Şimdi Ara

<<- 30 yaş üzeri ve Evli 'Xbox ONE' Oyuncuları kulübü ->> (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.304
Cevap
22
Favori
39.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cuma akşamı titanfall keyifli olur.. Geçen hafta ben sorun yaşamıştım :)
  • Furious_tr kullanıcısına yanıt
    Fut da bir dönem iyi zaman harcadım hocam ama piri iddalı olur benim için Telefondan girip sürekli oyuncu satmaya çalışıyordum bir dönem baktım sonu yok birde gerçek parayla coins alma olayını görünce boşa zaman öldürmenin anlamı olmadığını farkettim bıraktım o yüzden

Aslında beni bitiren o gold packler oldu burdan itiraf ediyim rahatlıyım, gereksiz yere basit bir heyecan uğruna tüm coinslerimi yedim
  • Titanfall'u beta sırasında biraz oynamıştım. Güzel oyunda, elimde zaten bir sürü oyun var. Buna zaman ayırabilir miyim bilmiyorum, malum multi oyun sonuçta ciddi zaman ayırıp alışmak lazım
    Yalnız single olarak tomb raider'ı tavsiye ederim gayet iyi bir oyun (ps4'te % 60'ını bitirdim).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furious_tr -- 10 Nisan 2014; 11:12:45 >
    Hocam Titanfallı 1 saat oynasan herşeyi oturuyor malum single da yok zaten uygun dijital kod bulursan almanı tavsiye ederim.
    Oyun çok uzun sürmüyor ekibe göre 15-20 dakikada fightlar bitiyor ve oyun yapısı hızlı olduğu için nasıl bittiğini bile anlamıyorsun.
    Fps oyunlardan pek anlamayan ben bile iyi kötü oynuyabiliyorsam herkes oynar diye düşünüyorum
  • evet, @S.M.M.M, nin itirafını dinledik. Başka var mı bir sorunu içine atan ve yıllardır paylaşmak isteyen?
  • İlla aldıracaksınız yani
    Dün sordum bir yerde kutulu olarak 150 diyorlardı...
    @S.M.M.M, @darkness_kaan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furious_tr -- 10 Nisan 2014; 11:31:04 >
  • darkness_kaan kullanıcısına yanıt
    Ben kendimi PSG'de yaratmıştım, gelişmeyi beklemeden tüm özelliklerim 99 tabi..

Ancak yarattığımız bir oyuncuyu hızlıca maç öncesi başka takıma nasıl tranfser edebiliriz ya da online'da da bu oyuncuyla oynayabiliyor muyuz henüz denemedim.
    Kutulu 150 çok hocam forumda 2. el de uygun bulunur galiba.

Dijital içerik için mesela 80 tl denmişhttp://forum.donanimhaber.com/m_89830520/tm.htm

Kardeşlik sistemiyle daha uygunada getirebilirsiniz tabi, an itibariyle kutulu oyunum yok, bluray bile denemedim henüz
  • Dijital çok uygun oluyor ama ; kutulu oyununda havası bir başka yahu

@S.M.M.M, @Furious_tr
  • bynedim kullanıcısına yanıt
    oynanıyor hocam, hatta kendi takımımızı kurup, online başkalarına karşı oynayabiliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.M.M.M,

Kutulu 150 çok hocam forumda 2. el de uygun bulunur galiba.

Dijital içerik için mesela 80 tl denmişhttp://forum.donanimhaber.com/m_89830520/tm.htm

Kardeşlik sistemiyle daha uygunada getirebilirsiniz tabi, an itibariyle kutulu oyunum yok, bluray bile denemedim henüz

Arkadaş İzmir'de, zamanında mesaj da atmışım ilana :) ben de alabilirim sanırım fiyat güzel, 100TL civarı olduğunda marketten de kredi kartı ile alabiliyorsunuz 50$ civarına, internetten bir anlamı kalmıyor.

Benim de bütün oyunlar diskte, Xbox güncelleme ile disk yönetimi de getirmiş, ne zaman dolar artık takip edebiliyoruz.

• Oooh linki açık açık yazdığınız bir sürüde olumlu yorum yazdınız. Artık alıcağımız kalmadı
    Başkası almıştır zaten
  • mezara_kabul kullanıcısına yanıt
    hocam imzanda gördüm sanırım hem ps4 hem x1 varmı sizde. ikisinden birini seçmek zorunda kalsanız hangisini seçerdiniz? mali durumum ancak birini almaya yetebilir de bir seçim yapmam gerekecek seneye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furious_tr

Oooh linki açık açık yazdığınız bir sürüde olumlu yorum yazdınız. Artık alıcağımız kalmadı
    Başkası almıştır zaten

Valla 70 liraya düşmüş, insanın bir kez daha alası geliyor :)
    Dayanamayıp aldınız galiba hocam, hayırlı olsun akşam müsait olursa arkadaşlar parti yaparız artık
  • Arkadaşlar merak ettiğim bir konu var cevabını bulamadım , xboxone da ps4 de olduğumgibi ayrı ayrı hesaplara oyunlar alıp satmamızda bir sıkıntı çıkar mı?bu senelik 3 paylaşım olayını bununla alakası var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahmet demirel ankara yaş 33 evli
    Gamertag ademirell
    Ekleyin arkadaşlar akşamları online

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.titanfall.com
    404 - Official EA Site
    http://www.titanfall.com/news/titanfall-patch-update-two

Titancılar yeni update'imiz hayırlı olsun :)
  • İvet
    Yalnız -kusura bakmayın ağzımı bozucam- şu Allahın belası usa live hesaptan nasıl season pass alıcam bilmiyorum
    Her yolu denedim benim adreste usa ama hala olmuyor sinirden çıldırdım
    Psn olsa amazondan 40-50 $'lık kart alıp hesaba aktarırdım bu @x! Xbox live'da o da yok, neyse yazdıkça küfür edesim geliyor kendimi tutayım en iyisi...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ademirell

Ahmet demirel ankara yaş 33 evli
    Gamertag ademirell
    Ekleyin arkadaşlar akşamları online

Hoşgeldiniz.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.