Şimdi Ara

<<- 30 yaş üzeri ve Evli 'Xbox ONE' Oyuncuları kulübü ->> (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.304
Cevap
22
Favori
39.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Selamlar Nedim hocam

Ne değişkenlik olacak Max işte ama yinede eğlenceli, oynanabilir kafa dağıtmak için. UFC bana da zor geldi, ciddi mesai harcamak lazım, bir de meraklısı olmak gerekir tabi.

Şimdilik F.N. yok ama Titanfall party'si (hepimiz beraber vakit bulup girince) çok keyifli. Fifa'yı söylemeye gerek yok zaten, hastasıyız
  • Aleyküm Selam

Max'i hanıma oynattım konsola ortak olsun biraz diye ama o da sıkıldı haklı olarak, oyunsever kendisi de hala Fable veya Alan Wake bekliyor.

Bu arada Forza'da da Gold Üyelere indirime gitmiş, bu tip uygulamalar çoğalır inşallah, değilse her çıkan oyunu merak ediyoruz, ne disk kalacak ne de bütçe.

Titanfall hakkında geçen gün bado6100 ile de görüştük, (ofisime geldi tanıştık konuştuk, çayımı içmeden gitti ama yine beklerim. ) size özeniyorum Whatsapp konuşmalarını gördükçe ama fifayı bile her akşam açayım dediğimde başladığım maçı bile bitiremiyorum ertesi gün devam ediyorum. Bir de baya geride kaldım sanırım hem oyuna alışmak hem de fps kontrollere tekrar alışmak için.

Alsam kenarda duracakmış gibi geliyor, önümüzdeki aylarda indirime giderse Gold üyelere o zaman alırız artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynedim -- 9 Haziran 2014; 14:28:22 >

• bynedim kullanıcısına yanıt
    Nedim Hocam sen de İzmir'lisin o zaman, Ahmet Abi ile görüştüğünüze göre :)

Valla ben contoller'ı zor alıyorum hanımın elinden. Max'e fena sardı. Çözemediği yerde bana danışıyor nadiren. Ben de çok seviyorum o tarz oyunları, özellikle grafik olarak çok başarılı buldum ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkness_kaan -- 9 Haziran 2014; 15:02:08 >
  • Evet ben de İzmir'liyim.

3'ümüzden başka da İzmir'de yok sanırım grup üyesi.
  • bende hanım tarafından İzmir'liyim nedim hocam :) , lokasyon ne yazık ki İstanbul
  • Neden yazık olsun, en güzeli bir ayak İzmir'de bir ayak İstanbul'da..
  • yok hocam zor memleket vallahi 12 senedir buradayım bezdirdi , orijin karadeniz :)
  • Ben İzmir'li değilim ama çocukluktan beri gider gelirim. 9 Eylül mezunuyum. Hanım İzmir'li. Şimdi o buraya geldi İstanbulda'yız panama gibi :)
  • cümleten günaydın dostlar,

aşağıdaki linkte üyeliğini aktifleştiren oldu mu?

http://rewards.xbox.com/myrewards/
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkness_kaan

cümleten günaydın dostlar,

Ülke hatası verdi bende :)
  • darkness_kaan kullanıcısına yanıt
    Günaydın dostum,
    Ben şimdi denedim, sonuç şu mesaj:

"We're sorry.

Unfortunately, you can't join Xbox Live Rewards right now. It's strictly because of your age. We hope you will join once you are eligible to participate!"

Bu ne yahu, yaşımız nedeniyle uygun değilmişiz şaka mı bu

Yoksa etrafımızdakilerden sonra Microsoft'ta mı:

"Yeter kaç yaşında admsınız bırakın artık oyunu mu demeye getiriyor?"
  • hocam bizim gruba hakaret bence microsoft'un önüne siyah çelenk bırakalım
  • darkness_kaan kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,
    Bölge desteklenmiyor diyor malesef ben yapamadım.

Yapan arkadaş varmı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkness_kaan

cümleten günaydın dostlar,

Beni kabul etti, 2 gün içinde başvurunuzu inceleyeceğiz ve size bildireceğiz dediler.
  • Got it. Now give us about 36 hours to set up your Rewards account
  • ben iş yerinden giremiyorum , nedir hocam bunun içeriği ?
    Birde E3'de beklenen oyun tanıtımları gerçekleşmedi gibi , ama halo olayı güzel oldu benim gibi daha önce oynamamışlar için :)
    Fifa 2015'te güzel duruyor, TR ligli çıksa da oynasak :)
  • Noluyor yahu,

4 kere denedim olmadı. Hep aynı yazı çıkıyor?

Sorun ne anlamadım, beni 18 yaşından küçük mü sanıyor sistem ne

Zamanında kullandığım email ile kaydolmuştum ama ona göre bile en az 34 görünüyoruz. Akşama ayrıntılı kontrol edeyim xbox forumlara bakayım olmazsa.
  • Dostlar, ben de yaptım, ama derin bir içeriği var, tam vakit ayırıp araştıramadım. ilk dikkatimi çeken şu anki pointslerim gözükmüyor. sanki bu üyelik aktifleştikten sonraki puanlar gözükecek. puan kazanmanın da oyunlar haricinde birsürü yolu var, açıklamışlar. VIP member içerisinde "champions" kategorisinde olmam lazım aslında ama mevcut puanlarım işlenmedi :S anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkness_kaan -- 10 Haziran 2014; 14:16:41 >
  • Furious_tr kullanıcısına yanıt
    Tüm hesaplardan çıktıkdan sonra kaan hocamın yolladığı linkde ki adres içinde sağ üst kısımdan sign in yaptım.
    Diğer türlü hesabı açıp girme işinde sıkıntı olmuştu birde bölgeyi tekrar değiştirmiştim.
  • sayfanın en altında region seçtiniz mi? ben daha seçmedim de. cihaz pal hesap usa :)
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.