsini sağlam kafa ile okumuş bile olsan, okuma ile ayt den kaç soru çözebilirsin. tyt 100 net yaptın diyelim. ayt fen den de 9 yanlış olsun hadi mat dan okuma ile yani konu okuma, soru çözebilen varmı arkadaş. geçen sene asıl sorun mat sorularında idi. 20 net üzeri çıkanlar hakkı ile çalışanlar idi.
sadece okuyarak bu sene dene istersen bakalım mf den kaç k gelecek.
-
Değil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
iste gecen sene denedim tam dedigin oldu 21 mat 9yanlıs fen 97 net tyt
edit: ekstra her dersten yarım soru bankası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fırt bar kaş -- 5 Ocak 2025; 21:25:38 > -
imkansız
-
mat la batırmışsın.
bu sene sıkı çalışıyorsan eğer başarırsın inşallah. yalnız öyle okudum oldu kafasından uzaklaş.
mat ayt den 3 kitap bitirirsen 10k bile olur.
-
bu yıl işimizin başındayız hocam, savsaklamak yok. geçen sene özellikle geometriden patladım. önerilerinizi dikkate alacağım.
-
Ben kirikla 40k yapmistim. 18k ->40k
Ama 400k gibi bi siralamadan mezun degildim. Isiniz zor hocam bayagi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X