Şimdi Ara

30 yaşında işsiz olmak (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
3
Favori
13.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • OFFFFF offff dayanamıyom dayanamıyom....
    bu işsizlik parasızlık yedi bitirdi beni...
    intihar edecem artık dayanmıyorum parasılığn yükü altında eziliyom ....
  • takma kafana birader, iş bulucaz,

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: komutan-kubar

takma kafana birader, iş bulucaz,
    nasıl takmiyim dert bir tane değil ki 30 yaşıma geldim ne iş var ne para nede başka birşey
    sevdğim kız var yüzüme bakmıyor annem -babam akşama kadar başımın etini yiyor iş iş diye stresten kafam çatlıyor..
    Allahım sen bizi mi imtihan ediyon ?
  • sana tek diyebileceğim bunun sana özel olmadığı emin ol milyonlar var tek fark onlar ben ne olacağım diye düşünmüyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşsiz grubu mu oluştursak ya. Yok mu hevesli bi işsiz arkadaş kursun kılab ı :d

Zamanında ne teşkilatlar kurduk oyun için, napıyorsunuz işsiz dostlarım şu anda? Ben iş için genel yetenek sınavına giricem şimdi. Herkes thy olmuş anasını satıyim. Sınanıyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: panter20

sana tek diyebileceğim bunun sana özel olmadığı emin ol milyonlar var tek fark onlar ben ne olacağım diye düşünmüyor
    demek ki onlar çok rahat adamlar ...
    bizim gelecek kaygımız var usta iş yok güç yok eş yok para yok yok oğlu yok nereye varacak bu işin sonu ???
  • ciddi misin derhal işe gir derhal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derman-

demek ki onlar çok rahat adamlar ...
    bizim gelecek kaygımız var usta iş yok güç yok eş yok para yok yok oğlu yok nereye varacak bu işin sonu ???

Alıntıları Göster
    sana paran yokken bakmayana ( tüm kızları kapsıyor ) sen de paran varken bakma iş girersin bir yere belli olmaz şuan genel bir işsizlik var okudunuz mu bölüm nedir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: panter20

sana paran yokken bakmayana ( tüm kızları kapsıyor ) sen de paran varken bakma iş girersin bir yere belli olmaz şuan genel bir işsizlik var okudunuz mu bölüm nedir

Alıntıları Göster
    elektrik-elektronik teknisyeniyim...
  • 24 yaşındayım hala okuyorum ve sapım büyük bir ihtimalle geleceğim çok karanlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

24 yaşındayım hala okuyorum ve sapım büyük bir ihtimalle geleceğim çok karanlık
    Alakayı kuramadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Mein Herz Brennt

26 yaşındayım, sgk kaydım yok.
    kötü bu zamana kadar sigorta kaydın yoksa.tanıdığın birinin işyeri varsa ona para ver sigorta açsın sana kaydın olsun en azından.
  • Bende 25 yaşındayım aynı durumdayım sizlerle aslında bir discord kanalı açılsa iyi olurdu.
  • 26 yaşındayım . Harita teknikerliği okudum . Ben de bir kaç aydır işsizim . Tecrübeye ihtiyacım var ama tecrübe de olmuyor . Ne yapacağımı şaşırdım .. Çok uzun süreli ilişkim var . O çalışıyor ben işsizim :( . Evlenemeyeceğiz sanırım ama ayrılamıyoruz bile . Sinir stres bunalıma girdim . Benden ayrılsa niye ayrıldın benden diye soramayacak durumdayım . Denedi hatta ama dayanamıyorum diye geri aradı . Ne yapacağımı şaşırdım . İş bulsam bile tecrübe şu bu zamanla maaş artıyor . Biri yardım etsin diye kıvranıp duruyorum . Çok zoruma gidiyor . KarşıMdaki insan hazır bekliyor ama ben bir şey yapamıyorum . Evlilik felan da kolay şeyler değil ki . Parasızlıktan ruhum daraldı artık . Yalnızlıktan bunaldım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alioreh

Alakayı kuramadım

Alıntıları Göster
    İbf okuyorum yaş olmuş 24 hiçbir vasfım yok 3 aya mezun oluyorum ve işsiz kalıcam ''Alakayı'' kurabildin mi şimdi :)) sadece İngilizce biliyorum onu da kendi merakım ve çabamla öğrendim.
  • Ülke ekonomisi en kısa zamanda düzelsin de bu tip konuları görmeyelim artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

İbf okuyorum yaş olmuş 24 hiçbir vasfım yok 3 aya mezun oluyorum ve işsiz kalıcam ''Alakayı'' kurabildin mi şimdi :)) sadece İngilizce biliyorum onu da kendi merakım ve çabamla öğrendim.

Alıntıları Göster
    Hala kuramadım. Soylenmek icin cok erken yaşın bence.

• Yok abi yazmıyorum! ; gülersiniz. Neyse ya pfff...(Not yaş 36 olacak bu ay)

-Düşünün; bir firmada 1.5 yıl çalıştınız , şube kapandı siz de ayrıldınız sırf bu yüzden ve en çok eğlenerek çalıştığınız anılarınızdan birisi olsun.
    -Üzerinden fazla geçmeden bir çok iş denemişim hatta 2 işte bile çalışmışım; bir çoğu gene aynı işti gerçi ,neyse 4 yıl geçmiş sonra ben gene çama sapan bir nedenle Gene aynı mesleği yaparken ama bu kez şube kapanmadı(ev taşıdım diye çıkarttılar)işi bırakmışım, çok içerlediğimden 6 yıl çalışmamışım, işsiz film izledim.
    -Neyse toplamda ilk çalıştığım firma ile 10 yıl geçmiş başka şubede evime yakın diye başlamışım ,anlaşamayıp en sevdiğim yere o eski dükkanı ;o zamandan beri başka bir firmaya kiralamışlar aynı işi yapıyorsunuz toplamda 11 ay olmuş şuankinde ise 4 ay falan ve en fazla 4 aya şube yine kapanıyor olsun.
    -Şimdi aklımı kurcalayan sorular;
    1) Birisi benimle uğraşıyor ve bundan zevk aldığından vaz geçemiyor her girdiğim iş yerinde beni çıkartmaya mı çalışıyor.
    2) Asıl mesleğim elle tutulur ve ülkenin sayılı üniversitelerinden birinden mezun olmama rağmen sevemediğim ya da nefret etmek durumunda kaldığım için o mesleği yapmam için gönderilen bir işaret mi bu! ; Öyleyse ilki de mi onun için idi?
    3) Ne işsiz adamım lan gecenin bir yarısı şunlarla uğraşıyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 8 Şubat 2019; 2:15:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mesutzgvn

3 yıl sonra erişebilirdim o duruma ama yurt dışına gideceğim. Bu ülkeden umut yok. Fabrikada çalışıyorum. 4 bincik lira için haftanın 7 günü 12 saat eşek gibi çalışıyorum. Aynısını Almanyada yapsam bunun 50 katını alırım. Dayım çağıtıyor zaten. Ülkemin insanı çok ezdiriyor kendini. Yazık!
    Avrupada eurolar havada uçuşuyor gibi görünüyor değilmi? Unutma bakkala gidip sakınz alayım dedin mi de 3 euro diyor sana bakkal amca biliin dimi? Viana da yaya kırmızıda geçince ceza makbuzu 500 euro dan açılıyor biliin mi?

Şu avrupaya ağzının suyu aka aka bakan dillendirenler keşke gerçekleri görebilse hayal dünyalarından uyanabilse her şey daha güzel olacak kim bilir.

Her şey dışarıdan gözüktüğü gibi değil ne yazıkki.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.