Şimdi Ara

<<- 30 yaş üzeri ve Evli 'Xbox ONE' Oyuncuları kulübü ->> (51. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.304
Cevap
21
Favori
39.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yalnız biraz bf4 te ve Cod da da görmek istiyoruz seni :)

İsim:Adem

GT : "BeniAdem", 29, 2

@badoo6100

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeniAdem -- 29 Ağustos 2014; 22:47:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, bu akşam için önceliğimiz Fifa olmak üzere katılıma göre mini bir turnuva yapmak istiyoruz.

Akşam 21:00 dan sonra katılıma göre Fifa için hızlandırılmış "30+Cup" yapalım ne dersiniz?

Az hareketlenelim artık
  • Turnuva sonuçlarını buradan ifşa edecek miyiz?

Lig usülü yapalım bence herkes herkesle birer maç yaptıktan sonra puanlardan turnuva galibini belirleriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynedim -- 30 Ağustos 2014; 17:32:02 >
  • bynedim kullanıcısına yanıt
    Lig usulude 2 ser mactan puanlama yapariz oda olur hocam

Sonuclari ifsa konusunu tartisiriz

Ilerleyen gunlerde sponsor bulucam bu lige sampiyona cesitli hediyeler felan filan

• selamlar, iyi haftalar, şehir dışındaydın haftasonu, naptınız ffa cup'ı? :) bizi de unutmayın, lig usulü kefili olur, süper lig ile paralel gideriz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: haspko39

Ahmet hocam ekle beni de
    Yalnız biraz bf4 te ve Cod da da görmek istiyoruz seni :)

İsim:Adem

GT : "BeniAdem", 29, 2

@badoo6100

Adem hocam az daha sabredin, Advanced Warfare ile aranızdayım :)

Titanfall'un kökünü kazıyorum bu aralar, hehe :)
  • Nolucak yalan oldu. Evli çocuklu hele bir de +30 olunca ancak bu kadar oluyor malesef.

İçimizde en istikrarlı oyuncu Ahmet hocam, Titanın anasını ağlattıi alınmadık ach. bırakmadı.
  • bölge değiştirip ucuz oyun alma konusunda ne durumdayız? Bölge değiştirince geri dönmek falan zor değil miydi ya? Açıkçası usa serverlarını kaybetmek istemem ben. bi ara origin hesabında yapıldığını okumuştum ama xbox one aktif değiş sanırım orda.

Bu arada fifa 15 usa hesap için pre-order olmamış daha.ne zaman alabileceğiz bilgisi olan?
  • Beyler selam. Ufak bit sorum var. 32 yaşında evli birisi olarak 😃

Abd den alsam xbox one ne dezavantajı olur?

• iARDAs İ kullanıcısına yanıt
    Evlilik ve yaş açısından yorum yapamam ama, elektrik voltajı uyumsuzluğunu unutmayın. Power supply üzerinde işlem yaptırıp 220v uyumlu yaptırmalısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SultanApex

Evlilik ve yaş açısından yorum yapamam ama, elektrik voltajı uyumsuzluğunu unutmayın. Power supply üzerinde işlem yaptırıp 220v uyumlu yaptırmalısınız.

Sağolun. Onun dışında bir sorun olmaz herhalde dimi? Oyun bölge sınırlandırmasınfilan. Birde abd hesabımı alınmalı?

Hesap için zorunluluğunuz yok, Türkiye hesapta açabilirsiniz. Ancak Amerika market daha ekonomik ve daha zengindir. ABD hesap açıp Türkiye markette de dolanabilir, alışveriş yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SultanApex

Hesap için zorunluluğunuz yok, Türkiye hesapta açabilirsiniz. Ancak Amerika market daha ekonomik ve daha zengindir. ABD hesap açıp Türkiye markette de dolanabilir, alışveriş yapabilirsiniz.

Sağolasın.

Son sorum 😊

Yıllardır PS kullanıyorum. Oyun satmak ve almak forumda çok rahat. Xbox oyunlarıda bu seviyede mi? Spot oyun rahat bulup forumda satmada sıkıntı oluyormu?

Şu anda Xbox One piyasası PS4 e göre daha dar, ancak konsol Türkiye'de bu hafta satışa çıkıyor. İleride toparlayacaktır, en azından toparlanması iyi olacak çünkü bende Xbox One aldım :)
  • Arkadaslar ps4 satip 2. Kez xbox one aldim..
    Ps4 sarmiyor. Gamerutku19 herkesi ekledim..1 sayfa listede ekliyim

• Arkadaşlar , yaş 33, 2yıldır evliyim, ön siparişden konsolu sipariş ettim cuma veya cumartesi günü elimde olacak kısmetse, gruba katılmayı çok isterim, ayrıca kardeşlik konusunda da özellikle bu gruptan arkadaş varsa konsolu uzun süre kullanmayı düşünen, memnun olurum fifa 15, forza 5 geliyor zaten paketten, konsol elime geçince de destiny sipariş vericem, sonrasında da halo mcc la devam ederim diye düşünüyorum tabi grubun aktif olduğu başka oyunlar varsa da edinmeye çalışırım.
  • Arkadaşlar just dance için kinect sartmi?

• yeni gelen tüm arkadaşlar hoşgelmiş, iyi hareketlendik :)
  • Evet şart dance oyunları ve kinect sports oyunlarında sensör şart hocam.

@fisherzalim

Kaan hocam 2 hafta içinde iyice hareketlenir buralar ön siparişte bulunup konsol bekleyen çok arkadaşımız var
    @darkness_kaan

Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz, ilk sayfa için gerekli bilgileri verirseniz kısa sürede eklenirsiniz.
  • temiz ahlaklı ve devlet memuru bir kız bulabilirsem ben de gelicem bu gruba :)
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.