Şimdi Ara

<<- 30 yaş üzeri ve Evli 'Xbox ONE' Oyuncuları kulübü ->> (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.304
Cevap
22
Favori
39.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hangi telefon hocam o? Samsung falan mı?
  • darkness_kaan kullanıcısına yanıt
    İvet uygunuz inşallah
    Var, ben 4 ay kadar önce teknosa'dan 30 tl gibi bir fiyata almıştım, pahalı gelmişti bana. PS4 konusunda yazmıştım, ayrıca neden ds4 kutusunda da mevcut olmamasıyla ilgili serzenişte bulunmuştum.

"Neden Ps4 konusunda yazdın" derseniz, "PS4'üm var da ondan" diyeyim Geyik bir yana, şarj kablosunu (micro-usb) almamın nedeni; ikinci ds4'ü kutulu almıştım içinden şarj kablosu çıkmamıştı. Ben de biraz obsesif olduğumdan gidip 2. ds4 içinde şarj kablosu almıştım. Sonradan evdeki diğer kabloları incelediğimde, samsung 3d gözlük şarj kablosunun da aynı olduğunu farkettim

Xbox one gamepad update için kablo gerektiğinde onu kullandım.

• Son dönemde çıkan tüm androidlerde standard miniusb değil micro usb olacak bir önceki mesajımda hatalı yazmisim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akşam 11 den sonra ne yapıyoruz bakalım titan,fifa, co-op

Ben kolları güncelleyemedim daha kablo bulamadım sonrada aramadım
  • Kollara yeniden mi güncelleme gelmiş? Bu sefer ne gelmiş? Eğer ilki için diyorsanız zaten update gelmesinin sebebi Stereo headset adapter'in düzgün çalışmamasıydı.

Akşama kesin geleceğim, Titanfall atabiliriz :)
  • valla ben titanfall kalabalık bir şekilde isterim, keyifli oluyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkness_kaan

valla ben titanfall kalabalık bir şekilde isterim, keyifli oluyor :)

taticx v3 kulaklığımıda yaptırdım geçen hafta.. Artık bende titanların arasna inmek istiyorum.. H.sonu iççin toplaşalım arkadaşlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: casanova0086

İsmim= burak
    gamer tag= casanova0086
    yer= ankara
    yaş= 28
    bekarım
    oyun=battlefield 3 ve 4 online oynuyabilirim.
    üyeliğe kabul ederseniz sevinirim.

Hocam selamlar... Üyelik için ilk kuralımız evli olmak hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furious_tr

İvet uygunuz inşallah
    Var, ben 4 ay kadar önce teknosa'dan 30 tl gibi bir fiyata almıştım, pahalı gelmişti bana. PS4 konusunda yazmıştım, ayrıca neden ds4 kutusunda da mevcut olmamasıyla ilgili serzenişte bulunmuştum.

"Neden Ps4 konusunda yazdın" derseniz, "PS4'üm var da ondan" diyeyim Geyik bir yana, şarj kablosunu (micro-usb) almamın nedeni; ikinci ds4'ü kutulu almıştım içinden şarj kablosu çıkmamıştı. Ben de biraz obsesif olduğumdan gidip 2. ds4 içinde şarj kablosu almıştım. Sonradan evdeki diğer kabloları incelediğimde, samsung 3d gözlük şarj kablosunun da aynı olduğunu farkettim

Xbox one gamepad update için kablo gerektiğinde onu kullandım.

aynen hocam benimde bir kablom var çevire çevire kullanıyorum :)

• Alıntıyıda silelim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar son dönemde xbox da internet indime hızı acayip yavaşladı,kablo ile fiberden bağlıyorum ,son birkaç haftadır böyle. Ne yapmamı önerirsiniz ? DNS e baktım otomatik alıyor .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • panama P kullanıcısına yanıt
    Herkese günaydın,
    Evet benin fiber'de de bir yavaşlık var gerçekten ama konsolda. Torrent'de falan sıkıntı olmuyor. Konsollara gelen update ve yeni oyunlarda ise ciddi yavaşlık var. Ben dns'i değiştirmiştim çünkü otomatik dns ps4 free olan trine 2 ve update'lerde sorun veriyordu şimdi düzeldi.

Bence sıkıntı konsollar ile ilgili, ayrıca dikkat ederseniz multiplayer'da da sıkıntı yok(lag vs..).

• quote:

Orijinalden alıntı: Furious_tr

Herkese günaydın,
    Evet benin fiber'de de bir yavaşlık var gerçekten ama konsolda. Torrent'de falan sıkıntı olmuyor. Konsollara gelen update ve yeni oyunlarda ise ciddi yavaşlık var. Ben dns'i değiştirmiştim çünkü otomatik dns ps4 free olan trine 2 ve update'lerde sorun veriyordu şimdi düzeldi.

Bence sıkıntı konsollar ile ilgili, ayrıca dikkat ederseniz multiplayer'da da sıkıntı yok(lag vs..).

Evet hocam aynen ben dün dns i değiştireyim dedim Manuel'in beceremedim ama bugün daha iyi düne göre

• Bugün erken paydos edip kaçıyorum eve, oyun oynamayı özledim bre

Her türlü oyuna varım online gördüğünüzde basın daveti arkadaşlar
  • Ufc nin demosuna oynadım ,oyunda kinect olsaymış çok farklı olurmuş bence
    Böyle oyunlarda kinect teknolojisini kullanmadıktan sonra yazık oluyor kinect e

• panama P kullanıcısına yanıt
    Bende oynadımda pek sarmadı, sildim. Eskide fight night vardı baya iyiydi, epey oynamıştım zamanında
  • Fight night efsaneydi hocam,fazla yi kombinasyonu yapmışlar ama işte entegre etseler kinect i bomba gibi olurmuş hem stres atardık

• İsm= Cenk
    gamer tag= sumerian78
    yaş= 37
    8 yıllık evli
    Oyunlar:fifa14,forza,titanfall(sipariş edildi gelmedi henüz)

Eklerseniz sevinirim

• remote kullanıcısına yanıt
    Hoşgeldiniz hocam, ilk sayfadaki listeden herkesi eklerseniz sevinirim.

Bazı akşamlar Titan ve fifada kapışmalar olabiliyor, bekleriz herzaman
  • UFC demo ve Max'i indirdim, Max keyifli fakat fazla değişken yok sanki oyunda.

UFC'nin ilk sahnesinde ara video izliyorum sandım ki oyuna girmişiz, grafikler ve hareketler oldukça gerçekçi fakat binbir türlü kombinasyon kullandıklarından hepsini ezberlemek zor, ezberleyemediğinizde de yere düştüğünüzde kalıyorsunuz, rakibi itip kalkamıyorsunuz bile.

Fight Night PSP ve ilk X360 zamanlarından hayranlıkla oynadığım oyunlardandı, ben de bir Fight Night bekliyorum.

Ne diyelim Fifa'ya devam.
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.