Şimdi Ara

<<- 30 yaş üzeri ve Evli 'Xbox ONE' Oyuncuları kulübü ->> (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.304
Cevap
22
Favori
39.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bahar yorgunluğumu mudur nedir, 2-3 gündür hiç oyun oynayasım yok
  • kabulümdür :)
  • Akşam muhtemelen saat 21:00 civarı online olurum, Fifa'da co-op severler için oyuna beklerim..
  • Selamlar arkadaşlar evet bir durgunluk oldu ,hadi bizim misafirler vardı ,herkese mi kayınvadelisi geldi acaba :)
    Bende akşam bir süre online olabilirim
  • Anlamadım ben şimdi. 30 yaş üzeri olmamız yetmiyor mu bir de üzerine evli olmamız mı gerek?

xbox one al
    30 yaşın üzerinde ol
    evlen
    neyse çoçuk istememişsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: panama

Selamlar arkadaşlar evet bir durgunluk oldu ,hadi bizim misafirler vardı ,herkese mi kayınvadelisi geldi acaba :)
    Bende akşam bir süre online olabilirim

Aynen dediğin gibi :) Bende online olmaya çalışacağım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: atsuma

Anlamadım ben şimdi. 30 yaş üzeri olmamız yetmiyor mu bir de üzerine evli olmamız mı gerek?

xbox one al
    30 yaşın üzerinde ol
    evlen
    neyse çoçuk istememişsiniz

x-box one yanında oyun al !!
  • atsuma kullanıcısına yanıt
    Grubun asıl olayı evli olmamız hocam, bu yüzden çoğunlukla 10:00 dan sonra 1-2 saat online olabildiğimiz için toplandık burda

• @Furious_tr
  • mezara_kabul kullanıcısına yanıt

Hocam anlaşılan PS forumundaki gibi yine geyiğe sarıcaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furious_tr -- 30 Nisan 2014; 14:21:41 >
  • Aynen ama tuttum kendimi

undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mezara_kabul -- 30 Nisan 2014; 14:58:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.M.M.M,

Grubun asıl olayı evli olmamız hocam, bu yüzden çoğunlukla 10:00 dan sonra 1-2 saat online olabildiğimiz için toplandık burda

Bebek yüzünden saat 10 da artık yorgunluktan bayılmaya başladım ya. Bir türlü gelemedim. Kimse kusura bakmasın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DehaCaman

quote:

Bebek yüzünden saat 10 da artık yorgunluktan bayılmaya başladım ya. Bir türlü gelemedim. Kimse kusura bakmasın..

Hocam kusurmu olur yahu aynıları bizde de mevcut gece saat 4,5 ta uyandık sabaha kadar video izledik youtube ile :)
  • kendimce kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun gerçekten çok güzel bi oyun benim 2.5 yaşında ki oğlumun favori oyunu
  • quote:

Günaydın arkadaşlar, bu ara duruluduk yeniden parti olayına başlayalım artık

Co-op seasona ortak aranıyor

Ben Varım gerçi 2 gündür call of Duty e sardim.
  • Yalnız beyler akşam maç var Chelsea-Atletico.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mdicle

Yalnız beyler akşam maç var Chelsea-Atletico.

Maç yine NTV'de mi olacak acaba?
  • bynedim kullanıcısına yanıt
    Maalesef kardeşim ntv de değil mac. Asagidaki kanallardan izleyebilirsin. Ben genelde sky sport tan izliyorum.
    C+ Sport (Poland) , HRT-TV2 Croatia , Nederland 3 , Rustavi 2 , Sky Sports 1 (uk) , Sky Sport 1 (Italia) , TVP 1 / HD , Sport TV1 / HD , Sky Calcio 1 / HD , RTE Two / HD , Viasat Sport Baltic , RSI La 2 , Sky Sport 1 (germany) / HD1 , Digi Sport 1 (romania) , Digi Sport 1 (hun) , Viasat Football (Nor) , Idman TV , Rah-e-Farda , Smart Spor / HD (D-Smart 77) , beIN Sport 1 / HD , SuperSport 2 HD (alb) , C+ Liga Campeones / HD , RTS Deux / HD , CT Sport / HD , SRF Zwei / HD , Sport 1 Select HD (ned) , TeleClub Sport PPV / HD

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bynedim kullanıcısına yanıt
    yok d-smart, olmayan ve hd yayın isteyen fiber sahiplerine link paylaşırım özelden :) digiturk play 1800k yayın verirken bu maçlarda yabancı sitelerden 2700k yayın buluyorum valla :)
  • mdicle kullanıcısına yanıt
    call of multiye baglanamiyorum ben ne yaptiysam olmadi malesef.
    Aksam 10 dan sonra duruna gore titanfall veya fifa yapariz hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.