Şimdi Ara

<<- 30 yaş üzeri ve Evli 'Xbox ONE' Oyuncuları kulübü ->> (49. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.304
Cevap
22
Favori
39.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fifa Ultimate Team : Kendi takımını yaratıp online-offline maçlar yapabildiğin, kupalara katıldığın bir mod. Ne kadar aynı ligden, aynı ülkeden, kendi mevkisinde oynayan oyuncu ile takım kurarsan takımın kalitesi ve dengesi %100'e yaklaşıyor.

Burada çoğu arkadaş sevmiyor hile karışıyor diye :) dışardan fifa coinsleri parayla alıp oyuncu transfer ediyorlar sebebiyle :) Ben seviyorum açıkçası, keyifli oluyor. Beşiktaş'ı toparlamaya çalışırım transferlerle falan :) Ba'yı da asıl FUT'dan biliyorum ben. Millet hep forvetini Ba ile oluşturmaya çalışıyordu
  • Herkese merhaba,

uzun süredir yazan çizen yok. Tatilde herhalde herkes.

EA Access Hub diye birşey geldi Xbox One da bilmiyorum gördünüz mü? Origin hesabınızla üye oluyorsunuz. 30$ bir ücreti var Amerikan hesaplar için. Karşılığında size 4 tane oyunu ücretsiz veriyor (Battlefield 4 - Fifa14 - Peegle 2 ve Madden 25 ) . Diğer çıkan EA oyunlarınıda hem bu üyelik sayesinde indirimli alabiliyorsunuz. Ayrıca preorder yaparsanız bir kaç gün önce oynama şansınız da oluyor.

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/471887/3028f5ab-49ea-4d18-8f06-edcfea5651c3.jpg

Bu oyunlara Vault demişler. Yenilerini ekleyeceklerinide söylüyorlar. Ben EA nin yalancısıyım.

Arsonallyoutube
    Xbox Exclusive Service EA Access Explained
    http://www.youtube.com/watch?v=CyW0KltrmBY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DehaCaman -- 20 Ağustos 2014; 9:50:51 >

• Günaydın hocam,

Whatsapp grubu olduğundan daha çok oradan görüşüyoruz arkadaşlarla. Bahsettiğiniz EA access olayından haberdarız çoğumuz ama üyelik konusunda ben kararsızım.
  • Günaydın arkadaşlar,

Ea access olayını belki fifa 15 için denerim, incelemedim henüz.
    Dijital pre order varmı varsa indirim ne kadar olur gibi bakmak lazım, birde vaulta hangi oyunları ekleyeceği muamma yoksa 5 dolar aylık çok büyük bir para değil denenebilir.

Hakan hocamın belirttiği gibi genel olarak whatsapp grubunda hareket var
  • O zaman bende geleyim whatsapp a.. :)
  • uzun zamandan beri girmiyordum foruma en büyüğünüz en yaşlınız benmişim vay....
  • bado6100 kullanıcısına yanıt
    Özcan IceStorm OzcanFiliz 32 1
  • Gokhanca gamertag'iyle ekledim listedeki herkesi, şaşırmayın bu kim, nerden çıktı diye :) 30 yaş üstü grup bulunca biraz akranlarım olsun listemde istedim...
  • abilerimizin hepsini ekledim. beraber coop oyunlar atarız diye nickim tabutr
  • Dijital pre-order'ı ben de araştırdım Fifa15 için belki avantajlı olur diyerek ancak Xbox One'a Forza Horizon 2 ile birlikte gelecekmiş, sanırım sonrasında geçerli olacak.
  • bynedim kullanıcısına yanıt
    Eylül ayının başında Ea access e üye olsak o ay çıkıcak Fifa 15 den %10 indirimli ve erken erişim durumu var deniliyor, öyle ise büyük ihtimal 60 dolardan çıkan oyunu 54 dolara ve 5 gün önceden alabiliriz galiba.

Ea acces olayının içini doldurcağını bilsem yıllık 30 dolar ciddi anlamda denenebilir ama güven olmuyor Ea bu

Bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz
  • Yeterince oyun çeşitliliği yok bu yüzden beklediğimiz nfs gibi oyunları da uzun süre Vault'a düşüremezler.

Ama bu durumda Sadece Fifa 15'i 6$ indirimle almak için üye oluyorum, dolayısıyla şu an gerek yok sanırım. 1 yıl sonra belki deneyemediğimiz çıkacak oyunlar için fırsat olur.
  • Ben EA olayına girdim valla. Şuan verdiklerinden ziyade 30 dolar çok korkutmadı. Yani ilerde 3 tane dandik oyun verseler yinede bence parasını çıkarır gibi geliyor. 2 tane de digital aldık mı kardayız :) ..
  • Bu arada hep 30$ şeklinde belirtiliyor ancak bu 30$ 6 aylık mı veya 1 yıllık mı? 1 Kerelik değildir sanıyorum.

Eğer 6 aylıksa yeni Vault'lar 6 ayda bir düşecek gibi bir durum da söz konusu olabilir.

Hitap etse de etmese de oyun oyundur, mutlaka karlı bir iş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynedim -- 25 Ağustos 2014; 10:28:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.M.M.M,

Eylül ayının başında Ea access e üye olsak o ay çıkıcak Fifa 15 den %10 indirimli ve erken erişim durumu var deniliyor, öyle ise büyük ihtimal 60 dolardan çıkan oyunu 54 dolara ve 5 gün önceden alabiliriz galiba.

Ea acces olayının içini doldurcağını bilsem yıllık 30 dolar ciddi anlamda denenebilir ama güven olmuyor Ea bu

Bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz

Eğer öyle olursa sırf bu yüzden EA access alırım.

5 gün önceden oyunu indirip oynamaya başlamak, üstelikte indirimden faydalanmak gayet mantıklı. Ama zannettiğimiz gibi olmayabilir, bekleyelim görelim.

• Ben dün Ea access aldım , 4 oyunda bende olmadığı için bana şimdiden çok avantajlı geldi. Bu arada madden 2015'i 5 gün erkeden oynayabiliyoruz. Fifa içinde aynı durum söz konusu olacaktır. Hatta Madden'in demosu çıkmamış sadece ea access'e özel böyle birşey yapmışlar.
    İndirim konusunda ben bir fiyatlara bakayım dedim otomatik fiyat düşüyor.
    Batfld 35 gb'mış gözüm yemedi indirmeyi , ama kurallarını çözersem madden'de zevkli bir alternatif olabilir
  • Furious_tr kullanıcısına yanıt
    quote:

PLAY FIRST

If you’re an EA Access member, you can download upcoming EA games five days before the release date to play for a limited time. Madden NFL 15, NHL 15, FIFA 15, NBA LIVE 15 and Dragon Age: Inquisition are all included, with more to come. If you love it, buy it, and you can pick up right where you left off.

5 gün önceden sınırlı bir zaman diliminde oyunu indirip deneme şansı yakalıyormuşuz Severseniz alırsınız diyor

Yıllık 30 dolar hertürlü çıkarırız gibi battfield 4'ü pcde bitirmiştim olmadı o bile 30 dolar eder hertürlü

• ismail hocam dediğim gibi madden NFL'de şu an durum bu , oynanabiliyor
  • panama P kullanıcısına yanıt
    Ne güzel Ersan hocam erken erişim umarım erken erişimdeki içeriği çok kısmazlar tam içeriğe yakın olursa yeni çıkıcak single oyunları 5 günde bitirebilirim
  • Olumsuz beklentilerimi yazıyorum ki sonra hayal kırıklığı olmasın

EA access'te erken verilecek oyunlar demo olmasın, öyle olacaksa (örneğin fifa 15 için 9 eyül galibe demo release) kötü olur.
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.