Şimdi Ara

<<- 30 yaş üzeri ve Evli 'Xbox ONE' Oyuncuları kulübü ->> (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.304
Cevap
22
Favori
39.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: S.M.M.M,

Hocam ben amazon.de üzerinden pal cihaz aldım bu ay vergi iadesi yapılcak ondan sonra net nekadara geldiği ortaya çıkar.
    Ayrıca amazon.de den titanfall bundle da gümrük vergisi alınmıyor diye okumuştum aslı varsa.
    @kendimce

Hoşgeldiniz hocam @merkingtr

Ben ve forumdan birkaç kişi daha titanfall paketini gümrüksüz aldık , yaklaşık 460 Euro tutuyor ama sanırım kapanmış gönderim aralarda komtrol etmekte payda var bununla ilgili bir konu da var bu arada

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendimce kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın hocam yanlış görmüşüm, biraz yorgunluk vardı.

Ben tüm oyunlarımı dijital olarak aldım, dediğiniz gibi inmesi uzun sürüyor mart ayında 310 gb indirmişim
    http://mariio128.com/ dan alan arkadaşlarda var. Ben kutulu içerik alıcak olsam forum 2. el kısmından düşünürdüm, şuaralar pek ilan olmasada

En temizi amazon.com hele kargoya ortak olucak birilerini bulursanız tadından yenmez.

• Hocam ben 22 Kasım öncesi önsiparişle amazon.it üzerinden almıştım, 222€ gümrük ve 30€ kargo bedeli almışlardı başında.

Sonrasında Yılbaşına kadar 222€ gümrük ve 30€ kargo bedelinin tamamını geri ödedi amazon.

Diğer arkadaşlar da o dönem iade aldı diye biliyorum, yani titanfall bundle olmasa bile muhtemelen geri iade alacaksınız.

Amazon'u tebrik etmek lazım, iadeyi de yeni kura göre yapınca istemeden kara geçtik, Fifa Bundle Day One Edition 1000TL'ye geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: merkingtr

arkadaşlar merhaba ben de katılmak isterim klue.İsim murat ,
    live : muramasaking
    1 çocuk 1 yolda :)

Murat burası Xbox One kullanıcılarının mekanı başlığı oku ondan sonra mesaj at ya da önce XO al ondan sonra başvur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xbox One

quote:

Murat burası Xbox One kullanıcılarının mekanı başlığı oku ondan sonra mesaj at ya da önce XO al ondan sonra başvur.

Ohoo uyuyosun çağlarcım dün aldım ;-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merkingtr kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun xbox one'ın hocam, hoşgeldin aramıza
  • merkingtr kullanıcısına yanıt
    No ss no güven:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benide ekleyin
    yaş 40
    Dracarys of dnz
    2 evlat
    10 yıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysndnz -- 14 Nisan 2014; 9:18:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysndnz

benide ekleyin
    yaş 40
    Dracarys of dnz
    2 evlat
    10 yıl

Hoşgeldiniz aramıza
    Yeni gelen üyeler önceki üyeleri (ilk sayfada güncelleniyor) ekliyorlar.
  • Hoşgeldiniz hocam, ilk sayfadaki arkadaşları listenize eklerseniz çok güzel olur.
    @ysndnz

Bakalım hocam inş bu ay güzel bir iade rakamı alırızda konsol güzel fiyata gelir, gerçi euro 2900 seviyelerine geldi ben aldığımda 3.100 du
    Sağlık olsun bekliyelim bu ay sonu belli olacak, merakla bekliyorum @bynedim

Oyun içi ve dışı anlık görüşme, haberleşme için isteyen arkadaşlar whatsapp için numaralarını yollayabilirler isterlerse.
    Akşamları yapılabilecek partileri daha önceden konuşup ayarlamak güzel oluyor. İsteyen arkadaşlar numaralarını yollayabilirler pm yolu ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.M.M.M, -- 14 Nisan 2014; 9:35:14 >

• quote:

Hoşgeldiniz, Kaç yıllık evlisiniz?
  • benim henuz xbox one ım yok ama 360 var sayılırmı:(
    resmi Tr satışında alıcam xbox one.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarpcore

benim henuz xbox one ım yok ama 360 var sayılırmı:(

Sadece evli ve xbox one sahipleri maalesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: mezara_kabul

quote:

Orijinalden alıntı: sarpcore

benim henuz xbox one ım yok ama 360 var sayılırmı:(

Sadece evli ve xbox one sahipleri maalesef

bende 3 yıllık evliyim yaş 37 oldu geçtigimiz nisanda ama xbox one daha almadım:)
    alınca katılırım aranıza guzel bir topluluk olacagına eminim.
  • Nerelerdeydiniz bakayım haftasonu? Yoklamada hep eksik çıktı :) Ben de Cuma akşamı FUT'a sardım, bir üst lige çıkmam için mutlak 3 puan gerekn son maçta ilk yarı 0-3, ikinci yarın 4-3 yaptım maçı :D gecenin 1inde 90+ da gelen golle apartmanı ayağa kaldırıyordum az daha :D

dün de ligin ilk maçında 0-2 den 4-2 ye çevirdim, bu ara böyle takılıyorum sanırım

bi 2ye 2 yapamadık fifa, beklemedeyim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkness_kaan -- 14 Nisan 2014; 11:22:13 >
  • darkness_kaan kullanıcısına yanıt
    Haftasonu gaza gelip Sivas-Galatasaray maçına gittim gitmez olaydım, Sivas sporu tebrik ediyorum

Fut a pazar sabahı biraz bakıyım dedim ama bir maça bile giremedim, ordan çıkıp seasona gireyim dedim ordada rakip bulamadım
    Season co-op hiç denemedim ona bakabiliriz isterseniz

Fut da kadrom şu şekildeydi en sonhttp://www.futhead.com/14/squads/9826128/
    Alman kadro istiyorumda coins yok

• Alman :

İngiliz :

İngilizi yeni kuruyorum daha, ortasaham yok, para bitti :)

• quote:

Orijinalden alıntı: bado6100

quote:

Hoşgeldiniz, Kaç yıllık evlisiniz?

4 yıllık evliyim Ayrıca başlıktaki xbox ın yanındaki one görmemişim :).360 var fakat kabul olmuyormuş galiba :(.çağlar ( xboxone ) yabancı olmadığı için aldım dedim şakasına :) ama şuan one geçemedim ilerde kısmet artık .uzun zamandır üyeyim ve 360 ı çıktığından beridir kullanırım xbox forumunu da takip ederim.kesinlikle gerekli idi böyle bi topluluk umarım güzel sohbetler geçer şuaa xbox forumunun yerlerde süründüğünü düşünürsek :(.

• quote:

4 yıllık evliyim Ayrıca başlıktaki xbox ın yanındaki one görmemişim :).360 var fakat kabul olmuyormuş galiba :(.çağlar ( xboxone ) yabancı olmadığı için aldım dedim şakasına :) ama şuan one geçemedim ilerde kısmet artık .uzun zamandır üyeyim ve 360 ı çıktığından beridir kullanırım xbox forumunu da takip ederim.kesinlikle gerekli idi böyle bi topluluk umarım güzel sohbetler geçer şuaa xbox forumunun yerlerde süründüğünü düşünürsek :(.

360 ile One arasında henüz chat imkanı olmadığı için buradaki hiç kimseyle 360 üzerinden live chat görüşemezsin. Esas amacımız Live Chat zaten.

İleride One alırsan bekleriz :)
  • darkness_kaan kullanıcısına yanıt
    Alman takım güzel oluyorda pahalı oyunları genelde
    Tek tavsiyem coinsleri biriktirip iyi oyuncu alın kart açma işine girmeyin, beni o bitirdi
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.