Şimdi Ara

<<- 30 yaş üzeri ve Evli 'Xbox ONE' Oyuncuları kulübü ->> (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.304
Cevap
22
Favori
39.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çarpmazsa iş görüceği kesin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mezara_kabul kullanıcısına yanıt
    Bendeki cevirici de yıldırım marka 1 ay oldu maaşallah bir sıkıntı yok cihaz la beraber vermişlerdi syd bilgisayar 2 yıl garantili adamlar profesyonel sen dede sıkıntı olacağını sanmıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün eve gidince bağladım bir sıkıntı çıkarmadı gerçi sadece download yaptım oyun oynamadım ama :)
  • Evli olmak böyle bişey işte; bazen vakit bulur kafanı dağıtmak için saatlerce oyun oynar, forumda yazılar yazarsın, sonra 1 hafta 10 gün ortalıktan kaybolursun. Hele çocuk da varsa daah fena
  • Furious_tr kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam sürpriz misafirler, son dakika davetleri felan bitmiyor birde yeni evli olunca
    Günde 1 saat oynayabilsem daha ne isterim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furious_tr

Evli olmak böyle bişey işte; bazen vakit bulur kafanı dağıtmak için saatlerce oyun oynar, forumda yazılar yazarsın, sonra 1 hafta 10 gün ortalıktan kaybolursun. Hele çocuk da varsa daah fena

Çocuk olunca oyun odasına girmesi yasak olduğu için sende giremezsin , yatma vaktini beklersin ondan sonra dizimi izlesem oyunmu oynasam ne yapsam :) diye düşünürsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.M.M.M,

Aynen öyle hocam sürpriz misafirler, son dakika davetleri felan bitmiyor birde yeni evli olunca
    Günde 1 saat oynayabilsem daha ne isterim

Açıkcası bu mesajı yazarken aklıma sen gelmiştin :) 2-3 gündür sesin çıkmayınca. Gerçi @mezara_kabul ve benim dışımda kimseden pek ses çıkmıyor...
    Genelde arkadaşlarla live da ve whatsappdan anlık görüşmeler yapıyoruz, forumda ve konuda çok aktif değiliz o yüzden

Ozaman bu akşam fifa 14 de 4 kişi olursak yapalım bir parti akşam 9-10 dan sonra veya sizin önereceğiniz bir saatte toplaşalım

Bir günde fifa turnuvası yapalım müsait olup katılmak isteyen arkadaşlar bir liste yapıp kura yaparız
  • mezara_kabul kullanıcısına yanıt
    Walla diziyi falan unuttum, gerçi dün xbox'ta game of thrones (free veriyordu son bölümü) izledim bayağı iyiydi (biraz sapıtmışlardı ama neyse). TV haberleri falan zaten bıraktım -saçma sapan siyasetçiler-, herkes kendine göre haber yapıyor amaaan. Tek zevkimiz oyun ve çocuklar iyice yaşlıya bağladık mı ne bir de eşimiz tabiki en önemlisi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furious_tr -- 10 Nisan 2014; 9:24:59 >
  • Maç yaparız tabi ki, ama turnuva bilmiyorum?
    Daha önce 1-2 kez forumda katıldım (PS4, xbox 360) pek keyif vermedi. Millet egosunu tatmin ediyor. Eleman iyi oynuyor örneğin elinden gelse 10 tane gol atacak insaf Biz arkadaşlarla maç yaptığımızda eğer karşımızdaki zayıfsa çok asılmayız maça
    Ama elemanlar ergen tabi ne diyim. Sözüm meclisten dışarı, sizlerle yaparız turnuva da...
  • aynen forumdaki turnuvalarda biraz hırs öne geçiyor . Biz oyunu zevk almak için oynuyoruz 5 yesen ne olur 10 yesen ne olur

@S.M.M.M, @Furious_tr
    Bakalım hocam kaç kişide fifa var tam emin değilim, katılmak isteyen olursa yapılabilir.
    Dediğiniz gibi olay ego tatminine gelirse iş sıkıntı zaten zevk ızdıraba döner

2 li ve 4 lü birkaç maç yapsak az çok oynama şekillerimizi çözeriz zaten sonrası kendiliğinden gelir.
    Misal ben çok iyi bilmem fifayı, çok zorlamayın
  • Hıı evet pek bilmiyorsun gerçekten
    Yok hocam ya siz iyice alışmışsınızdır şimdi çok yüklenmeyin benim gibi garibe
  • Ben dün eve gidince aralıksız 1,5 saat fifa'ya oturdum ama bunun 15 dksı maç :) FUT için İngiltere kadrosu kurmam gerekiyordu ne zamandır fırsat bulamamıştım. 36000 coinsi çatır çatır kullandım ama ancak 8 futbolcuya yetti :) Ortasahayı eldeki amatörlerle doldurdum :) 2 tane FUT kadrosu olması şart oyunda. Almanlar oynarken İngilizler dinlensin, İngilizler oynarken Almanlar. Yoksa boş yere fitness'a falan da coins harcarız
  • Fifa'da tecrübe dengeleri çok değiştirebiliyor. Yıllardır PES oynayan kişiler için özellikle Next Gen'de Fifa'ya alışması zaman alabilir.

Neredeyse her gün en az 1 maç yaparım ancak o da iş dönüşü dolu kafayla diğer oyunlara konsantre olmak zor geldiğinden dolayı ekrana boş boş bakarak. :) PS3 controller'ımı kapıp arkadaşlara ayda yılda bir kaçabilirsem o zaman hırs yapabiliyoruz tabi.. :)

Bu yüzden 2'ye 2 maçlar daha ideal olur diye düşünüyorum, dengeyi bir şekilde kurarız.
  • Fut da bir dönem gaza gelip güzel bir Alman kadro kurmuştum, lakin bir süre sonra işler değişiyor, coins yetişmiyor adamlarda if li oyuncularla dağıtıyordu benim takımı sıkılıp bırakmıştım
    @darkness_kaan

Hocam aynen dediğiniz gibi pesci arkadaşlar geliyor fifa 14 oynadığımız zaman ciddi zorlanıyorlar, 4 lü oynadığımız zamanlarda çok keyifli oluyordu, burdada denemek çok zevkli olur bence,
    Akşam müsait olan arkadaşlarla birkaç maç yapalım artık
    @bynedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkness_kaan

Ben dün eve gidince aralıksız 1,5 saat fifa'ya oturdum ama bunun 15 dksı maç :) FUT için İngiltere kadrosu kurmam gerekiyordu ne zamandır fırsat bulamamıştım. 36000 coinsi çatır çatır kullandım ama ancak 8 futbolcuya yetti :) Ortasahayı eldeki amatörlerle doldurdum :) 2 tane FUT kadrosu olması şart oyunda. Almanlar oynarken İngilizler dinlensin, İngilizler oynarken Almanlar. Yoksa boş yere fitness'a falan da coins harcarız

Ohooo hocam, Fut'a sarmayın hiç. Ciddi zaman kaybı; adam al sat, kadro kur, contrat al fitness uygula derken oyuna zaman kalmıyor. Zaten zamanımız az ama siz bilirsiniz yine de @S.M.M.M bu konunun piridir bildiğim kadarıyla asıl yorumları o yapar...

• Ben yazana kadar @S.M.M.M yorumlarını yazmış bile
  • ben bu akşam geç geleceğim, sanırım yetişemem. yalnız biliyorsunuz yarın cuma :) geçen hafta aralıksız 2,5 saat titanfall yapmıştık. yarın da fifa deneyebiliriz 2ye 2 :) hatta gerekirse adam yaratalım, kendi adamlarımızla koşturalım aynı takımda :)
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.