Şimdi Ara

<<- 30 yaş üzeri ve Evli 'Xbox ONE' Oyuncuları kulübü ->> (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.304
Cevap
22
Favori
39.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanalpazardan almaya karar verdim hem daha hızlı hem güvenilir hemde taksitle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aksam 21 gibi Forza ya ne dersiniz?

• Aksam 21 gibi Forza için ne diyorsunuz?
  • Titanfall kodunu fifa ile degistirdim. Pek futbol da oynamam ya neyse artık :))

• kendimce kullanıcısına yanıt
    Alırım anahtarınızı demek isterdim lakin multiplayer tecrübem yok müsait olursanız, 1-2 tur atabiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.M.M.M,

Alırım anahtarınızı demek isterdim lakin multiplayer tecrübem yok müsait olursanız, 1-2 tur atabiliriz

:) ancak bugün malesef TV eşime ait :) Çarşamba günü olabilir..
    Pardon hocam mesajınızı bugün için sanmıştım, benim hatam

Gün içinde fazla araba sürünce eve gelip forza oynamakta içimden gelmiyor, dün 2 yarış tamamladım bir gazla
  • Dün akşam kendimi odaya attım oyun oynamak için. En son Grimm izlerken buldum kendimi :) Yaşlanıyormuyuz ne acaba :)
  • mezara_kabul kullanıcısına yanıt
    Grimm ismi nerden tanıdık geliyor diyordum, filmini izlemiştim galiba 9 sene önce
    Dizisini buluyum izlenir bu seri
    Konsoldaki netflix tarzı uygulamar Türkçe altyazılı yayın yapsalar varya ufff, şimdi ara bul vs

Yaşlanma konusunda yapcak birşey yok hocam, müzik listemi güncelleyim dedim ama yine eski şarkıları doldurmuşum

Büyüklerimizin güzide lafını etmeden geçemeyeceğim.
    quote:

Ne varsa eskilerde var

• multiplayer de 4-5 tur atılıyor ama tek başına single oynarken en fazla 3 tur sonra sıkılıyor insan..

dip not:

Ebay dan aldığım ikinci oyun zoo tycoon da geldi.

1 - Forza 5
    2 - AC Black flag
    3 - Fifa
    4 - Zoo Tycoon
    5 - Thief -- bu hala almanya da arkadaş giderse getirecek.

4 kutu + 1 digital oyunum oldu :)

eşimi kandırmam gerekiyor ama şuan için yeterli diyor ama kinect sports rivals'ı da istiyorum..
    Daha multi forza kısmına geçemedim, bir ara denemek lazım tabi

Artık hanıma oyunları pek göstermiyorum, zaten dijital içerik olduğundan kutu olayı yok bizde.
    Konsolda yeni oyun görürse yinemi oyun aldın tartışmasını kardeşlik adı altında kapatıyorum ben

Çünkü artık bizde her yeni oyun = çanta, ayakkabı vs şeklinde bir yola girdi

Bitirdiğiniz oyunları takaslayabilirsinizde.

Kinect sports rivals aslında hanımların beğenebileceği bir oyun ister tek ister arkadaşlarıyla oynayabiliyorlar ki ben öyle kandırdım

• Merhaba arkadaşlar yaş 35 oldu,2 oğlum var sünnet hediyesi olarak xbox 360 + kinect aldım bugün geldi fakat bir türlü kuramadım.hdmı kablosu ile bağladım ancak ekranda hiçbirşey çıkmadı.ne yapmam gerekir ?
  • hakan_alkan H kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam, tv ve konsol arasındaki bağlantıda bir sorun yoksa cihazda sorun vardır hocam.
    Benim önerim bağlantılarınızı tekrar bir kontrol etmeniz olur hatta farklı bir hdmi kablo ile bağlantı kurmaya çalışın.

Başka bir kablo ilede bağlanamazsınız cihazı aldığınız yerle görüşmenizi öneririm. Ekstra bir ayar gerekmiyor cihazı
    hdmi dan tvnize bağladığınızda tv ayarlarınızdan bağladığınız hdmi seçtikten sonra direk görüntü alabilmeniz lazım.

İyi günler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.M.M.M, -- 13 Mayıs 2014; 12:40:42 >
  • quote:

Merhaba hocam, tv ve konsol arasındaki bağlantıda bir sorun yoksa cihazda sorun vardır hocam.
    Benim önerim bağlantılarınızı tekrar bir kontrol etmeniz olur hatta farklı bir hdmi kablo ile bağlantı kurmaya çalışın.

Başka bir kablo ilede bağlanamazsınız cihazı aldığınız yerle görüşmenizi öneririm. Ekstra bir ayar gerekmiyor cihazı
    hdmi dan tvnize bağladığınızda tv ayarlarınızdan bağladığınız hdmi seçtikten sonra direk görüntü alabilmeniz lazım.

İyi günler dilerim.

cevap için teşekkür ederim,hdmı kablosu ile 4 çıkışıda denedim sinyal yok dedi,av kablosunu taktım ayarlar menüsü gibi bişey çıktı ama ingilizce .türkçe yapabilirsem belki işi çözerim. ama av ile görüntü çok kötü.

• hakan_alkan H kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam,
    support.xbox.com
    Xbox 360 S veya Orijinal Xbox 360’ı TV’ye Bağlama
    http://support.xbox.com/tr-TR/xbox-360/system/connect-xbox-360-console-tv

Xbox 360 daki hdmi girişinizde sorun yoksa direk görüntü almanız lazım, 2. bir tvniz varsa ondada deneyebilirsiniz.
  • quote:

Rica ederim hocam,http://support.xbox.com/tr-TR/xbox-360/system/connect-xbox-360-console-tv
    Xbox 360 daki hdmi girişinizde sorun yoksa direk görüntü almanız lazım, 2. bir tvniz varsa ondada deneyebilirsiniz.

hdmı kablo arızalıymış,başka takınca düzeldi teşkkürler
    Hocam valla ben de hanımın sürekli sen oynuyorsun hani çocuğa almıştın bu çocuk ne oynayacak laflarına dayanamayıp sport rivals i aldım rahatladım arada çocukla bowling filan yapıyorlar hoooppp sonra tamam diyorum siz cok oynadiniz sıra bende
    Ama en güzeli fitness kesinlikle indir ücretsiz ve eşinizle birlikte yapabiliyorsunuz. Forza yi bende cok oynamak istiyorum ama kesinlikle direksiyon bence olmalı kolla ben cok zevk alamıyorum.

• Xbox one 399$ ama bi eksikle

• quote:

Orijinalden alıntı: mdicle

Hocam valla ben de hanımın sürekli sen oynuyorsun hani çocuğa almıştın bu çocuk ne oynayacak laflarına dayanamayıp sport rivals i aldım rahatladım arada çocukla bowling filan yapıyorlar hoooppp sonra tamam diyorum siz cok oynadiniz sıra bende
    Ama en güzeli fitness kesinlikle indir ücretsiz ve eşinizle birlikte yapabiliyorsunuz. Forza yi bende cok oynamak istiyorum ama kesinlikle direksiyon bence olmalı kolla ben cok zevk alamıyorum.

Ben 85 kilo esim 46 kilo o yüzden kinect ile oyunlara gelmiyor 360 varkende oynadığı tek oyun Farm simulator idi.

• arkadaşlar beni de ekleyebilirsiniz.

27 Numara, İzzet, Hoogar, hizege, 28 Yaş, 3 Yıllık Evli
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.