Şimdi Ara

30+ ULTİMATE TEAM LİGİ (PS4) Turnuva Bitmiştir.. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
235
Cevap
1
Favori
3.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: system44

System44:6 Babako34:1

Babako34:0 System44:3

Eline sağlık abi ikinci maç çok sağlam oynadın fırsatlrı değerlendrseydin kazanacaktın ama oyunda atamadığın zaman gol yiyorsun. Baarılar abim benim

Eyvallah Edipim benim ilk maç 433(4) denedim açık verdi takım ikinci maçtada girmedi top eline sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tafo-1907fifa -- 20 Eylül 2014; 3:22:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• system44 kullanıcısına yanıt
    Edip , miraç maçlarını yapıyor görüyorum , editleyelim olur mu mesajı
  • Bırak bahaneleri yahu Adam yenmiş işte çatır çatır
  • Bahtiyaaar nerelerdesin yahu

Evet beyler , maçlarım için sabah 10:00-13:00 arası yada daha fazla uyku durumuma göre müsaitim , psn den görürseniz mesaj atın

Artık yeni sloganım : Yen beni , yen beni yenyen

Bahtiyar anladın sen onu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fifaz -- 20 Eylül 2014; 7:22:59 >

• Fifaz kullanıcısına yanıt
    Tamam Düzeltmiş Secondary hesap sorununu akşam ilgileneceğim
  • Abi benim secondary de sorun var da, dün yaşamadım bu sorunu abilerede dedim ben tyrnuvada hükmen mağlubum da gelin dostluk maçları yapalım öyle maçlar yaptık yavuz abi ve mehmet abi ile, şimdi varım desem turnuvaya yarın gene sorun çıkabilir secondary hesapta
  • Micoudmk 1 5 fb21
    Fb21 3 3 micoudmk

Oylesine iki mac atalim dedin ikinci mac rezil ettin benim topculari basarilar kardesim

• bu nedir ya 6 puan veriyonuz sonra geri alıyonuz fifaz,micoudmk hayır gerekte yok hertürlü gene 12 puan lınır sizden ama kasmadan almak daha güzel
  • fb21 kullanıcısına yanıt
    eyvallah abi, estağfirulllah sen daha iyiydin şampiyonluk yolunda başarılar :)
  • Miraç netleştirelim devam edebilecekmisin ? Yoksa oynadığın maçlar formalitemi olacak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi system44 -- 20 Eylül 2014; 10:22:00 >
  • Yok yok dostum yaptığım maçlar dostluk maçı, önceki gün gene girmeden sorun oldu kusura bakmayın, artık fifa 15 deki turnuvalara inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fifaz

Bırak bahaneleri yahu Adam yenmiş işte çatır çatır

Kardeşim biz tebrik ettik güzel oynadı kazandı bileğinin hakkıyla seni yendiği gibi hıncımı senden çıkartcam yaktım çıranı senin

• Evet arkadaşlar benim kalan maçlarım QSerdar_TR, Xx_AST3CH_xX, saintTR1 bu akşam en az 2 rakibimle oynayabilirim yarında tamamlamış olurum turnuvayı
  • Yarın gece izinliyim ya da bu gece 10 a kadar tutuşturacam seni..
  • Arkadaşlar fifa 15'in siparişini verdim pazartesi ya da salı elimde olur ve artık fifa 14 rafa kalkar...:) O açıdan yine söylüyorum beni yenmeyen arkadaşlar bugün GS maçı saatine kadar ONLINE'ım...Oynamadığım arkadaşları isim vererek deşifre edeceğim:P
    Şaka bir yana oynamadığım duayenler, şu çaylağı sizde tokatlayın.
    Fifaz ( tugra79 )
    Xx_AST3CH_xX
    QSerdar_TR ( Xx_S3RDARR_xX )
    Barlas_ ( Barlas_ )
    babako34 ( tafo-1907 )
    micoudmk ( micoudmk ) ( problem dolayısıyla oynayamıyor sanırım)

Not: Burdan ya da Psn üstünden mesaj atarsanız geri dönerim
    Saygılar...
  • Bugun bende kadikoydeki spotcumdan fifa 15 i aliyorum kimle macim kaldiysa soylerse bugun onuda halletmeye calisirim 170 tl fiyat verdi spotcum iyimi acaba

Bence çok iyi dostum.Ben ps3'ümü,ps4'ümü, xbox360'ımı, babama laptop'umu aldığım yerden sipariş verdim 179 lira:) ücretsiz kargo...Bence çok iyi senin fiyat:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mariachiii -- 20 Eylül 2014; 15:46:15 >
    Yazıcıogluna gidiyorum suanda 160 a var sanırım haber veririm sana

• quote:

Orijinalden alıntı: mariachiii

Arkadaşlar fifa 15'in siparişini verdim pazartesi ya da salı elimde olur ve artık fifa 14 rafa kalkar...:) O açıdan yine söylüyorum beni yenmeyen arkadaşlar bugün GS maçı saatine kadar ONLINE'ım...Oynamadığım arkadaşları isim vererek deşifre edeceğim:P
    Şaka bir yana oynamadığım duayenler, şu çaylağı sizde tokatlayın.
    Fifaz ( tugra79 )
    Xx_AST3CH_xX
    QSerdar_TR ( Xx_S3RDARR_xX )
    Barlas_ ( Barlas_ )
    babako34 ( tafo-1907 )
    micoudmk ( micoudmk ) ( problem dolayısıyla oynayamıyor sanırım)

Not: Burdan ya da Psn üstünden mesaj atarsanız geri dönerim
    Saygılar...

Ben oyundayim

• quote:

Orijinalden alıntı: fb21

Bugun bende kadikoydeki spotcumdan fifa 15 i aliyorum kimle macim kaldiysa soylerse bugun onuda halletmeye calisirim 170 tl fiyat verdi spotcum iyimi acaba

pazartesi fiyatlar 150 tl inecek acele etmeyin
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.