Şimdi Ara

30+ UT DUAYENLERİ BÜYÜK YARDIM KAMPANYASI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
4
Favori
1.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Utku hocam kardeşlerimize okuma setleri ve okulun pc onarımı dışında bişeyler yapabildik mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmlyurdabak -- 25 Ocak 2013; 16:15:19 >
  • İlgin için çok teşekkür ederim kardeşim. Malesef müdürlük işleri de bende olduğundan ve yıl sonu inanılmaz fazla evrak hazırlamak zorunda olduğumdan yaptıklarımızı yazamadım. Hep uzun uzun yazayım dedim ama olmadı. Yeni yıl girince de karne işlemleriyle uğraştım ama çok şükür bitti karneleri dağıttım bugün.

Evet kardeşim 250TL ye 1. sınıflara setlerini aldınız. Sonra bilgisayarlar tamir oldu ona da 50 TL gibi bir rakam gitti. Yazıcını toneri, yangın tüpü, ufak tefek su ve elektrik işleri ve sıralara alınan örtülere de 100TL den biraz fazla para harcadım. En son malesef emektar fotokopi makinesi bozuldu. Gelen tamirci yapılamayacağını, dişlilerinin kırıldığını söyledi. Bizim emektar 16-17 yıllık bir makineymiş. Bu yüzden parçaları yokmuş hiçbiryerde. Toplanan para 630TL kadardı. Harcamalardan sonra 200TL kalmıştı. Yeni fotokopi makineleri 1000-1500TL den başladığı için ikinci el bir makine aldık. 500TL ye. Aradaki 300TL lik farkı forumdan çok sevgili bir kardeşimiz karşıladı.

Böylece şimdilik hiç bir ihtiyacımız kalmadı sayenizde

• quote:

Orijinalden alıntı: urtur

İlgin için çok teşekkür ederim kardeşim. Malesef müdürlük işleri de bende olduğundan ve yıl sonu inanılmaz fazla evrak hazırlamak zorunda olduğumdan yaptıklarımızı yazamadım. Hep uzun uzun yazayım dedim ama olmadı. Yeni yıl girince de karne işlemleriyle uğraştım ama çok şükür bitti karneleri dağıttım bugün.

Evet kardeşim 250TL ye 1. sınıflara setlerini aldınız. Sonra bilgisayarlar tamir oldu ona da 50 TL gibi bir rakam gitti. Yazıcını toneri, yangın tüpü, ufak tefek su ve elektrik işleri ve sıralara alınan örtülere de 100TL den biraz fazla para harcadım. En son malesef emektar fotokopi makinesi bozuldu. Gelen tamirci yapılamayacağını, dişlilerinin kırıldığını söyledi. Bizim emektar 16-17 yıllık bir makineymiş. Bu yüzden parçaları yokmuş hiçbiryerde. Toplanan para 630TL kadardı. Harcamalardan sonra 200TL kalmıştı. Yeni fotokopi makineleri 1000-1500TL den başladığı için ikinci el bir makine aldık. 500TL ye. Aradaki 300TL lik farkı forumdan çok sevgili bir kardeşimiz karşıladı.

Utku hepimizin az cok tuzu bulunmus oldu en nihayetinde. Cok basarili bir kampanya oldugunu dusunuyorum, katilan butun arkadaslara Allah daha cok versin.

• quote:

Orijinalden alıntı: US_ALP2

quote:

Orijinalden alıntı: urtur

İlgin için çok teşekkür ederim kardeşim. Malesef müdürlük işleri de bende olduğundan ve yıl sonu inanılmaz fazla evrak hazırlamak zorunda olduğumdan yaptıklarımızı yazamadım. Hep uzun uzun yazayım dedim ama olmadı. Yeni yıl girince de karne işlemleriyle uğraştım ama çok şükür bitti karneleri dağıttım bugün.

Utku hepimizin az cok tuzu bulunmus oldu en nihayetinde. Cok basarili bir kampanya oldugunu dusunuyorum, katilan butun arkadaslara Allah daha cok versin.

Kardeşim bence ve çocuklarımca HARİKA bir kampanya oldu Bütün ihtiyaçlarımız giderildi. Herkese tekrar tekrar TEŞEKÜRLER.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.