Şimdi Ara

<<- 30 yaş üzeri ve Evli 'Xbox ONE' Oyuncuları kulübü ->> (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.304
Cevap
22
Favori
39.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya ben sadece 1 tane gördüm kadının yaptırdığı, 2 kızla beraber. onu yapmıştım. farklı varsa daha iyi, herhalde ben dikkat etmemişimdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furious_tr

Geçenlerde bende bununla ilgili bir soru sordum ama cevap alamadım: "PS4, Xbox one ve ev sinema sisteminde kullanabileceğimiz kaliteli bir headset?"

Aslında bende X tactic optical var o direk optik çıkıştan bağlanıyor. Ps3 ps4 ve x360 test ettim.

Ama One aldığımda test edemeden bizim ufaklık jackın bir kaç pimi kırmıştı sesler mono çıkıyor.

Yaptıracak birini bulamadım yedek parçada yok. En son kadıköy bir yer buldum bakalım yapabilecek mi
  • Arkadaşlar benim mesj sayılarım silinmiş ? Neden olmuş olabilir acaba
  • Furious_tr kullanıcısına yanıt
    Hocam canın sağ olsun :) şaka bir yana sorun değil de merak ettim nie acep
  • Spor salonuna gitsenize arkadaşlar, sporu bile Xbox'ın başında yapacaksınız illa ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furious_tr -- 7 Mayıs 2014; 17:17:21 >
    ya sorma abi, site başka bir şirkete kiralamış, davalık olacaz anlaşılan, oraya gidemiyorum şu an :)
    Salona duzenli gidemedigimizden bu yola basvurduk hocam

Gitmedigimiz salonun aidatini vermeyelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam valla cok zevkli oluyor en güzeli de hanım çocuk da eşlik ediyor allah alt kattakilere sabır versin yalnız hic sanıldığı gibi kolay veya zevksiz değil ya halı sahada 1 saat deli gibi kosuyorum 10 dkda ki gibi yorulmuyorum

• darkness_kaan kullanıcısına yanıt
    Hocam dikkatli bak epeyce var hele bi 42 dk lık var 42 dk dayanan varmıdır diye çok merak ediyorum

• mdicle kullanıcısına yanıt
    ben 30u gördüm, internet sıkıntı yarattı 3-4 kez üst üste takıldı, sıkıldım kapattım sonra
  • Yaşım 32 evliyim ama Xbox 360'ım var :( kısmetse Xbox One Eylüle :)

• zetnakah kullanıcısına yanıt
    O vakit Eylülde görüşmek üzere

Ülkemizde resmi satışı başladıkdan sonra bizim konu patlayabilir

Dün ben fitness olmuşum, eve nasıl gelip yattığımı hatırlamıyorum
  • dün 10ar dakikalım 2 tane beach body programı uyguladım. vicdansız ne kastırıyor ya :)
    Ozaman biraz daha gaza gelelim, düzenli tekrar yapabilirsek güzel olur. Malum yaz geliyor
    7 kilo fazlam var, nasıl vericem bilmiyorum

Yoksa böyle bir hal alacağız

• muhahah homer bomba :)

abi ben başladımmı sıkı programa giriyorum ya :) spor salonu olayı bi bitti, 6 kilo fazlam var şu an :) akşamları sadece çorba+salata olayına başladım :) haziran gibi de 19:15 eve gelsem, 19:30 her akşam yarım saat havuza atlarım, toparlarız inşallah :D
    Her pazar akşamı, pazartesi için artık düzgün besleniyorum fazla yemek yemeyeceğim diyorum.
    Pazartesi akşamı bu şekilde geçiyor lakin salı kaldığım yerden yemeğe devam

Sizin havuz olayı çok iyiymiş, günlük yarım saat yüzsem daha ne isterim
    Ah o abur cuburlar yokmu, konsol başında çok da güzel gidiyor
  • yazdıklarınıza baktım da siz bana göre çok iyisiniz ya arkadaş 100 kilo oldum bende her akşam yemek yemeyecegim ekmek yemeyecegim diyorum ama nerdeeeee. havuz olayı cok iyiymiş

• Bu gece bizim gecemiz olmalı, hanımlarınızı uyutun ve konsolun başında bulunun, erkek olun biraz!

Kaan : Geliyorum hayatımmmmm!

• Arkadaşlar Admin'den "imzanız kural dışıdır" diye pm aldım. İmza kuralları nedir bimiyorum, bilgisi olan arkadaşlar düzeltirse sevinirim. Ona göre imza kullanırız.
  • Bizim evde son sözü ben söylerim, tartışma çıkmaz kattiyen. Ben ne dersem o!

İsmail: Tamam hayatımmmmmm
    @darkness_kaan

İmza kuralında şöyle bir durum var giflerin istenilen kb değerini tutturamıyoruz, ya bundan kural dışı demiştir.
    Diğer bir durum ise satır veya harf büyüklüğü problem olur.

Bizim imzalarda biraz kb değeri büyük, küçültmeye çalıştığımda çok kötü olduğundan imzayı en son bu halde bırakmıştım.
    Geniş zamanda tam kurallara uygun bir imza yapmaya çalışırım lakin forum kullanıcıların %80 gif konusunda bu kurala uymuyor.
    @Furious_tr
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.