Şimdi Ara

<<- 30 yaş üzeri ve Evli 'Xbox ONE' Oyuncuları kulübü ->> (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.304
Cevap
22
Favori
39.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: darkness_kaan

ses ile açarak hava atma fikrini hiç düşünmemiştim. Tv'de aynı işlemi yapıyordu sanırım ama kumanda candır yaa :)

Hele ses ile xbox üzerinden digiturku açıp kanalı da değiştirince kuduruyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgesin01

Face recognize olayı daha havalı oluyor hocam sanki ,

X1 açıldıktan sora odaya girdiğinizde "hi Ahmet" vs demesi ilginç

Not: benimde yaş 38,5 oldu bu arada.

35'ten sonra buçuklu ilerlersin tabi

Eskiden bir an önce büyüsün diye bakardık, şimdi buçuk buçuk ilerliyoruz

• bu kadar muhabbete akşam titanfall yapıyoruz o zaman :D
  • bado6100 kullanıcısına yanıt
  • 1 aylık Dünya Kupası tatilindeyim, konsolu açmaya pek vaktim olmuyor bu aralar

Cumartesi akşamı ilk sahur, artık 1-2 ye kadar konsol başındayım
  • zaten haftasonları beraber niyet eder öyle yatarız diye düşünüyorum :D
  • Kaan hocam sen zaten şimdiden başladın sahur yapmaya gece birden sonra bakıyorum ahmet hocamla sen online oluyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furious_tr -- 25 Haziran 2014; 10:09:52 >
  • Sahur Cuma gece değil miydi ya? Bende koptum valla kupa falan derken xbox dan.
  • DehaCaman kullanıcısına yanıt
    Cumartesi akşamı diye biliyorum ben, pazar ilk gün.

Bakalım bu ramazan xbox'lı geceler bizleri bekliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furious_tr

Kaan hocam sen zaten şimdiden başladın sahur yapmaya gece birden sonra bakıyorum ahmet hocamla sen online oluyorsunuz

Ya yok ben hala onu dene bunu test et derken bir oturup oyun oynayamadım :) Oynayacağız inşallah yakın zamanda :D

En son update ile TV olayı düzelmiş arkadaşlar. 50 hz artık TV yayınlarımız.

Digiturk üzerinden maç filan izledim, gayet güzel izleniyor. Hatta artık ayarlardan öyle bir ayarlıyorsunuz ki, digiturk normalde kapalı diyelim, xboxı açınca digiturk otomatik açılıyor, kapanırken de otomatik kapanıyor. Burada da her seferinde xboxı açmadan nasıl izlenebileceğini anlatmaya çalışmıştım.

http://forum.donanimhaber.com/m_91368707/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: darkness_kaan

zaten haftasonları beraber niyet eder öyle yatarız diye düşünüyorum :D

Oruç tutmasam da yanınızda olurum arkadaşlar :)
  • Furious_tr kullanıcısına yanıt
    abi ben bünyeyi alıştıyorum :)
  • Cümleten s.a

30 yaş üstü ama bekar xbox one almak üzere bir kardeşinizi kabul yada rezervasyon kabul ediyormusunuz AB'nin TR'ye yaptığı gibi aday adayı diyip müzakerelere başlasak 2023 gibi gireriz işte.

Hayırlı akşamlar herkeze güzel grup, muhabbetiniz daim olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • A.slm hocam,

Grup katılım şartları sabit lakin beraber oyun oynamamıza herhangi bir engel yok, ilk sayfadaki kullanıcıları listenize ekleyebilirsiniz, xboxınızı temin ettikden sonra.

Kendi adıma uygun olduğumuz vakitlerde listemdeki herkesle parti yapıyorum.
    @Troller

Grup 30 yaş üstü olunca çoğumuz bu şarkıları hatırlar herhalde, nostalji olacak biraz paylaşmadan geçemedim

• Ya Ryse oynama fırsatı buldum dn 15 dk. Grafik için çok süper falan bayaa yorumlar okumuştum. Bana nedense normal geldi, aman aman bir fark göremedim. Bende mi sıkıntı var :)
  • darkness_kaan kullanıcısına yanıt
    Çıkış oyunları arasında kaplamalar ve grafik olarak diğer oyunlara göre daha güzel gelmişti bana Kaan hocam, tabi yeni çıkan ve çıkacak oyunların gameplaylerini gördükden sonra abartı gelmiyor banada

Eylül-Ekim ayında bu çıta biraz daha yukarı çıkacaktır, ben witcher 3'ü bekliyorum uzun süre beni götürür diye umuyorum
  • eyvallh hocam tabiki eklerim oynarızda konsolu edinemedim daha

Şarkılar güzel. Bende şunları paylaşayım

http://www.youtube.com/watch?v=krJGpF0_TrQ&feature=kp
    Mert Can Akbaşyoutube
    Barbaros Hayrettin - Sevgilim Sevgilim Nasılsın
    http://www.youtube.com/watch?v=-29lHof6Qhw&feature=kp

• Bu video nedir İsmail hocam, hayattan soğudum yeminle

Kaan hocam bende başta senin gibi düşünüyordum, bu düşüncemi de paylaştım arkadaşlarla ama biraz ilerledikten sonra oyun epey hoşuma gitti, hatta legendary mod'da tekrar başlayıp 2-3 bölüm geçtim. Grafikler gayet iyi ama beklentini yüksek tuttuysan belki ondan sevmemiş olabilirsin. Alışırsan 3'lü multi arena yaparız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furious_tr -- 26 Haziran 2014; 14:44:04 >
  • abi biz bir tane kutulu aldık arkadaşla, elde bu tarz oyunlarda değişime gidebileceğimiz oyun olsun diye. bitirip hemen arkadaşa vermeyi planlıyorum kısmet olursa :) elimde durursa multi yaparız tabi :) siz yarın gece için ayarlayın kendinizi. takribi kaç şimdi sahur-yat borusu? :)
  • Playlisti güncellerken nerden o sayfaya geldiğimi inanın hiç bilmiyorum Hakan hocam
    Türk müzik sektörü nerden nereye gelmiş hatırlamış olduk
    @Furious_tr

Sahur 3'ü geçerek bitiyor galiba, benim pilim 1-2 ye kadar yeter diye umuyorum
    Genel olarak yine biz 11 den sonra toplanırız herhalde
    @darkness_kaan

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.