Şimdi Ara

<<- 30 yaş üzeri ve Evli 'Xbox ONE' Oyuncuları kulübü ->> (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.304
Cevap
22
Favori
39.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Günaydın arkadaşlar kaç gündür forumdan da konsolumdan da ayriydim. Bikaç gündür balığa merak sardım olta filan aldım balığa gidiyorum uyku saatlerim filan hep değişti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mdicle kullanıcısına yanıt
    Pazar günleri balık tutmak güzel oluyor. Bende dönem dönem giderdim lakin şuaralar balık avı yasak durumda bizim buralarda

Sezon açılsın, stress atmak için güzel bir yol
  • arkadaşlar günaydın , haziran ayı itibariyle xbox one'a iki oyun verileceğine dair bilgi okudum. Oyunlar belli mi ?
    birde harici bellek desteği geliyormuş , bu kadar büyük oyun hacimlerinin olduğu ortamda bence oldukça yararlı olacaktır.
  • panama P kullanıcısına yanıt
    Merhaba Ersan hocam, evet live üyeleri için bedava oyun açıklaması gelmişti yanlışım yoksa oyunlar Max: Curse of the Brotherhood ve Halo: Spartan Assault olması lazım.

Haziran ayı içinde hdd desteği ve bedava oyunları göreceğiz galiba

Benim cihazda 100gb yer kaldı, watch dog geliyor zaten en fazla 2 oyuna daha yerim kalır bu haliyle
  • İsmail hocam benim youtube'da gördüğüm 2 tb'lık diski bile destekliyordu bence iyi olur harddisk üzerine yapılan digital kayıtlar için
    bu oyunlar hakkında bilginiz var mı ?
  • panama P kullanıcısına yanıt
    Max: Curse of the Brotherhood platform oyunudur mobil cihazlarda oynadığımız limbo dan esinlediği söylenir aslı varsa. Bazı bölümlerini geçmek cidden zordu, insanı çileden çıkarabilir

Halo: Spartan Assault hakkında pek bilgim yok birkaç inceleme videosuna bakmıştım sadece. Oyun siteleri puanları genelde 4-5 arası değişiyordu. Bedava geliyor deneriz artık

• Beyler bir cogunuzu arkadas listeme ekledim haberiniz olsun fifa forza ryse icin toplanirsaniz haberleselim..titanfall da vardi ama pek isinamadim ryse ile takasladim..

• PM'de attım. Tam yerindeyim :)

• Merhaba arkadaşlar, herkese oyun dolu güzel bir hafta diliyorum

Watch dog alıcak olan varmı aramızda, yarın satışa sunuluyor
  • Selamlar arkadaşlar iyi haftalar, ben düşünüyorum ama önce oyun oynamaya vakit bulup birkaç oyunu bitirmem lazım
    birde beğenen var beüenmeyen bir incelemeler çıksın öyle de bakmak lazım
  • Merhaba İsmail hocam, Ersan hocam,
    Watch dogs almayı düşündüm bende, hatta video incelemelerini de izledim ama tam karar veremedim. Zaten bir sürü oyun var elimizde, fifa dışında pek bir şey oynamıyorum bu aralar. Eğer yeni oyun alırsam Wolfenstein daha mantıklı olur sanırım. 110 tl civarı galiba ama muhtemelen yakında dig versiyonu çok daha uygun fiyatlara piyasaya düşer.
    Herkese iyi haftalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furious_tr -- 26 Mayıs 2014; 11:59:14 >
  • İyi haftalar arkadaşlar, ev tadilatı, iş seyahati, az biraz ucundan da tatil derken konsolu açmayalı çok uzun zaman oldu, dün bir Fifa ile ısınayım dedim o da survivor sebebiyle yarım kaldı. :)

Fifa 14 oynayan arkadaşlar için; 29 mayıs'ta sadece PS4 ve XBox One, World Cup Brasil Kick-Off Mode güncellemesi alacakmış. Keyifli olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynedim -- 26 Mayıs 2014; 12:18:30 >
  • Furious_tr kullanıcısına yanıt
    Ne hikmetse bende 10 oyun içinde konsolu açınca ilk fifaya giresim geliyor
    Elimdeki oyunların hepsinin normal seviyelerini bitirdim, belki bir süre sonra zorluklarını artırıp devam edebilirim ama oda sıkabiliyor.

Watch dogs gta gibi 2-3 ay idare edebilir diye düşünüyorum, bakalım aile lisans tranferi olayı ile arkadaşım alıcak bende o sayede denemiş olurum
    Wolfenstein dijitalde biraz ucuz olursa oda alınıp denenebilir, eleştirilerde yapay zekadan kırmışlar biraz ama merak etmiyor değilim oyunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bynedim

İyi haftalar arkadaşlar, ev tadilatı, iş seyahati, az biraz ucundan da tatil derken konsolu açmayalı çok uzun zaman oldu, dün bir Fifa ile ısınayım dedim o da survivor sebebiyle yarım kaldı. :)

Fifa 14 oynayan arkadaşlar için; 29 mayıs'ta sadece PS4 ve XBox One, World Cup Brasil Kick-Off Mode güncellemesi alacakmış. Keyifli olabilir.

Evet ben de birkaç gün önce gamespot'ta okumuştum ilgili haberi; world cup kick off, free DLC olarak 29 mayısta yüklenebilecekmiş (PS4 ve Xbox one için). Hepimiz indirir kendi aramızda turnuva yaparız olmazsa

• Sadece Kick-Off modu gelirse online'da co-op veya single'a dahil olmayabilir, detaylı bir açıklama bulamadım. Ama araştırırken bir ara çözmeye çalıştığımız 2'ye 2 grup içi co-op modu hakkında EA Sports'un güncelleme yayınlaycağı haberine rastladım. :)
  • Furious_tr kullanıcısına yanıt
    Kendi aramızdaki bir turnuvaya hayır demem
  • bynedim kullanıcısına yanıt
    Nedim hocam 2v2 olayında birçok kişi Ea ye giydiriyor, neden kaldırma ihtiyacı duyduklarınıda anlamak mümkün değil.

Ben Fifa 15 de 2v2 görürüz diye umarken sizin haber tam süpriz oldu benim için umarım en kısa sürede gelir bizde 2v2 güzel maçlar yaparız
  • Önceden var mıydı bilmiyorum ama sanırım şimdiki haliyle sistem ping seviyesine göre lag veya kasılmaların önüne geçmek için en uyumlu bağlantıdaki oyuncuyu rakip olarak atıyor. Bu yüzden farklı bölgelerden ve bağlantı tiplerinden seçilmiş bu sistem eşleştirmesine uymayan 4 kişinin aynı anda bağlanması ile online oyunlarda baya kasılma yaşanabilir diye düşünüp bunu engellemiş olabilirler. Cümle baya uzun oldu..

Benim gördüğüm rumor diye geçen haberlerden bir kesinliği yok ama en geç Fifa 15'te görürsek online'da baya keyifli olur..
  • bynedim kullanıcısına yanıt
    Evet haklysyn, ?imdi dü?ündüm de sadece kick off diyorlardy, online friendlies olarak yada seasons olarak oynanmayacak muhtemelen
  • cümleten selamlar
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.