Şimdi Ara

<<- 30 yaş üzeri ve Evli 'Xbox ONE' Oyuncuları kulübü ->> (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.304
Cevap
22
Favori
39.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Secmistim hocam ben daha sonra sign in dedim bir iki gune degerlendirip donerler.

Kabul edilirsem bir oyun birde live yenileme yapip puan toplamaya baslarim artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaw arkadaşlar durun,

zaten obsesifim iyice kafaya takıyorum sonra. Olmuyorsa olmasın napiym, ne işe yarar ki zaten

Aklıma bir atasözü geldi:

"Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş"
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furious_tr

Yaw arkadaşlar durun,

zaten obsesifim iyice kafaya takıyorum sonra. Olmuyorsa olmasın napiym, ne işe yarar ki zaten

Aklıma bir atasözü geldi:

"Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş"

Yok yok bu aralar var bişi E3 yüzünden heralde bi psn çalışmıyor bir live çalışmıyor...

Forewer PC diyim bende :)
  • Arkadaşlar bu linkteki ilgili bağlantıya üye olunca bize faydası ne olacak veya bizden beklenti ne olacak bahsederseniz deneyeceğim..

• bynedim kullanıcısına yanıt
    Nedim hocam benim anladığım micisoft bir ödül programı hazırlamış.
    Bu program dahilinde micisoft gold üyelik sürekliliği, düzenli oyun alma, gamerscore kasma vs gibi şeyler hedeflemekte.

Bize yararı topladığımız kredileri birşekilde oyun vs şeklinde almamız olabilir diye düşünüyorum tabi birde indirimler olucakmış.
    Kredi kazanma şartları gold üyelik yenileme, oyun satın alma, gamerscore, feedbackler gibi yolları var anladığım.

Programa katılmanın gördüğüm bir zararı yok, kredi kartı puan toplama uzmanı olan milletimiz için güzel bir olay
  • Wings kart ile harikalar yaratan şahsım için no problem :p artık market alışverişi falan kasarım rewards points için :D
  • Arkadaşlar benim rewards da şuan birikmiş 7500 kredim var ama sayfanın sağ tarafta en yukarısında şöyle bir uyarı var.

Sorry, we are unable to deposit your Rewards Credits. To resolve this issue, please go to Microsoft Billing and make sure your account information (including country, region and billing address) is correct. If you're still experiencing problems, make a post in our Support Forum.

Aylardır durum böyle ne yapsam düzelmedi kredilerim birikti ve bunları DLC alırken kullanmak istiyorum kullanamıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Microsoft pointslerin çeviri işlemleri felan vardı bir dönem ne oldu bilmiyorum lakin xbox one Türkiye çıkışıyla beraber mecburen kur işlerinide düzenleyecekler. Lokasyondan kaynaklı problemdir büyük ihtimal.

Hocam sizin işi en iyi microsoft Türkiye'nin müşteri hizmetleri halleder. Ben muhasebeyle ilgili problemlerde direk irtibat kuruyorum sağolsunlar onlar arıyor zaten

@Xbox One

Leyleğe havada tur bindiriyorsunuz daha ne olsun ileride sizi bilimum kart reklamlarında oynatıcaklar üstün başarılarınızdan kaynaklı
    Bende miles vardıda çok bakmıyorum artık o işlere varsa yoksa akaryakıt kampanyaları
    @darkness_kaan

• ho cam siz o zaman daha önceden üyeliğinizi aktifleştirmiştiniz değil mi? biz yeni üye olanlar için yorumunuzu rica ederim. şu anki gamerscore'larımız ile tamamen farklıbir durum bu değil mi? rewards pointslerimiz yeni başladı ve bundan sonraki kampanya, game rewards vs. gibi şeylerle dolmaya başlayacak anladığım kadarıyla. Bu da her ayın 15-30 arası update edilerek (yüklenerek) mi myrewards sekmesinde gözükecek?
  • darkness_kaan kullanıcısına yanıt
    Ben rewards sistemi ilk çıktığından beri aktif kullanıyorum VIP status Master üyeyim toplam 153.000GS'um var ama ne olduysa Xbox One çıktıktan sonra oldu her ay puanlarım birikiyor ama kullanamıyorum yakında support ile görüşeceğim ancak onlar çözer bunu.

• peki benim sorduğum sorulara da bir yorumunuz olabilecek mi? bir de bu kadar çok puan biriktirmenin püf noktalarını söylerseniz hepimize faydası olacaktır
  • 43 yaşındayım ve 11 yıllık evliyim.
    Son konsolum olan Ps2 nin üzerinden yaklaşık 7 yıllık bir aradan sonra,9 yaşındaki kızımı bahane ederek 2 el Xbox360 aldım.
    pc başında daha fazla zaman geçirmekle beraber günün stresini Gta V de çatışmaya girip bir kaç yüz polis öldürerek çıkarıyorum.
    Gözlerim fena yoruluyor.
  • @S.M.M.M,

Açıklama için teşekkür ederim hocam.

Yalnız benim adres Amerika'da bir pizza hut'ın adresi olarak görünüyor, Microsoft adamlara fatura gönderip Başımıza iş açmasın :)

Var mi USA adresiyle puan kullanan?

Son sorum ise geçmişten (x360 zamanından) kullandığımız gold üyelikler veya satın aldığımız oyunların katkısı oluyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: darkness_kaan

ho cam siz o zaman daha önceden üyeliğinizi aktifleştirmiştiniz değil mi? biz yeni üye olanlar için yorumunuzu rica ederim. şu anki gamerscore'larımız ile tamamen farklıbir durum bu değil mi? rewards pointslerimiz yeni başladı ve bundan sonraki kampanya, game rewards vs. gibi şeylerle dolmaya başlayacak anladığım kadarıyla. Bu da her ayın 15-30 arası update edilerek (yüklenerek) mi myrewards sekmesinde gözükecek?

Rewards kazanmanın yolları sitede yazıyor gözünüzden kamış olabilir hatırlatayım.

-Gold üyelik yenileme
    -Free üye olan bir arkadaşına gold üyelik önerme ve bu kişinin gold üye olması
    - Her ay yapılan anketlerin düzenli doldurulması
    -Live da yapacağınız her alışveriş size points kazandırır
    -Gamescorunuz ne kadar yüksek olursa sistem size o kadar points kazandırır. Mesela en yüksek VIP Status master dır ve bu statüye ulaşmak için 75000GS'unuz olması gerekiyor.

• Peki hocam bu puanları nasıl kullanıyorsunuz ? bunlarla örneğin bir oyun alma şansınız oluyor mu ?
  • panama P kullanıcısına yanıt
    Pointsler hesabına yüklendikten sonra almak istediğin şeyin ödeme ekranında points ile beleşe satın alma ekranı var oradan puanın artık kaç para ediyorsa ona göre kullanabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xbox One

Pointsler hesabına yüklendikten sonra almak istediğin şeyin ödeme ekranında points ile beleşe satın alma ekranı var oradan puanın artık kaç para ediyorsa ona göre kullanabilirsin.

Iyiymiş ,tşk

• Takcicek kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam, görüyoruz ki oyun oynamanın yaşı olmuyormuş
    İlerliyen zamanlarda Xbox one alırsanız sizide aramızda görmekten mutluluk duyarız.

İyi günler dilerim
  • bilgiler için teşekkürler ;)
  • şöyle bir ebay.com'a gireyim digital uygun birşey bulur muyum dedim ama hepsi account satma olayına girmiş. elim boş döndüm. ryse falan oynayamadım daha, uygun fiyatlı bulsam denemek isterdim açıkçası
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.