Şimdi Ara

<<- 30 yaş üzeri ve Evli 'Xbox ONE' Oyuncuları kulübü ->> (50. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.304
Cevap
22
Favori
39.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Oyle olursa ne anladik hocam umarim icerik demo olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demo olsaydı çıkış tarihinden 5 gün önce değil muhtemelen 1 ay önce deneme imkanı verirlerdi, 5 gün önce demosu zaten herkese açık yayınlanmış olur. Ya da artık demo yayınlamayacaklar sadece ea access sahiplerine bu hakkı tanıyacaklar.

Full oyunun 24 saat deneme süreli demosu gibi birşey bekliyorum. Ancak avantajlı olması için oyun çıkış tarihinden önceki 5 gün içerisinde aynı zamanda NFL gibi satışa da verebilmeleri gerekiyor.

Bekleyip göreceğiz bakalım..
  • arkadaşlar eski ve buraya üye xbox one kullanıcısı olarak ps4 ü satıp tekrar xbox one almış durumdayım..

yeni gamertag :gamerutku19

valla ps4 ten öyle sıkıldımki inanın xbox canmış ya

fifada yakında online mac yaparız fifa15

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zooe -- 25 Ağustos 2014; 16:56:19 >
  • Hayırlı olsun konsolunuz, epey fifa oynayan arkadaşımız var fifa 15 de umarım co-op online friendly geri gelirde 4 lü maçlara başlarız

İlk sayfa için isim yaş ve evlilik bilgilerinizi paylaşırsanız daha sonra editlenir hocam.

İyi günler dilerim.
  • Kulüp çok güzel olmuş hayırlı uğurlu olsun.
    Turnuva düzenlerseniz haberdar edin katılırız TOXK la üye profiliniz aynı sayılır.
  • maydo72 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam, Fifa 15 ve yeni cod ile turnuva ve etkinlik sezonunu başlatabiliriz galiba, hiçte fena olmaz fifada bir turnuva
  • Günaydın arkadaşlar,
    Eveeet, dün akşam konuştuğumuz üzere konumuzu tekrar hareketlendirelim.

Öncelikle GS'li arkadaşlara başarılar dileriz, CL'de balık gruba düştüler yine , e artık rahat rahat çıkarlar oradan, BJK sayesinde paralarda geliyor ooooh daha ne olsun bomba transferler yakındır.
  • Günaydın herkese,

Galatsaray'ın normal koşullarda rahat çıkabileceği bir grup, forvette eksikleri olsa da, beşiktaş uefa'da zaten yoluna rahat devam eder gibi duruyor, Trabzon'la birlikte 3 takım avrupa'da puanlar getirir umarım.

Hepsine başarılar diyelim.

Seneye inşallah Fenerbahçemizle de beraber CL'de 2 takım ilerleriz..
  • bynedim kullanıcısına yanıt
    Hocam temennilerin güzel fakat:

2. takım olarak kastettiğin Galatasaray ise o biraz zor çünkü bir kaç yıldır direkt gruplara katılmaya alıştılar, seneye ön eleme oynayacaklarından gruplara çıkamazlar muhtemelen
  • Haklısın ama şu profilde Beşiktaş ikinciliğe daha yakın duruyor..

Geçen seneki gibi sadece lige ve 4. yıldıza konsantre bir Fenerbahçe bekliyorum.
  • valla bravo size, şu ana kadar oynanan futbolları izledikten sonra Beşiktaş'ı şampiyonluğa hiç yazmamışsınız bile, birşey demiyorum size
  • Şu ana kadar ki izlediğimiz maçlarda Beşiktaş açık ara en iyi topu oynayan takım kabul ediyoruz ancak biraz da temennileri belirttik tabi..
  • sayfa canlansın diye troll'lük bile yaptık ama fayda yok 3 kişiyiz ancak
  • yaz aylarında mayıştı herkes :) ben bu gece 23:00den sonra titan akar, bilginiz olsun :)
  • Forza 5 de ekleyelim turnuvaya

• Xbox almayı düşünüyorum ama turnuva etkinlikleri göremedim hiç forumda

• s.aleykum arkadaşlar, abiler aranıza benide alırsanız sevinirim

mert ,mertkitapci , AffeMert , 28 , 5

bu arada dün bana the crew için beta key geldi ama birtürlü nasıl kurucağımı bulamadım bilgisi olan varmı acaba ?
  • Tabi ekleriz hocam, xbox bölümü genel kullanıcılarının tamamını kapsıyabilecek turnuvaları düzenlemeye başlayabiliriz Eylül ayı içerisinde yeni oyunlarla birlikte.
    @kendimce

Xbox grupları genelde whatsapp gibi anlık mesajlaşma yapılan yerlerde hareketli oluyor, forumda henüz etkinliklerin başlanmama sebeplerinden birisi bu diğeride kullanıcı azlığıdır hocam.

En kısa zamanda etkinliklere başlıyoruz

@fisherzalim

Nedim hocam, Hakan hocam ülkemizdeki federasyon ve ortamı germekten öteye gidemeyen futbol yöneticileri olduğu sürece Türkiye ligiyle ilgilenmeyi ve izlemeyi bırakıyorum

Bu sezon La ligadayım işim olmaz bizim kıytırık ligimizle

Eylül ayı içinde Forza, Fifa,Titanfall üzerinden etkinliklerine başlıyalım arkadaşlar, ortak bir gün üzerinde anlaşabilirsek etkinliğe katılmak isteyen arkadaşlarda o gününe göre plan yapabilirler

• Valla bende ps4 var satıp xbox a mi geçsem halen düşünüyorum deger mi diye kararsızım

• Iki konsolunda kendine gore bir tadi var, zevk meselesi hocam sevdiginiz oyun turlerine gore degisir bu tercih

Imkan varsa iki konsola sahip olmak daha guzel olur tabi

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.