Şimdi Ara

<<- 30 yaş üzeri ve Evli 'Xbox ONE' Oyuncuları kulübü ->> (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.304
Cevap
22
Favori
39.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ne güzel valla kıskandım sizi Kinect siz xbox da ne kadar değerli bilemem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mdicle

Hocam valla ben de hanımın sürekli sen oynuyorsun hani çocuğa almıştın bu çocuk ne oynayacak laflarına dayanamayıp sport rivals i aldım rahatladım arada çocukla bowling filan yapıyorlar hoooppp sonra tamam diyorum siz cok oynadiniz sıra bende
    Ama en güzeli fitness kesinlikle indir ücretsiz ve eşinizle birlikte yapabiliyorsunuz. Forza yi bende cok oynamak istiyorum ama kesinlikle direksiyon bence olmalı kolla ben cok zevk alamıyorum.

Hangi oyun o ücretsiz fitness?
  • bado6100 kullanıcısına yanıt
    http://www.xbox.com/en-US/xbox-one/games/xbox-fitness#fbid=Y8mkXgRoaAC

Sene sonuna kadar ucretsiz. Ama games with gold kapsamında ücretsiz kalır sanirim. Ama devamli internet istemesi kötü

• Arkadaşlar bu live gold dolayısıyla xbox one'da bedava oyun dönemi ne zaman başlar sizce ? E3 sonrası bu konuda bir gelişme olur mu ? Hoş oyun mu var diyeceksiniz ama :) .
  • panama P kullanıcısına yanıt
    Ersan hocam E3 de resmi bir açıklama gelir diye umuyorum bende hocam, elbet gold üyelere free game bu dönemde olur lakin dediğiniz gibi ortada oyun olmayınca verecek birşey olmuyor ellerinde

Yıl sonuna doğru iyice hareketlenir diye umuyorum ben, hali hazırda devam oyunlarıda yıl sonunda çıkmış olur. Bakalım E3 bu sene ayrı bir güzel olucak gibi microsoft ya sıvayacak yada şaşırtıcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.M.M.M,

Daha multi forza kısmına geçemedim, bir ara denemek lazım tabi

Artık hanıma oyunları pek göstermiyorum, zaten dijital içerik olduğundan kutu olayı yok bizde.
    Konsolda yeni oyun görürse yinemi oyun aldın tartışmasını kardeşlik adı altında kapatıyorum ben

Çünkü artık bizde her yeni oyun = çanta, ayakkabı vs şeklinde bir yola girdi

Bitirdiğiniz oyunları takaslayabilirsinizde.

Kinect sports rivals aslında hanımların beğenebileceği bir oyun ister tek ister arkadaşlarıyla oynayabiliyorlar ki ben öyle kandırdım

Allah sabır versin konsol + yenge hanım dengeleri bir arada tutmak gerçekten çok zor kolay gelsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Berringer B kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, ben daha yolun başındayım asıl 10+ yıllık evli olan arkadaşlara sormak lazım bu dengeyi uzun yıllar nasıl korumuşlar aydınlatırlar bizleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: panama

Arkadaşlar bu live gold dolayısıyla xbox one'da bedava oyun dönemi ne zaman başlar sizce ? E3 sonrası bu konuda bir gelişme olur mu ? Hoş oyun mu var diyeceksiniz ama :) .

E3 den sonra galiba başlıyor haziranda Dashboard update geliyor. Bu arada beta dashboard kullanan var mi?

• quote:

Arkadaşlar bu live gold dolayısıyla xbox one'da bedava oyun dönemi ne zaman başlar sizce ? E3 sonrası bu konuda bir gelişme olur mu ? Hoş oyun mu var diyeceksiniz ama :) .

Bana dün xbox live email ile bu konuda bilgi göndermişti, tam üzerine sordunuz.
    Gelen email'de xbox live sistemi için bir çok yenilikten bahsediliyor ve haziran ayı itibariyle xbox one için free verilecek oyunlar olacağı yazıyordu.

Not: şimdi forumda gördüm bir başka arkadaş bu konu ile ilgili ayrıntılı bilgi vermiş:
    http://forum.donanimhaber.com/m_91811014/f_//tm.htm#91874945

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furious_tr -- 15 Mayıs 2014; 15:20:38 >

• Hocam selamlar ben bir konuda yada mevzuatta bu hususu görmüştüm. 75 Euro sınırının yanı sıra ,yılda 5 kez bu tarz ithalat yapma gibi bir durum vardı.
    Ben bu yıl tam 5 ürün aldım o yüzden karşılaşmadım ama bir sonraki işlemde muhtemelen bana da denk gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furious_tr

quote:

Bana dün xbox live email ile bu konuda bilgi göndermişti, tam üzerine sordunuz.
    Gelen email'de xbox live sistemi için bir çok yenilikten bahsediliyor ve haziran ayı itibariyle xbox one için free verilecek oyunlar olacağı yazıyordu.

Not: şimdi forumda gördüm bir başka arkadaş bu konu ile ilgili ayrıntılı bilgi vermiş:
    http://forum.donanimhaber.com/m_91811014/f_//tm.htm#91874945

Bana bu tarz mailler gelmiyor, belki o outlook diye mail adresi alıyoruz ya oraya geliyordur ama , dün xbox'ı açınca sizi dinledik live'ı uçuracağız gibi bir bölüm vardı ama bu context'i açamıyorsunuz vs gibi bir uyarı geldi.
    Free oyun PS4'deki gibi oyunlar ise gelmese daha iyi :) ,

• panama P kullanıcısına yanıt
    Yok hocam oyunlar fena değil verdiğim linkte ayrıntılı bilgi vermiş arkadaş.
    Alışveriş ile ilgili anlamadığım şey şu: tamam gümrükz alışveriş için 75euro yılda 5 kezi anladım zaten de benim sorduğum gümrüğünü ödesem bile yolda hala 5 alışveriş öi yapanileceğiz?

• Benim okuduğum kadarıyla 5 adete kadar gümrüksüz, 5 adetten sonrasında gümrük var ama sizin 100 USD'lık ithalatınızda gümrük olmaması lazım
    ben 100 USD'lık mal aldım vergi olmadı. Amazonda yani ilk sayfa da da yoktu
    Hocam o konunun başına bir göz attım ansiklopedi gibi vakitte yoktu okuyamadım :)
  • selamlar, ya dün whattsapp grubunda yazışırken şarjım biitti ve tel kafayı yedi sanırım. grup konuşmasını göremiyorum. atmış olabilir. tekrar ekler misiniz size zahmet
  • Whatssapp grubunun yöneticisi Hakan hocamdı galiba @mezara_kabul grupta görebiliyorum bu arada ben sizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkness_kaan

selamlar, ya dün whattsapp grubunda yazışırken şarjım biitti ve tel kafayı yedi sanırım. grup konuşmasını göremiyorum. atmış olabilir. tekrar ekler misiniz size zahmet

Tamam hocam tlf pm at eklerim hemen
  • mezara_kabul kullanıcısına yanıt
    Hocam Pm attım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkness_kaan -- 18 Mayıs 2014; 12:43:21 >
  • Günaydınlar dostlar... Hem pazartesi hem tatil ama ben çalışıyorum

• mezara_kabul kullanıcısına yanıt
    Günaydın hocam, bende tatilde çalışanlar arasındayım bir ihtimal erken paydos edip eve gidebilirim
    Haftasonu konsolu açmaya bile fırsatım olmadı gözümde tütüyor konsol

Ayrıca 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: darkness_kaan

Hocam Pm attım

Hocam sorun yok eklisin :)
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.