Tıp isteyip diş hekimliği seçmek(seçmeyin)
Öncelikle herkese merhaba. Ben iç anadoluda bi devlet üniversitesinde 3.sınıf diş hekimliği öğrencisiyim. Bu sene dönem 4 oldum.
Tıp isteyip diş hekimliği yazmak zorunda kalan birisi olarak pişmanlıklarla geçiyor öğrencilik hayatım. Mesleğinden memnun olup hakkını vererek yapacağını düşünenleri tenzih ederek diğer insanların diş hekimliği seçmeden önce iyi araştırmasını öneririm. Gördüğüm kadarıyla forumda diş ve tıpa çok ilgi var. Ben de yorumları gördükçe kendimi tutamıyor yorum atma ihtiyacı duyuyorum. Dedim direkt post atayım konuşmak isteyenlerle burada tartışırız. Tıp hiçbir zaman tahtını sallamadı ama diş benim gözümde öyle değil. Cok kötülemek istemiyorum tercih dönemine girecek çocuklar yakında ama ben kötülesem de net bilgi almak isteyenler diş hekimliği ve tıpta son sınıf olan öğrencileri veya meslekteki arkadaşları bulup onlardan yorum almalılar. Daha fazla insan görüşü alırlar ve daha objektif bi yorumla karşılaşırlar böylece.
Kısaca ben tıp hedefleyip diş yazan kesimdenim ve pişmanım. Neredeyse her açıdan tıpın gerisinde kalıyor diş hekimliği ve gün geçtikçe de fark açılıyor benim gözümde. Zamanında odyoloji sonrasında diyetisyenliğe olan gerileme yakında diş hekimliğini de vuracak, az kaldı. Bahsettiğim bölümlerin eski sıralamalarına bakarsanız diş hekimliğindeki gibi bi hype yakalayıp şu an 100-150k'ya kadar düşmüş bulunmaktalar.
Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 19
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.302 (Bu ay: 88)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 13 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar Genel Sohbet