Şimdi Ara

<<- 30 yaş üzeri ve Evli 'Xbox ONE' Oyuncuları kulübü ->> (48. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.304
Cevap
22
Favori
39.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: darkness_kaan

valla benim de niyetim satmamaktı ama dedim zaten yeni evliyiz, borç ödüyoruz, araya zaten sıkıştırmışım xbox one, bari hanımın gönlünü alalım :D

ben öyle bir durumda başka şeylerden fedakarlık ediyorum :)
  • Dostlar selam, bir süre whatsapp grubunda yokum, telefonum Kemer'in eşsiz maviliğine dayanamayarak iskeleden intihar etti. Cankurtaranlara çıkarttım zorla :) şimdi balkonda güneşleniyor, akşam kurutma makinesi ile son bir saçlarını fönleyip deneyeceğim, niyeti varsa geri döner :) bilginiz olsun
  • quote:

Dostlar selam, bir süre whatsapp grubunda yokum, telefonum Kemer'in eşsiz maviliğine dayanamayarak iskeleden intihar etti. Cankurtaranlara çıkarttım zorla :) şimdi balkonda güneşleniyor, akşam kurutma makinesi ile son bir saçlarını fönleyip deneyeceğim, niyeti varsa geri döner :) bilginiz olsun

ahh hocam hemen prinç dolu bir kaba koyabilseydin harika olurdu... geçmiş olsun.
  • bado6100 kullanıcısına yanıt
    Abi öyle bir imkan olmadı, bi de nerden baksan 15dkya yakın su içinde kaldı. Ben bi gittim gözlükle, iskele altında kaldığından karanlık göremedim. Cankurtaranlardan rica ettim, biri aynı benim baktığım gibi bulmaya çalışınca yalan oldu. Sonra diğeri geldi, paletlerle falan adam gibi daldı o çıkardı. Kaç saattir balkonda duruyordu, şimdi gelince biraz da fön çektim ama yemedi. Sağlık olsun artık
  • Tekrar geçmiş olsun,

Arkadaşlar elimde 2 adet fazla Destiny beta code var. İsteyen PM atsın,

Şu yöntem de çalışıyor :

http://forum.donanimhaber.com/m_94957151/f_/key_destiny//tm.htm#95033887
  • ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bado6100 -- 23 Temmuz 2014; 11:13:50 >
  • İyi bayramlar dilerim

• quote:

Orijinalden alıntı: bado6100

Tekrar geçmiş olsun,

Şu yöntem de çalışıyor :

ya şimdi gördüm, arıyordum da, tatilde olduğumdan düzgünce takip edemedim forumu, kaçtı dimi şans?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bado6100

Tekrar geçmiş olsun,

Şu yöntem de çalışıyor :

ya şimdi gördüm, arıyordum da, tatilde olduğumdan düzgünce takip edemedim forumu, kaçtı dimi şans?

Tabi canım kapattılar ptesi.

• Burayı boşluyorsunuz bak :) Nasıl gidiyor?

1 hafta önce Titan'da G2'ye geçtim, yorumların aksine sıfırdan başlamak bana çok keyifli geldi. Bayrak oynuyorum fena sardı. G2-15lere geldim sanırım. (2 gündür konsolu açmadım) Baya bi grup birincisi bitiriyorum oyunları. G1de hiç kullanmadığım pompalı ile başlıyım dedim, hâlâ öyle devam ediyorum. Cuma gecesi falan otursak grup olarak çok keyifli olur

Haftasonu turnuvada da 90da gol yedim yarı finalde 2-2 oldu. Uzatmada 3-2 aldı, kıracaktım kolu sinirden. Hani bazen adamın oyununu görüp diyorsunuz ya "tamam, bu bilmiyor", sonra top oynayamayan adam nasıl oluyorsa gol atıp sizi yeniyor, aynı öyle birine kaybettim. Böyle olunca çok sinirleniyorum!

• darkness_kaan kullanıcısına yanıt
    İyilik sağlık hocam

Titan'da tekrar grupça keyifli maçlar yapsak güzel olur gerçekten.

Fifa'yı biliyoruz işte hap aynı terane, daha iyisi olmadığından oynuyoruz görsellik iyi de oynanışta hatalar mevcut. İstenilene yakın oynamanın yolu setting'ten full manuel ayar seçmek, ama o da yeni alışanları epey zorlar. Yoksa sen pası soldaki biraz uzaktaki adama atarsın yapay zeka önündekine verir topu. "Script" denilen saçmalıktan gına geldi zaten!

"Tamam, bu bilmiyor" denilen adamın sizi yenmesinin nedenleri:
    - Eleman oyunu yeni açmıştır, eli daha ısınmamıştır ilerleyen dakikalarda gerçek oyununa dönmüştür.
    - Bir grup ergen beraber oturup eğleniyorlardır.
    - Orta/üst düzey bir kaç oyuncu beraber oynayıp rakip kendilerine ters gelince yada gol yeyince oyunu diğeri devralıyordur.
    Biz şahsen bu durumla çok karşılaştık zamanında 4-0 yenerken 5-5 berabere kaldığımız bile oldu (üstelik rakip maçın başından beri 10 kişi iken! ). Ama artık bizde tabiri caizse "manyağa bağladık". Daha çok ps4'te oynuyoruz fifayı ve rakip el değiştirdikçe bizde aynı taktikle davranıyoruz. Elimiz ısınınca kolay kolay yenilmiyoruz ama büyük konuşmamak lazım tabi, hani bir laf var "Deveden büyük fil var" diye

• Furious_tr kullanıcısına yanıt
    Fifayı tamamiyle arkadaşlar arası turnuva olayına döndürdüm, seasonda fıtık olabiliyorum artık boşa sinirlenmek istemediğimden çok girmiyorum

Cuma akşamı biraz geçde olsa online olabilirim galiba etkinlik düzenlerseniz gelmeye çalışırım tabiki.
    Titanda g3 oldum, g2 de tier için pompalı ile başlamanız isabet olmuş Kaan hocam g3 için pompalının görevlerini bitirmeniz lazım

Ramazan bitti, düğün sezonu açıldı şimdide. Bu hafta 2 haftaya 3 düğüne katılacağım

Sözleşmiş gibi herkes ağustosda evleniyor

• Fifayı çok seviyorum ama oynamayı beceremiyorum maalesef. Futbol oynamak beni hiç heyecanlandırmıyor ama izlemeyi seviyorum :)

Titanda G5 için sniper istiyor. Hiç sevmem, o yüzden ben müzmin G4 olarak kalacağım gibi :) Bu aralar titanfallda achievement kasıyorum. 50 tane capture the flag kazan diyor, az kaldı.

Cuma ya da ctesi gece titan için organize olabilirsek ben müsaitim :) Online olan whatsapp'a yazsın.
    bayrak için kesinlikle gizlenme yerine hızlı olma özelliği aktif edilmeli. ben 1-2 bayrak almaya kasıyorum. gerisi hep defansa kuruyorum pusuyu, bayrağı aldığı gibi peşinden indiriyorum. Bayrağı da yerine ben koyuyorum. Geliyor puanlar
  • quote:

bayrak için kesinlikle gizlenme yerine hızlı olma özelliği aktif edilmeli. ben 1-2 bayrak almaya kasıyorum. gerisi hep defansa kuruyorum pusuyu, bayrağı aldığı gibi peşinden indiriyorum. Bayrağı da yerine ben koyuyorum. Geliyor puanlar

Ya capture the flag oyununda bayragı aldıktan sonra cloak yapanlar yok mu, gördükçe gülmekten ölüyorum :) deve kuşu da kafasını kuma gömünce görünmüyor sanırmış ya, aynısından sanırım :)

O dediğin Stim ve kesinlikle haklısın, aslında en ideali şu. 2 tane stryder titan, 2 tane de pilot ile bayrak alımına gidilir. 2 kişi de defansta kalır, biri Ogre titan ile defans yapmalı ve elektric smoke mutlaka olmalı, cluster missile de olmalı.

Bayrağı pilot alır ve alır almaz stryder'a biner. Stryder'da quick dash perki olmalı. Çünkü olabildiğince hızlı kendi bayrağına gitmeli. Diğer titan da stryder olmalı çünkü bayrağı taşıyanın hızına yetişebilsin ayrıca bayrağı almayan pilot da diğer strydera binmeli eğer bayrak düşerse bir an önce almak için.

Takım olarak konuşarak oynanabilecek en iyi oyun modu bu :) Tek kötü tarafı 1-0 öne geçtin diyelim sonra 6 kişi defans yap, almaları çok zor.

Sen söyleyince kafamda canlandırdım da harbiden komik oluyordur "capture the flag oyununda bayragı aldıktan sonra cloak yapanlar yok mu, gördükçe gülmekten ölüyorum"

Söylediğin taktikleri oyun esnasında verirsen daha akılda kalıcı olur fakat öncelikle pilotu geliştirmemiz lazım herhalde, malum fazla oynamıyoruz (ben oynamıyorum en azından)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furious_tr -- 6 Ağustos 2014; 19:38:02 >
  • bende titanfall'a arada girebiliyorum , arada ahmet hocamı görüyorum . Ama planlı olmadığı için whatsapp'a yazamadım.
    Fifa 2015 çıksa da Fifa'ya geri dönsem. Gerçi geçen oynadım 1 yıl aradan sonra unutmuşum iyice
  • quote:

Orijinalden alıntı: panama

bende titanfall'a arada girebiliyorum , arada ahmet hocamı görüyorum . Ama planlı olmadığı için whatsapp'a yazamadım.
    Fifa 2015 çıksa da Fifa'ya geri dönsem. Gerçi geçen oynadım 1 yıl aradan sonra unutmuşum iyice

Ne zaman görürsen davet edebilirsin hocam Takım olarak oynayınca daha iyi motive oluyorum tabi tepemde ufaklık gezinmezse
  • Cümleten hayırlı olsun, FUT'da BA ile akarım artık :)

Spor Toto Süper Lig, FIFA 15'te yer alacak 07.08.2014
    Spor Toto Süper Lig, FIFA 15te yer alacak
    Paylaş |
    Türkiye Futbol Federasyonu; yapılan anlaşma çerçevesinde Spor Toto Süper Lig'in lisans haklarını EA Sports firmasına verdi. Böylelikle; Spor Toto Süper Lig'in FIFA 15'te yer alması kesinleşti.

FIFA 15, bilgisayar ve çeşitli oyun konsollarında Eylül ayının son haftasında futbolseverlerle buluşacak ve Spor Toto Süper Lig'de 2014-2015 sezonunda mücadele edecek 18 takımın kadroları, orijinal formaları ile oynanabilir halde olacak.

Her yıl milyonlarca futbolseverin oynadığı ve oyunun içerisinde yer alan FIFA Ultimate Team gibi oldukça popüler bir moda da sahip FIFA 15'te yer almak, aynı zamanda Spor Toto Süper Lig açısından önemli bir tanıtım değeri taşıyor.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun EA Sports şirketiyle yaptığı lisans anlaşması 3 sezon boyunca devam edecek. Böylece Spor Toto Süper Lig; FIFA 15'in yanı sıra ileriki yıllarda piyasaya çıkacak FIFA 16 ile FIFA 17 oyunlarında da yer alacak.

• FUT modu ne oluyor, bir iki cümle ile açıklasanız :) Ben sadece division olayını biliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.