Şimdi Ara

<<- 30 yaş üzeri ve Evli 'Xbox ONE' Oyuncuları kulübü ->> (54. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.304
Cevap
22
Favori
39.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gruptaki üye sayımız arttıkça forumdaki konuya mesaj atan azalıyor, whatsapp nedeniyle heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furious_tr -- 9 Eylül 2014; 10:41:49 >
  • Furious_tr kullanıcısına yanıt
    Günaydın Hakan hocam,

Bazı anlar 150-200 mesajla karşılaşabiliyorum whatsappda Hepsini okumak ciddi zaman istiyor.
  • Aynen
  • Ben okurken konuyu kaciriyorum:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konsol1993 u ekledinizmi hocam. Whatspapp a ..pm attim teli

• 34-baris-aceh-BurstingBog-37-5-hayır-hayır
  • Beyler whatsap gurubundan Cikmak zorunda kaldim her dakika bildirim gelmesi ve esimin hayirdir ne ceviriyorsun diye goz suzmelerinden:) dolayi ciktim..birde kalabaliklastikzca bildirim sayisina yetisilemez oldu...

• Tünaydınlar dostlar... Haftanın son günü gece oyunlara akma vakti.

Ama titanfall mı yoksa Destny mi :) kararsız kaldım
  • Farkettik hocam, daha önce de sizin gibi ayrılanlar oldu gruptan, muhtemelen aynı sebepten.

Gruptan ayrılmadan mute seçeneği ile istemediğiniz zamanlarda bildirim almıyorsunuz, o seçeneği yapsaydınız keşke.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furious_tr

Farkettik hocam, daha önce de sizin gibi ayrılanlar oldu gruptan, muhtemelen aynı sebepten.

Gruptan ayrılmadan mute seçeneği ile istemediğiniz zamanlarda bildirim almıyorsunuz, o seçeneği yapsaydınız keşke.

Onu bilmiyordum hocam zaten geceleri xbox i aciyorum diye tripler deyiz bide whatsap i anlatamadim😀

• Merhaba,

Öncelikle herkese selamlar, güzel grup olmuş, tebrikler. Şu kardeşlik olayını açıkayabilir misiniz lütfen? Tüm konuyu okuyamadım, içinde bilgi varsa kusuruma bakmayin lütfen.

Tesekkurler,

Hicks
  • quote:

Varsa şekliniz Destiny'e bekleriz
    demiş ünlü bir düşünür

@mezara_kabul

Aile ve lisans tranfesi hakkında forumda yeterince açıklamalı konular mevcut hocam, göz gezdirirseniz aradığınız cevapları bulabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_85946824/f_//tm.htm#85946824

@Hicks

Bu arada fifa 15 almaya niyetlenen arkadaşlar hindistan üzerinden ea acces üyeliği olan (kardeşinde olan değil) 39$ aldığını belirtmiş ana konuda.

Genel marketlere bakılarak bu fiyat sıcak fırsat olarak nitelendirilebilir

Almayı düşünen arkadaşlara duyrulur

• Merhaba. Bugünden itibaren bende bir Xbox One sahibi olarak aranıza katılmak istiyorum. Tüm kriterler uyuyor. Listeye beni de eklerseniz sevinirim.
    İsmail, dynamic09, Turk Shadow, 35, 5, hayır, hayır
  • Arkadaşlar,

Fifa 15'te demo oynayanlar şut çekmenin farklı bir yöntemi mi var bahsedebilir mi? Kaleciyle karşı karşıya ya yön vermeme rağmen ya kucağına gidiyor ya da olmadık yerlerden kaleci çeliyor. Daha sık şut çıkarmasını anlarım ancak şiddet ve yön konusu problemli kendi adıma.

Ancak kalenin boş tarafındaki oyuncuya son anda çıkardığım paslarla gol bulabiliyorum, çözen varsa sevinirim.
  • bynedim kullanıcısına yanıt
    dynamic09 kullanıcısına yanıt
    Merhaba Nedim hocam, şut olayından bende müzdaribim, vurduklarımın çoğu ya az farkla çıkıyor yada direği nişan alıyorum.

Ayarlar kısmında şut hataları kısmı acaba ne seviyede oraya bakmak lazım

@bynedim

Hoşgeldiniz İsmail hocam, ilk sayfadaki listeyi eklerseniz sevinirim.

Bu arada ekipte 2 Hakan vardı artık 2 İsmail olduk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.M.M.M, -- 16 Eylül 2014; 9:42:50 >
  • Evet benim de aklıma o geldi, kaleci hatalarını arttırıp şut hatalarını azaltmak lazım. Demo'da müdahale edemiyoruz henüz bu ayarlara.

Belki dedim farklı bir yöntemi vardır, x+x gibi vs.
  • bynedim kullanıcısına yanıt
    valla ben 2. maçta 4 tane falan yazdım, gayet de güzel köşelere çalıştım :) plaseleri falan kullanmayı seviyorum, belki onlar etkili olmuştur
  • Merhaba catoarda- ExploTooth7304-41-13-hayır-hayır

• Plaseler mükemmel gidiyor, hele doğru kamera açısını yakalarsanız çektiğiniz şutu izlemenin kayfi başka.

Ancak yine de Fifa 14'teki kadar başarılı olamadım, arkadaşlarla oynadığımızda da maçlar genellikle 0-0 bitiyor ya da 1-0. Farklı galibiyetleri unuttuk.
  • Herkese arkadaşlık isteği gönderdim. Sadece Deha kardeşe gönderemedim. Nedense sistem davet gönderimi kabul etmedi.

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.