Şimdi Ara

<<- 30 yaş üzeri ve Evli 'Xbox ONE' Oyuncuları kulübü ->> (46. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.304
Cevap
22
Favori
39.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Listeyi en kisa zamanda ekleyecegim birde whatsapp grubuna katilmak isterim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 9 Temmuz 2014; 13:54:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: panama

quote:

Orijinalden alıntı: bado6100

quote:

Arkadaşlar selamlar , tanışma hususu bencede çok iyi olur ama farklı şehirlerden nasıl bir araya geliriz bilemedim :)
    Bu arada ben EBAY'den headset adapter aldım , bakalım çalışacak mı ? Sanırım önce cont. update etmek gerekiyormuş . Akabinde PS için aldığım kulaklığı kullanmayı umuyorum.

Evet icinden cikan kabloyu controllera takip update yapacaksiniz. Stereo heaadset adaptor de takili olacak.

Selamlar hocam, başka bir konuda hdmı spiletter kullandığını gördüm, bende amfideki tek girişi çoklamak için hdmı splitter kullanmaya başladım. Digitürk ,xbox ,ps3 için digitürkte her kanal geçişinde önce yeşil bir ekran oluyor sonra kanala geçiyor
    Muhtemelen sinyal aktarımından ama sizde böyle bir problem var mı

Hayır bendeki switch şeklinde değil, split şeklinde yani sürekli aktif.

O yüzden bende o şekilde bir problem yok.

• Anladım hocam , onda görüntü de kayıp olur dedikleri için ben bu yolu seçtim ama kanal geçişleri insanı yoruyor
  • quote:

Anladım hocam , onda görüntü de kayıp olur dedikleri için ben bu yolu seçtim ama kanal geçişleri insanı yoruyor

Kayıp filan yok, ama tabi biraz kalitelisini alacaksınız, 5 10 dolarlık kutular işe yaramaz.
  • Benim aldığımda yaklaşık 100 TL'ye mal oldu hocam
  • ya siz update sonrası şu isim soyisim şeklinde göstrme olayını aktif etmediniz mi? çoğunuzu yine nicklerinizle görüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkness_kaan

ya siz update sonrası şu isim soyisim şeklinde göstrme olayını aktif etmediniz mi? çoğunuzu yine nicklerinizle görüyorum.

Neyden bahsediyorsun?
  • bado6100 kullanıcısına yanıt
    şu arkadaşlarım beni ismimle ya da gamertag'imle görsün diye ayar çıkmıştı son güncelleme ile, ondan bahsediyorum. Hatta her yeni arkadaş eklediğimizde de artık soruyor nasıl görsün seni diye
  • hocam ben etmiştim ama 20 gündür açmadım konsolu nasıl görünüyor hatırlamıyorum
  • bado6100 kullanıcısına yanıt
    başka ne bilgi istiyon :D
    31 senedir bekarım :)
    2 senedir rahatsızlığım yüzünden çalışamıyorum.
    CV mi nereye bırakayım :)
  • hea ben listeye ekleyebilirsiniz derkene forumda ki liste için dememiştim :D
    isteyen olursa benide ekleyebilirler yanlış anlaşma olmasın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinancagri -- 9 Temmuz 2014; 20:13:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinancagri

başka ne bilgi istiyon :D
    31 senedir bekarım :)
    2 senedir rahatsızlığım yüzünden çalışamıyorum.
    CV mi nereye bırakayım :)

Çok geçmiş olsun...

Tabii ki listedeki arkadaşları ekleyebilirsiniz,
  • berkar olup 24 yaş olanlar napacak
  • Dostlar selamlar, nasılsınız? Son zamanlarda 12 aylık live gold alan var mı? gittigidiyor'da 99tl'ye var, taksit de yapılıyor. Bunun haricinde yabancı bir sitede indirim var 81 tl'ye geliyor, paypal ile ödeme. Kararsız kaldım hangisini alsam diye.
  • darkness_kaan kullanıcısına yanıt
    Merhaba Kaan hocam, bir kaç ay sonra bende yenilemek durumunda kalacağım gold üyeliğimi en son xbox türkiye üzerinden 90 küsür liradan almıştım bir yıl önce

81 tl gayet güzel fiyat daha uyguna bulabileceğinizi sanmıyorum, forumdada 98,99 tl ye satan arkadaşlar mevcut. Yabancı siteniz ne kadar güvenlidir bilemiyorum ama 20 tl de az bir fark değil.
  • Sevgili saygı değer büyüklerim abilerim bu satırlara başlarken sizlerden sabır ve merhamet beklemekteyim ...
    Korkmayın bayramda el öpüp harçlık istemiyecem

http://forum.donanimhaber.com/m_94627064/f_//tm.htm#94627064 Bu konuyu açtım bende izniniz olursa birkaçta kuralınızı falan çaldım.
    Saygılar
  • Herkese selamlar :)

Kaan hocam bilgi için pm attım. Şimdi gördüm, sen zaten haberdarmışsın indirimden ok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furious_tr -- 14 Temmuz 2014; 14:27:53 >
  • Xbox live Gold almak isteyen dostlar abiler bir bakın istersniz bu linke 75TL

http://forum.donanimhaber.com/m_38508876/tm.htm
  • Furious_tr kullanıcısına yanıt
    abi sen 1-2 saat kaldı indirimin bitmesine falan deyince gaza gelip aldım :)

benim üyelik 21inde bitiyor. şimdiden gireyim mi kodu? üstüne ilave mi eder?
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.