Şimdi Ara

<<- 30 yaş üzeri ve Evli 'Xbox ONE' Oyuncuları kulübü ->> (47. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.304
Cevap
22
Favori
39.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eder. Hatta etmiştir bile :)

Hayırlı uğurlu olsun.
  • darkness_kaan kullanıcısına yanıt
    Kusura bakma mesajını şimdi gördüm, Deha hocamın dediği gibi; eklenmiştir mevcut üyeliğin üstüne.

Bende daha önce uygun fiyata live üyeliği (12+1) satın alıp aktive etmiştim, o zaman üyeliğimin bitmesine 3 ay vardı, 16 aya çıktı
  • Furious_tr kullanıcısına yanıt
    tamamdır, dün aktif etmedim de bugün eve geçince akifleştireyim bakalım artık ;)
  • Kesin kurallara xbox one sahibi olmayı eklemediğiniz için ben emektar xbox ve hâli hazırda xbox 360 kullanıcısı olarak grubunuza renk katmak isterim.
    Gamertag'im nickimle aynıdır. İstanbul'dan katılıyorum. 37yş 12yıllık evliyim. Kinectte alsam fitnes programı da alsam evin diğer üyelerini alıştıramadım yalnız takılıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trakianboy kullanıcısına yanıt
    Başlıkta yazıyor yahu :) seve seve kabul etmek isteriz de, grupta 360 oynayan olmayabilir, malum herkes one aldı
  • trakianboy kullanıcısına yanıt
    Hocam seve seve kabul ederiz yaşıtımız düzeyli oyuncuları da, xbox one alsanız iyi olmaz mı? Çok daha keyif alırsınız cihazdan, zaten kaç tane oyun oynayabiliyoruz ki az olsun öz olsun
    Xbox one sahibi olun ki sohbet ve oyun grubumuza katılın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün kodu girip live'ı 1 sene uzattım, sıkıntı yok, bilginize dostlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furious_tr

Kusura bakma mesajını şimdi gördüm, Deha hocamın dediği gibi; eklenmiştir mevcut üyeliğin üstüne.

Bende daha önce uygun fiyata live üyeliği (12+1) satın alıp aktive etmiştim, o zaman üyeliğimin bitmesine 3 ay vardı, 16 aya çıktı

Zamanında (6-7 sene önce) microsoft benim kredi kartından otomatik çekiyordu. sonra xbox firmware li diye ban yedim. Ardından bende bankadan kartı mail ordera kapattım onları banladım. Birsürü mesaj atmışlardı, çekemiyoruz para diye. Üyeliği kapat diye bir seçenekleri dahi yok adamların. İlla telefon edeceksiniz diyordu. O nedenle nerede ucuza Miki bişeyi buldun alacaksın :)

• DehaCaman kullanıcısına yanıt
    Aynen tam ben de bu konudan sıkıntılıyım; geçenlerde indirimdeyken kk. ile "Ryse seasonpass" aldım fakat sonrasında kk bilgisini silemedim. USA live support ile chat yoluyla konuştum, adamlar tam acemi!Önce sorunu çözemedi sonra senior collegue'ni çağırdı en son bana kk'mın Ryse subscription ile bağlantılı olduğunu söyledi halbuki öyle birşey yok!

Ben epey araştırdıktan sonra elemanların benim kk'yı live için otomatik subs. olarak kaydettiklerini gördüm. Support'daki açıklamada subscription kısmındaki otomatik renewal seçeneğini kaldırın deniyor, fakat böyle bir seçenek yok telefonla en son Türkiye microsoftu arayıp bir de onlardan destek isteyeceğim olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furious_tr -- 17 Temmuz 2014; 15:13:24 >

var öyle bir olay, ben web üzerinden bağlanıp otomatik yenilemeyi iptal etmiştim zamanında. webden girip bir bak istersen abi
  • darkness_kaan kullanıcısına yanıt
    Orada da bulamadım
  • Aynen, ben de bir ara nasıl olduysam her ay yenilemeli xbox music'e güya üye olmuşum, bir yerden bulup iptal edebilmiştim web üzerinden.
  • Otomatik para çekme kapatılabiliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Önceden sadece telefonla idi işte bu işler.. :) . Şuan da da ellerinden geldiğince karışık durumda sanırım baksana. Almaya görsünler kredi kartını.

Amazon en azılısı bunların. Kaptırdın mı tane tane saklıyor valla kartları. OUYA aldım (Level'de inceledim cihazı) aynısı onlarda da var. Hele bir kere ver şu kredi kartını diyorlar hep. Hemen cukka..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DehaCaman -- 17 Temmuz 2014; 18:32:42 >
  • http://www.multiplayer.com.tr/haber/xbox-onein-turkiye-satis-fiyati-belli-oldu/

Durum böyle is kendim de dahil tüm önceden alan grup üyelerini tebrik ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkness_kaan

http://www.multiplayer.com.tr/haber/xbox-onein-turkiye-satis-fiyati-belli-oldu/

Durum böyle is kendim de dahil tüm önceden alan grup üyelerini tebrik ederim :)

Perşembenin gelişi çarşambadan belli olur diye boşuna dememişler. Xbox 360 TR'ye ilk geldiğindeki fiyatları hepimiz biliyoruz. Şu an bile hala onu bunu ekleyip 1000 TL'ye 360 satmaya çalışan yerler var :)

• Satılık Xbox ONE :)
  • bado6100 kullanıcısına yanıt
    yalnız ben one'ı alır almaz çok iyi satmışım 360'ı ya :) maşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkness_kaan

yalnız ben one'ı alır almaz çok iyi satmışım 360'ı ya :) maşallah

Yaws ben konsol alınca eskileri satamıyorum kıyamıyorum yahu.. Bir tek ps 1 bozulduğu için kullanılmaz durumda :)
  • mezara_kabul kullanıcısına yanıt
    valla benim de niyetim satmamaktı ama dedim zaten yeni evliyiz, borç ödüyoruz, araya zaten sıkıştırmışım xbox one, bari hanımın gönlünü alalım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkness_kaan -- 18 Temmuz 2014; 12:01:30 >
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.