Şimdi Ara

<<- 30 yaş üzeri ve Evli 'Xbox ONE' Oyuncuları kulübü ->> (52. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.304
Cevap
22
Favori
39.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ismim ali, yaş 33, 2 yıldır evliyim gt : Raskrain, konsol yukarda da yazdığım gibi ön siparişden gelicek en kısa zamanda görüşmek dileğiyle.
  • Hoşgeldiniz hocam, konsolunuz hayırlı olsun.

Ekledinizmi bilmiyorum ama ilk sayfadaki listeyi arkadaş listenize eklerseniz daha hızlı ilerlemiş oluruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şagop

temiz ahlaklı ve devlet memuru bir kız bulabilirsem ben de gelicem bu gruba :)

Ahlak'ı inşallah doğru yerde arıyorsunuzdur. :)

Her zaman bekleriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.M.M.M,

Hoşgeldiniz hocam, konsolunuz hayırlı olsun.

Ekledinizmi bilmiyorum ama ilk sayfadaki listeyi arkadaş listenize eklerseniz daha hızlı ilerlemiş oluruz.

teşekkürler dostum hoşbulduk, listeyi sanırım web üzerindende ekleyebiliyormuşum bunu yeni farkettim birazdan davet göndermeye başlıyorum.
  • Merhaba xbox one on sipariş verdim yaş 26 evliyim aklı başında bir insanım seviyeli grup arıyorum birkaç oyun oynuyabilicek bf fifa cod gibi arada iyi oluyor can sıkıntıni gideriyor beni isterseniz listeye ekliyebilirsiniz arada oynarız furious_TR de beni tanır iyi oyunlar gamertag:legendfurki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,

Kurallarımız güncellenmiştir. Mevcut üyelerimizin ve yeni aday arkadaşlarımızın kuralları gözden geçirip aksiyon alması gerekmektedir.
  • o halde bende başvurumu konsolda elime geçmişken yeniliyorum,

Ali, alyy, Raskrain, 33, 2, Hayır, Hayır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raskrain -- 4 Eylül 2014; 21:58:18 >
  • Günaydınlar dernekcanlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mezara_kabul

Günaydınlar dernekcanlar

Günaydın,

Akşam amma geyik döndü ha grupta
  • quote:

Orijinalden alıntı: bado6100

quote:

Günaydınlar dernekcanlar

Günaydın,

Akşam amma geyik döndü ha grupta

Hayır birşey değil hanım kıllanacak en sonunda ne mesajlaşmasıymış bu tanımadığın insanlarla falan diye

• quote:

Orijinalden alıntı: darkness_kaan

Hayır birşey değil hanım kıllanacak en sonunda ne mesajlaşmasıymış bu tanımadığın insanlarla falan diye

Kelimi gösterirsin çok sıkıştırırsa

• Cidden sağlam mesaj trafiği oldu,

Sinemada bi ara mute yaptım grubu sonra açtım baktım 133 mesaj olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furious_tr -- 5 Eylül 2014; 10:25:39 >
  • This is Friday Guys! heyecanlı mıyız?

Ben bu gece aktif olurum tahmini 11 sonrası gece 2lere kadar falan :)
  • zaten oyunlar yüzünden oldukça laf yiyoruz birde whatsup :) noluyorr diyorlar
  • quote:

zaten oyunlar yüzünden oldukça laf yiyoruz birde whatsup :) noluyorr diyorlar

Konuşturmuyorsunuz bari yazışmamıza mani olma de :D
  • Bazılarımızın şirkette iş başında olduğunu unutmayalım, arada sanki çalışıyormuşuz havası vermek amaçlı foruma da yazalım lütfen :D

Kardeşlik için; şimdi ben Ufuk diye bir arkadaşımla kardeşlik kurdum. Bizdeki sıkıntı onda internet yok. Karşılıklı olarak aileye ekledik birbirimizi. Benim xbox'ı da onda home olarak gösterdik. Bu ne işe yarıyor? O oyuna girerken internet varmış-yokmuş umursamıyor. Onun hesabı ise bende home falan değil. Ne onun gamertag ve şifre ne de benimki onda şu an. Kendi hesaplarımızdan oynuyoruz. Ben oyuna girerken arka planda (bazen ön planda da oluyor) interneti sorguluyor ve lisansı kontrol ediyor (hesabımda bu oyun var mı diye). İkimiz de sıkıntısız oynuyoruz.

3. ya da 4. kişi eklenir mi? Duymuştum ama kimse tavsiye etmiyor. Şu an için bir açık bu ve microsoft'un bilmediği birşey değil. Bu tarz yaklaşımlarda hesap kapamalar olmuş diye konuşulmuştu bir zamanlar.

Gelelim kutulu oyunlara. Biz fifa, cod, kinect tarzı oyunları (1 sene oynanacak) digital olarak alıp, bitir geç tarzı single oyunları kutulu alma işine yöneldik. Ryse aldık mesela, bitirdik. Şimdi yeni oyun bakıyoruz. Değişim de 20 tl. Mis

Umarım biraz yardımcı olur açıklamalar ;)

• Dün epey bir fifa maçı döndü, Kaan hocam siz bir fixtur hazırlayın lig başlasın bizimde

Bu akşam bende 11 den sonra online olurum galiba süpriz çıkmazsa, bu akşamda titanfall organizasyonu yapabiliriz olmadı

Ahmet abi bizi Hardpointe götür
  • arkadaşlar ilk sayfadaki gt lerin tamaını ekledim ama pending requests on xbox 360 diyor, one için web üzerinden ekleme yapılamıyormu acaba yoksa benmi beceremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alyy

arkadaşlar ilk sayfadaki gt lerin tamaını ekledim ama pending requests on xbox 360 diyor, one için web üzerinden ekleme yapılamıyormu acaba yoksa benmi beceremedim.

Xbox One konsolunuzda oturum açtınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bado6100

quote:

Orijinalden alıntı: alyy

arkadaşlar ilk sayfadaki gt lerin tamaını ekledim ama pending requests on xbox 360 diyor, one için web üzerinden ekleme yapılamıyormu acaba yoksa benmi beceremedim.

Xbox One konsolunuzda oturum açtınız mı?

evet hocam hatta buna benzer bişi olabilirmi acaba diye düşünerek önce konsolda oturumu açıp sonra davet gönderdim.
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.