Şimdi Ara

<<- 30 yaş üzeri ve Evli 'Xbox ONE' Oyuncuları kulübü ->> (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.304
Cevap
22
Favori
39.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    evde olsam denerdik bunu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkness_kaan

yok d-smart, olmayan ve hd yayın isteyen fiber sahiplerine link paylaşırım özelden :) digiturk play 1800k yayın verirken bu maçlarda yabancı sitelerden 2700k yayın buluyorum valla :)

Öyleyse bir mesaj alabilirim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olur kardeşim fifa yaparız ama titanfall i acmadim daha belki takasda kullanırım diye cok oynayabilecegim bi oyun gibi durmuyor açıkçası

• quote:

Orijinalden alıntı: Furious_tr

quote:

yok d-smart, olmayan ve hd yayın isteyen fiber sahiplerine link paylaşırım özelden :) digiturk play 1800k yayın verirken bu maçlarda yabancı sitelerden 2700k yayın buluyorum valla :)

İsteyen olursa ben de DSmarttan twitch ile yayın göndereyim size, böylece xbox'ın başka bir özelliğini de tatmış olursunuz

Nasıl oluyor o hocam ya cok merak ettim valla ben denemek isterim

• quote:

Orijinalden alıntı: S.M.M.M,

call of multiye baglanamiyorum ben ne yaptiysam olmadi malesef.
    Aksam 10 dan sonra duruna gore titanfall veya fifa yapariz hocam

Bende bi deneyeyim belki ben bulabilirim belki eminim cok zevkli olur

• Varmi twitchden yayin yapan :)

• Twitch epey güzel bir uygulama millet PS4'te yaptığı turnuva maçlarını bile twitch üzerinden yayınlıyor canlı olarak, çok keyifli oluyor. Ama DSmart derken şaka yaptım tabi ki malum yasak
  • quote:

Varmi twitchden yayin yapan :)

Yasak olmasaydı bile dsmart yayınını muhtemelen xboxtan alamazdık herhalde, malum şifre cam modül vs...
    Ama şöyle söyliyeyim çok keyifli ve çekişmeli bir karşılaşma oluyor. An itibariyle A. Madrid:1 Chelsea:1 ve Madrid penaltı kazandı...
  • Furious_tr kullanıcısına yanıt
    Guzelim maci kacirdik desene hocam ya
    Yabanci kanallarda tivibuda yok

• Twitch'te 2 kanalda maç yayını vardı, bir tanesi ilk yarı kapandı diğeri devam etti ancak yayın takılıyordu ya da benim adil kullanım kotam doldu :) Malum ayın son günü.

Bu arada fifa head-to-head maçlarda sıkıntı yok ancak co-op maçlarda hep gecikme yaşıyorum, tuşa bastıktan sonra yarım saniye bir saniye arası geçiyor oyuncunun tepki vermesi için.

İstediğim hiçbir hareketi yapamıyorum.

Benden başka bu durumu yaşayan oldu mu?
  • quote:

Varmi twitchden yayin yapan :)

+1

• Izlemeyen arkadaşlar gerçekten çok güzel bir maçı kaçırmış oldular. Ardadan mıdır nedir Atletico yu sanki Türk takımı gibi izledik evde 5 erkek mac izledik ardanin golunde yerimizden firladik

• mdicle kullanıcısına yanıt
    Günaydınlar herkese, fena maç olmuş anlaşılan.
    Bugün özetini izlerim artık, Atletico Madrid bizim ülke takımı gibi takip etmeye başladı çoğu kişi.
    Gerek 1903 yılında kurulması, gerek kurulma hikayesindeki ayrıntılar ister istemez sevmeye başlıyor insan
    Stadın ismi bile güze Vicente Calderón parfüm markası gibi
  • quote:

Günaydınlar herkese, fena maç olmuş anlaşılan.
    Bugün özetini izlerim artık, Atletico Madrid bizim ülke takımı gibi takip etmeye başladı çoğu kişi.
    Gerek 1903 yılında kurulması, gerek kurulma hikayesindeki ayrıntılar ister istemez sevmeye başlıyor insan
    Stadın ismi bile güze Vicente Calderón parfüm markası gibi

Günaydın sana ve herkeslere. Cok güzel bi benzetme olmuş. Bu arada bugün 1 Mayıs işçi arkadaşların bayramlarini Kutlarım. Umarım kavgasiz gürültüsüz güzel bir gün olur.

• Merhaba gece kuşları :)

Etrafı rahatsız etmeden oyun seslerini duyabileceğiniz ve part chat desteği sunan en ucuz çözüm için inceleme yazısı yazdım.

http://forum.donanimhaber.com/m_91275563/tm.htm
  • quote:

.

Kusura bakma gece superonline sağolsun modeme reset attı AKK'yı sıfırlamak için. Xbox kendine gelemedi sonra da
  • quote:

Orijinalden alıntı: bado6100

Merhaba gece kuşları :)

Etrafı rahatsız etmeden oyun seslerini duyabileceğiniz ve part chat desteği sunan en ucuz çözüm için inceleme yazısı yazdım.

http://forum.donanimhaber.com/m_91275563/tm.htm

Günaydın herkese,
    Kulaklık girişi için ihtiyaç olunan alet güzel inceleme ama biraz pahalı geldi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bado6100 kullanıcısına yanıt
    Abi ne demek, tahmin ettim :) ben de bi hardpoint bi FIFA yaptım yattım ;)

Bu arada gecen PSG fena diye bi muhabbet olmuştu, 2-3 gündür deniyorum, tam benim oyun tarzindalar valla :) çok şükür mağlubiyet görmedim daha :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkness_kaan -- 1 Mayıs 2014; 12:26:09 >
  • Ya arkadaşlar konumuzla hic alakalı değil ama ben belki aramizda tecrübeli bilgili kişiler olur diye burada sizinle hem paylaşmak hemde fikirr almak icin birşey sormak istiyorum. A101 de bugün samsung ec-wb1100 diye bi fotoğraf makinesi 475 tl ye satılıyor fiyatı bana uygun gibi geldi. Nasıl bi makine? Bu fiyata böyle bir şey alınır mı? Bilgisi olan yardimci olursa sevinirim. Teşekkürler.

• Hayırlı kandiller arkadaşlar. Rabbim tüm dualarinizi kabul etsin.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.