Şimdi Ara

<<- 30 yaş üzeri ve Evli 'Xbox ONE' Oyuncuları kulübü ->> (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
11 Misafir - 11 Masaüstü
5 sn
1.304
Cevap
22
Favori
39.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: panama

Takas için forum üzerinden mi ? yoksa kadıköy vs gibi bölgeler üzerinden mi ilerliyorsunuz ?

Genelde takas yapmıyorum hocam. Arşivliyorum. Ama takaslarsam forumdan ilerliyorum genelde
  • quote:

Orijinalden alıntı: mezara_kabul

quote:

Takas için forum üzerinden mi ? yoksa kadıköy vs gibi bölgeler üzerinden mi ilerliyorsunuz ?

Genelde takas yapmıyorum hocam. Arşivliyorum. Ama takaslarsam forumdan ilerliyorum genelde

Teşekkürler, acaba bu ekip içinde öyle bir organizasyon söz konusu mu diye sormuştum :) en azından takas edince evde bir sürü oyun var bıdı bıdısı olmaz :)
  • quote:

Tüm bankalarda acaba aynı problem olur mu :( , pay pal daha önce kullanmadım açıkçası.
    Bu arada siz store üzerinden mi oyun alıyorsunuz , yoksa kutulu alıp takas mı yapıyorsunuz

selamlar

Paypal en iyisi, garantili alışveriş yöntemi. Hesap açmak kolay sorun olacağını sanmam. İki şekilde de oyun aldım, digital almak fiyat açısından uygun olabiliyor ama x1'nın hd'i yer açısından biraz sıkıntılı yakında oyun yükleyecek yer kalmayabilir
    Takas ps4'teki kadar kolay değil ama forum üzerinden olabilir tabi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furious_tr -- 11 Nisan 2014; 14:58:28 >
  • yaş 32 ,6 yıldır evliyim,gamertag:toxic tr ,ekleyin benide arkdaşlar.
  • panama P kullanıcısına yanıt
    Hocam risk almak istemiyorsanız şöyle bir yol daha var mevcut kredi kartınıza ücretsiz ek kart alabilirsiniz 200 tl gibi bir limit belirlersiniz en azından hack gibi yollarda zararınız çok olmaz.
    Paypal yıllardan beri var olan bir şirket daha sıkıntı yaşamadım, ben dijital içerik alıyorum genelde kardeşlik sayesinde daha uygun fiyatlara geliyor.
    Kardeşik konusu inceleyebilirsiniz sistemi bilmiyorsanız.http://forum.donanimhaber.com/m_85946824/tm.htm

Uzun süre oynamayı planladığım oyunları dijital olarak alıyorum, diğer oyunları kutulu 2. el almayı düşünüyorum.
    Forum içinde 2 el kısmına bakabilirsiniz.

• Arkadaşlar bu season pass olayının maksadı nedir? PSN'teki PS Plus gibi bir işlem mi? Bilgim yok açıklarsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bado6100

quote:

Orijinalden alıntı: anqunadan

Selam millet yas 32 evli ve bir essek sipasi sahibiyim. Live da var bendr sizdenim :)

Hoşgeldiniz.

Kaç yıllık evlisiniz ve gamertag'ınız nedir?

3 yillik evliyim gamertag Cursive Chunk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evetttt, ekstra getirttiğim kolu hiç kullanmadan dün akşam satmış bulunmaktayım. az önce de titanfall kol için siparişi geçtim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bynedim

Arkadaşlar bu season pass olayının maksadı nedir? PSN'teki PS Plus gibi bir işlem mi? Bilgim yok açıklarsanız sevinirim.

Bildiğim kadarı ile çıkan dlc ve extra içeriklere ulaşabiliyorsun ?? Tabi seaons pasına göre
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkürler, acaba bu ekip içinde öyle bir organizasyon söz konusu mu diye sormuştum :) en azından takas edince evde bir sürü oyun var bıdı bıdısı olmaz :)

Tabiki hocam aradığın bir oyun varsa konuşuruz uyarsa takaslarız

• Hafta sonu geldi forum iyice şenlendi. Bu gidişle fifa 11'e 11 yada titanfall 20'ye 20 iki grup çıkacak galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.M.M.M,

Hocam risk almak istemiyorsanız şöyle bir yol daha var mevcut kredi kartınıza ücretsiz ek kart alabilirsiniz 200 tl gibi bir limit belirlersiniz en azından hack gibi yollarda zararınız çok olmaz.
    Paypal yıllardan beri var olan bir şirket daha sıkıntı yaşamadım, ben dijital içerik alıyorum genelde kardeşlik sayesinde daha uygun fiyatlara geliyor.
    Kardeşik konusu inceleyebilirsiniz sistemi bilmiyorsanız.http://forum.donanimhaber.com/m_85946824/tm.htm

Uzun süre oynamayı planladığım oyunları dijital olarak alıyorum, diğer oyunları kutulu 2. el almayı düşünüyorum.
    Forum içinde 2 el kısmına bakabilirsiniz.

Hocam teşekkürler , ben bir paypal olayını deneyim , orada da yazdığınız gibi US adres yazayım. Kardeşlik konusunu inceleyeyim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben ilk kutulu oyunu alayım akabinde ,takas için size de uygun oyunlar için irtibatta olmak isterim
    selamlar

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben ilk kutulu oyunu alayım akabinde ,takas için size de uygun oyunlar için irtibatta olmak isterim
    selamlar

Tabiki hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: taltuntop

yaş 32 ,6 yıldır evliyim,gamertag:toxic tr ,ekleyin benide arkdaşlar.

Biz değil, sen ekleyeceksin. Çok basit kurallar yazdık oraya, lütfen okuyun.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar bu season pass olayının maksadı nedir? PSN'teki PS Plus gibi bir işlem mi? Bilgim yok açıklarsanız sevinirim.

Bildiğim kadarı ile çıkan dlc ve extra içeriklere ulaşabiliyorsun ?? Tabi seaons pasına göre

Anladım teşekkürler, peki ps plus tarzında bir durum var mı Xbox'ta?

Yıllık üye olalım her ay yayınlanan oyunlara ücretsiz ulaşalım gibi?

Yoktur diye tahmin ediyorum ama bir umut. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.M.M.M,

Season pass almadım henüz ama biraz önce kinect sports rivalsi aldım sıkıntısız hesap benimde us.
    Dediğiniz gibi ilk zamanlar adres sıkıntısı bende yaşamıştım, şu adresi deniyebilirsiniz.
    Alaska:

Adres: 4477 Veltri Drive
    Eyalet: Alaska (AK)
    Posta kodu: 99501

Oregon:

Adres: 3873 Seneca Drive
    Eyalet: Oregon (OR)
    Posta kodu: 97218

Amerikadan bir otel numarasını telefon hanesine yazdınızmı olay tamam olması lazım.
    Hem season passlar gelicek dlclerin toplu şekilde satılmasıydı galiba daha zaman var diye bakmamıştım.

@Furious_tr

Hoşgeldiniz hocam, belli akşamlar whatsapp üzeriden haberleşip parti vs kurabiliyoruz isteyen arkadaşlar telefon numaralarınızı pm yoluyla yollarsanız ekleyebilirim.

@ademirell

Pay pal hesap alımı için siteye girdim , pay pal hesap tanımını yaparken de bu belirttiğiniz adresleri tanımlayım mı ? Yada New York'ta kaldığım bir otel vardı onu da tanımlasak olur mu ? ( Alaska'da vergi hususu varmış bir arkadaşımız söylemişti ).
    Adres kısmını bunu yazıp, telefon kısmına TR'deki cep'i yazsak problem olur mu acaba ?

• quote:

quote:

quote:

Anladım teşekkürler, peki ps plus tarzında bir durum var mı Xbox'ta?

Yıllık üye olalım her ay yayınlanan oyunlara ücretsiz ulaşalım gibi?

Yoktur diye tahmin ediyorum ama bir umut. :)

Uzun yıllar ücretsiz olan psn'i ücretli yapmaya kalkışınca, tepki çekmemek için ücretsiz oyun vs. getirdiler.

Live en başından beri ücretli idi.

• Var var olmazmı :) ücretsiz oyun verilmezmi. Ama PSN daha başarılı gibi bence !

@bado6100 @bynedim
  • akşam bjk maçından sonra, bilemediniz üstüne hanımla 1 bölüm game of thrones izleyip ondan sonra gelirim :)

Üyelerin dikkatine
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.