Şimdi Ara

30+ UT DUAYENLERİ BÜYÜK YARDIM KAMPANYASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
4
Favori
1.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Biraz gecikme oldu ama kusura bakmayın. Tarık kardeşimin yönlendirmesiyle ayrı bir konuya taşıyorum yardım işini. Diğer konuda çok dağılıyor ve konuyu bozuyordu. Böyle daha iyi olacak umarım.
    Öncelikle yardımlarınız için İban numarasını veriyorum:

TR26 0001 2009 3520 0001 0348 09 Ömer Utku ATEŞ HALKBANK Tel: 05057586412

1 ) PARA YARDIMI
    Şimdi arkadaşlar buraya para yardımı yapan arkdaşlar PM yoluyla bana ne kadar gönderdiklerini bildirirlerse benim işimi kolaylaştırmış olurlar. Kesinlikle kimin ne kadar gönderdiği bende saklı kalacaktır. Daha önce dediğim gibi ne kadar gönderdiğinizin önemi yok. Önemli olan düşünmeniz. Okulumun bir kaç eksiğini özel olarak karşılamak isteyen bazı arkadaşlar bana pm yoluyla ulaştılar. Onlara da ayrı ayrı teşekkür ederim. Onların sayesinde o eksikler tamamlanınca burada fotoğraflarını paylaşacağım. Ama kim olduklarını söylemeyeceğim tabiki. Hayır sahibine aittir.

Şimdi burada biriken paranın harcaması şu şekilde olacak. Ben hesapta ne kadar biriktiğini günlük, haftalık olarak yazacağım. İhtiyaç karşılayacak rakamlara ulaşılınca harcamalara başlayacağım. Örneğin bozuk fotokopi makinemi sonunda tamir ettirebilirsem hemen faturasını burada yayınlayacağım. Diyelim ki eski sobamızı yeniledim hemen yanı başında çocuklarımla ısınırken çektiğim fotoğrafı paylaşacağım Böylece yaptığınız bu güzel şeyleri siz de görmüş olacaksınız

2 ) KİTAP YARDIMI
    Kitap işine gelince. Öncelikle 1. sınıf çocuklarıma okuma yazma seti almam gerekiyor. Ama velilerden para toplayamadım haliyle. Kimse de para yok. 5 tane 1. sınıf var şu an ve setin tanesi 30 lira. Bu gerçekten gerekli okuma-yazma eğitimi için. Özellikle benim ki 1,2,3,4 aynı sınıfta okutuyorsanız, diğer sınıflarla ilgilenirken 1'ler bu setten etkinlik yapacaklar. O yüzden bu setin temini için yardım etmek isteyenler pm den bana ulaşırlarsa sevinirim. Hepsini bir kişide karşılayabilir, yada pm yoluyla kaç tanesini karşılayabilecekseniz yazarsınız. Ve 5 set tamamlanınca parasını gönderirsiniz hesaba.
    Ayrıca arkadaşlar okuma kitapları konusunda haklı olarak liste istiyorsunuz. Şimdi 100 temel eser içeren setler var. İçlerinde yaklaşık 30-40 kitap oluyor ve fiyatları 30 liradan başlıyor. Ptt Kitap sitesine baktım ama kitaplar hep temin edilemiyor yazısıyla var. Ayrıca MEB onaylı olup olmadığı ve yaş grubu tam olarak yazmıyor. Ayrıca düzgün bir sınıflandırma yok. O yüzden oradan kitap göndermeniz biraz zor olacak gibi gözüküyor. Ama herhangibir kırtasiyeye gidip, yada hepsiburada gibi güvenilir siteleri kullanarak hem rahat arama, hem de daha iyi kitap imkanı bulabilirsiniz. Ayrıca D&R gibi yerlerden de çok iyi ve ucuz kitaplar temin edip gönderebilirsiniz.
    7-12 yaş arası olması yeterli kitapların. Bazı kitaplar MEB onaylı olmayabilir. Bazen yeni yayın olduğunda MEB onayı almayabiliyorlar. Pek sıkıntı olacağını sanmıyorum. Önemli olan 7-12 yaş arasında olması. Ayrıca Bilim-Teknik çocuk gibi dergilerin üyelikleri de olabilir. Örneğin Gaziantep'te görev yaptığım köy okulunda, eski Milli Eğitim Bakanlanlarımızdan çok sevdiğim bir büyüğüm, bir çok kitap yardımının yanında, beni Bilim-Teknik dergisine abone yapmıştı 2 yıllık. O şekilde birşeyler de olabilir. Yani biraz hayal gücünüze kalıyor. İstediğiniz gibi kitap gönderin yaş grubunu gözederek.
    Kitaplar için adres:

Ovacık İlkokulu, Ovacık Köyü, Tavas, DENİZLİ

3 ) KIRTASİYE YARDIMI
    Malüm bu çocuklar köyde yaşıyor ve her zaman şehre gidemiyorlar. Hem gidilsebile maddi güçlüklerden istediklerini alamıyorlar. İsteyen arkadaşlar, defter, kalem, silgi, kalemtraş, çanta, kalemkutusu vb. küçük şeyler de gönderebilir. Emin olun küçücük bir kurşun kalem bile onları o kadar mutlu ediyor ki ben bile kaç yıldır hala inanamıyorum

Evet benim yardımsever kardeşlerim. Şimdiden hepinize tek tek teşekkür ederim. Hepinize kucak dolusu sevgi gönderiyoruz çocuklarımla

• Utku öğretmenim , minik yüreklere sevgilerimi iletiyorum , bu oyuna gönül vermiş insanlar olarak daha nice güzel şeylere imza atıcağız hep birlikte..
  • biraz uzakta olsam da aynı yolda birlikte yürüdüğümüze inanıyorum. tüm eğitim gönüllülerini bu yola, minik kardeşlerimizin elinden tutmaya davet ediyoruz. sevgiler
  • konuya ancak ilgi gösterebildim, yoğunluktan askıda bırakmıştımm :)

çok çok çok güzel bir gelişme, güzel paylaşımlar, güzel günler, çocukları bekliyor ne kadar güzel :)

tamam milyoner değiliz, tutupta, orada yeni bir okul yaptıramayız ama iyileştirme anlamında güzel destek olacağımıza gönülden inanıyorum
  • Arkadaşlar, değerli ve güzel kardeşlerimizin sayesinde şu ana kadar hesapta toplanan para 430 TL oldu.
    Ve bu rakama sadece 4 kişinin yolladığı paralarla ulaştık. Kimler olduğunu ve kaçar lira yolladıklarını tabi ki yazmayacağım ama onlara tek tek teşekkür ediyorum. Devamının hızla geleceğinden de eminim.
    İlk iş bozuk olan bilgisayarı tamire verdim. Bir bilgisayar müdür odasında var ve çalışır durumda. Ondan evrak işlerini, resmi yazışmaları yapmak durumundayım. Sınıftaki bozuktu hiç açılmıyordu. Projeksiyonu kullanmam için o bilgisayar şart. Diğerini sınıfa taşıyamıyorum çünkü başına birşey gelirse ( malüm kış günü çocuklar hep sınıfta ve bazen çoşabiliyorlar ) ayvayı yerim. Okulun bütün arşivleri bilgileri o bilgisayarda. O yüzden verdim tamire diğerini. Dedim nesi varsa hallet, formatı at tam güzel kullanılabilir hale getir. Bilgisayarcı ilçe de okulların bilgisayar işlerini yapan bir kişi. Yani bütün okullar ona yaptırıyor uygun yaptığından. Genelde para sıkıntısı olduğundan okullarda Müdürler nasıl olur şunu yapmasak mı falan derler. Ben göğsümü gererek yap dedim Süper bir duygu.

Bakalım kaç para gidecek. Setlerin siparişini verdim. Ama tanesi 50 lira olmuş. Topses yayıncılık ilkokuma yazma seti. Bugün yarın elimde...

Çok güzel günler çocuklarımı bekliyor...

• Okurken bile insan mutlu oluyor be utku kardesim , miniklere sevgiler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • süper gelişme gerçekten katılım gösteren arkadaşları gönülden tebrik ediyorummm

bende destek olacağımm prim gününü bekliyorumm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bunları okudukça insan gerçekten çok ama çok mutlu oluyor o minicik yüreklere biraz olsun ulaşabiliyorsak ne mutlu bizlere
  • Çok Güzel

çocukların mutluluğu bizim mutluluğumuz
  • Umarım kampanya sonunda herşey mükemmel olmasa da, biraz daha iyi şartlara sahip olacaklardır, insan gerçekten mutlu oluyo böyle şeyleri görünce
  • Arkadaşlar son bir arkadaşımızın daha yardımlarıyla hesabımızda 530 Liramız oldu. Bunun 250 Lirasını aldığım 1. Sınıf okuma yazma setlerine vereceğim. Bilgisayarımdan da haber geldi. Tamir olmuş 30 Lira da oraya vereceğim. Çok güzel gidiyor kampanyamız yapılacak daha çok şey var
  • quote:

Orijinalden alıntı: urtur

Arkadaşlar son bir arkadaşımızın daha yardımlarıyla hesabımızda 530 Liramız oldu. Bunun 250 Lirasını aldığım 1. Sınıf okuma yazma setlerine vereceğim. Bilgisayarımdan da haber geldi. Tamir olmuş 30 Lira da oraya vereceğim. Çok güzel gidiyor kampanyamız yapılacak daha çok şey var

Gelişmeler güzel gerçekten , birde çocuklarla bir foto koyarsan kardeşim buraya inanki 10 numara olur..
  • Arkadaşlar işte benim okulumun resimleri.

İşte burası Ovacık B.S. İlkokulu

Okulumuzun bahçesi.

Okulumun emektar sobası.

Sınıfımız

4. Sınıflar veee tabiki ben. Öğretmen Ömer Utku Ateş

2. Sınıflar.

Mini mini 1 ler Bir kişi eksik. Önlerindekiler de sizlerin sayesinden aldığımız ilkokuma-yazma setleri.

Bu fıstıklar da 3. Sınıf.

Arkadaşlar fotoğraf makinesinin tarih ayarını düzeltmemişim. Bir yanlış anlaşılmaya neden olmamak için düzeltip 1-2 resim daha koyuyorum

Bizlere destek olduğunuz için çooooook teşekkür ederiz. Şimdilik hoşçakalın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urtur -- 12 Aralık 2012; 13:26:54 >

• dostumm görüntülere hayran kaldımm çok çokkk güzell

ne şirinler yahu acayip mutlu oldum fotoları görünce

sende yalnız varyaa kapı gibi öğretensin hee helalll

• kardeşim sitemini aldım,hemen geldim :)
    aktivite 10 numara;sen de çocukların çok şekersiniz. :)
  • Gerçekten Utku kapı gibi adammışın yav Elinde DS3'ü ufak kalıyo olsa gerek Neyse işin gırgırını geçelim.
    Birçok insanın hayırlı bir iş yapmasına sebep olduğundan sana teşekkür ederim.Bazen hayat ve yaşam koşulları öyle duruma getiriyorki bizleri burnumuzun ucunu göremiyoruz.Senin gibi insanlar kendimize gelmemizi sağlıyor.Tekrardan teşekkürler.
  • Çok şirinler. Öğretmenliğin tabiki zor yanları vardır ama, çokda güzel yahu. Hele ilkolkul öğretmenliği. Hep istemişimdir öğretmen olmayı.
  • Vayy resimler gelmiş..

Kardeşim çok mutlu oldum resimleri görünce , valla bahtiyarın dediği gibi kapı gibi adamsın sende he

Yardımlar devam etmeli , özellikle soba değişmeli ya da elden geçmeli ( miniklerimiz üşümemeli ) ayrıca perdelerde büyük eksik , minikler yazarken güneş ışığı bir engel..

Hadi beyler pamuk eller cebe , daha çok eksiğimiz var çok
  • Gercekten cok guzel resimler Utku kardesim, insallah hayirlara vesile olur yardimlar. Bu aralar cok az girebiliyorum islerin yogunlugundan sana bi PM atayim benim bagis icin.

Denkgeldikte takipteyim..
  • valla kardeşim resimleri görünce insan ne kadar mutlu oluyor anlatamam en kısa zamanda yine elimizden gelenlerle yanında olacağız o miniklere elimizi uzatmak, bir oyuna bile bu kadar para harcama lüksüne sahip bizler için bir gönül borcu sayılır
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.