Şimdi Ara

30'undan Sonra Adam Olamazsın Muhabbeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun süredir kafamı kurcalayan bu konuda gerek geçmişimi sorguladığım gerek ise hatalarım yüzünden yalnız kaldığım çok yıllar oldu.ama ne hikmetse yine yaşama tutunduk ve her zamanki gibi öyle ya da böyle bugünlere kadar geldik.ancak özellikle biz erkeklerin şu 30 yaş takıntısının sebebi nedir onu hala ben henüz çözebilmiş değilim,yani psikolojik bir hastalık mı desem veyahut sıradan bir orta yaş sendromumu inanın nasıl tanımlayacağımı artık bilemiyorum.neyse özet olarak sizce bu durumda ne yapmamız lazım?hemen evlenelim düzen kuralım demeyeceğinize göre bu meselede hepinizin birer gerekçesi vardır umarım buyrun..

Not:Argo içerikli olmadığı sürece her türlü yaşadığınız muhabbeti paylaşmakta serbestsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Ugur -- 6 Nisan 2018; 1:10:21 >

• Gunumuz turkiye sartlarinda paran varsa her yil 30 yasini yasarsin :)

Para olmadiktan sonra 25 te 30. yasi, 30 da ise 35. yasi dusunuruz ne zaman adam olucaz diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dAffilee

Gunumuz turkiye sartlarinda paran varsa her yil 30 yasini yasarsin :)

Para olmadiktan sonra 25 te 30. yasi, 30 da ise 35. yasi dusunuruz ne zaman adam olucaz diye

Millet zengin galiba kimse cevap vermedi :)
  • The_Ugur kullanıcısına yanıt
    Bi cogu makarada, 5 ya da 10 yil sonra ne olucam ne yapicam diye dusunmuyolar :) bakma yani hepimiz fakiriz ahah

• Dünya garip yer hocam. Oldum zannediyorsun ama yıllar sonra fark ediyorsun ki olmamışsın. Başarmak, başardım diyebilmek zor yani.

• arkadaşlar burdan söylemek istediğim birşey var bakın gerçekten diyorum troll filan değil ARKADAŞLAR SİZDE HERKESİN YAPTIĞI GİBİ EVLENİP ÇOCUK YAPMAK ZORUNDA DEĞİLSİNİZ bak istersin evlenirsin yaparsın amenna bişi diyemem hakkındır ama sakın üstünüzde böyle bir baskı hissetmeyin evlenmek zorunda değilsiniz , çocuk sahibi olmak zorunda değilsiniz geçiniz bu toplum baskılarını
  • Yaş 30 şu anda depresyondayım,zengin değilim ama genede hayatta olduğuma şükrediyorum ne yapayım yani param fazla yok diye öleyim mi aynen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.