Şimdi Ara

30+ ULTİMATE TEAM LİGİ (PS4) Turnuva Bitmiştir.. (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
1
Favori
3.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sarp709

Herkese iyi akşamlar hayırlı forumlar.Aylardır konuyu takıp etmekteyım.Tugra abiyle (Fifaz) konuştum gruba katılmak ıstedıgımı belırttım sagolsun benı kırmadı kabul ettı.Umarım sevgı saygı cercevesınde guzel keyıflı vakıtler gecırırız.Yasım 19 İstanbul'da oturuyorum.Hatam olduysa sımdıden affola maruz gorun abılerım.Hepınıze saygılar sevgıler

İyi akşamlar kardeşim , konumuz burada buraya yazarsın olur mu ?

http://forum.donanimhaber.com/m_67361182/mpage_179//tm.htm#97590864

Ben seni ekliyorum

• mariachiii kullanıcısına yanıt
    Lig olayını daha öncede denedik , mutlaka alt sıradakilerde kopma oluyor , bu da turnuvanın keyfini kaçırıyor , 15 te daha önceki turnuvalarımda olduğu gibi mutlaka maçların fikstürü ve maçların tamamlanma süreleri olacak..
  • Fifaz kullanıcısına yanıt
    Şahane o zaman:) Gerçi zaten kemikleşmiş bir kadro var sanırım.
    turnuvalarda kişinin kendini bilmesi bence çok mühim.Ben lige kaydolurken zaten şampiyonluk gibi bir düşüncem yoktu, ama şampiyon olabilcek birinden puan alabilirmiyim vsvsv diye düşünüyordum. Açıkcası bu bile çok çok keyifli:)
    Fikstür olayı şahaneee...
    Turnuvadan ziyade lig daha keyifli ama bununla birlikte zorluklarıda bir hayli fazla:/
    Ama 15'de bu kadar sorun olcağını düşünmüyorum çünki herkes asılıyor:)
    Bu turnuvanın talhsizliği saırım birazda artık oyunun son demlerini yaşamasıydı...
  • mariachiii kullanıcısına yanıt
    En keyifli turnuvalar 8 li 3 grupta olanlar ve ilk 5 lerin yanında gruplardaki en iyi 1 altıncının bir üst tura çıktığı turnuvalar oldu , 15 e başlayalım herkes kendini bir toparlasın bu formatta olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fifaz -- 22 Eylül 2014; 22:30:56 >
  • Bu birazda fifa 15 in çıkış tarihine denk gelmesi sebebiyle böyle oldu yoksa daha önceki turnuvalar hep zamanında biterdi. işin aslı tahmin ediyorum fifa 15 çıkana kadar sıkılmayalım diye zaman geçirelm diye düzenledi bu turnuvayı Tarık. ama genede güzel oldu. Bu arada kalan rakiplerim Serdar,Sainttr1 ve Ast3ch bu gece 11 den sonra online ım. fifa 15 takılacağım ama gözüm forumda mesaj atarsanız maçları tamamlayabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fifaz

Uyuma ben gelene kadar , 15 te toure çıkmış bakıyorum , ballısın bu sene

Bırakta bu sene ballı oluyum biraz

Kadroyu serdara verdim ifsiz sifsiz bi kadro yapayım hemen :)) psn den msj atarsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende kalan maçları yapmak için 30 saate online olucam psn den msj atmanız yeterli

• quote:

Orijinalden alıntı: babako34

Bende kalan maçları yapmak için 30 saate online olucam psn den msj atmanız yeterli

30 saate online olursan hesaplarıma göre bu çarşamba sabahına denk geliyor
  • Mariachiii 1-0 Babako34
    Babako34 1-1 Mariachiii

Eline sağlık
  • Evet beyler , turnuva sonlanmıştır. 15 in çıkması ve turnuvada maç saatleri için belirli kurallar olmaması nedeniyle maçların çoğu yapılamamıştır. 15 te turnuvalarda görüşmek üzere..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fifaz

Evet beyler , turnuva sonlanmıştır. 15 in çıkması ve turnuvada maç saatleri için belirli kurallar olmaması nedeniyle maçların çoğu yapılamamıştır. 15 te turnuvalarda görüşmek üzere..

Server bile çöktü 14 de
  • Barlas_ kullanıcısına yanıt
    Komple psn çöktü giremedim bugün..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mariachiii

Mariachiii 1-0 Babako34
    Babako34 1-1 Mariachiii

Eline sağlık

Tebrikler kardeşim

• Beyler eski kullanıcımı geri dönüş yaptım. Yenisini kaldırıp eskisini eklerseniz sevinirim bende size davet yolluyorum kabul ederseniz sevinirim. psn adresim QSerdarQ eklerseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QSerdar_TR

Beyler eski kullanıcımı geri dönüş yaptım. Yenisini kaldırıp eskisini eklerseniz sevinirim bende size davet yolluyorum kabul ederseniz sevinirim. psn adresim QSerdarQ eklerseniz sevinirim.

Sevinirim sevinirim sevinirim

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.