Şimdi Ara

30 yaşında işsiz olmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
3
Favori
13.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Yapay Zekanın Yanıtı

30 Yaşında İşsiz Olmak: Zorluklar, Fırsatlar ve Çözümler

30 yaşında işsiz olmak zor bir deneyim olabilir. İş kaybı, geçim sıkıntısı, öz güven eksikliği ve gelecek endişesi gibi çok sayıda zorlukla karşılaşabilirsiniz. Ancak bu durum aynı zamanda yeni fırsatlar için bir katalizör olabilir.

29 veya 30 yaşında vasıfsız olmak, iş piyasasında rekabet etmeyi zorlaştırabilir. Ancak üniversite mezunuysanız, becerilerinizi geliştirmek ve yeni kariyer yolları keşfetmek için bu zamanı değerlendirebilirsiniz.

Bu zorlukların üstesinden gelmek için proaktif adımlar atmanız önemlidir. İş arama stratejinizi yeniden değerlendirin, becerilerinizi güncelleyin ve iş ağınızı genişletin. Ayrıca profesyonel yardım almak ve finansal desteğinizi sağlamlaştırmayı da düşünün.

30 yaşında işsiz olmak, geçici bir aksaklıktır. Doğru yaklaşım ve azimle, bu zorluktan güçlenerek çıkabilir ve başarılı bir kariyere sahip olabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler:

• 30 yaşında işsiz olmak
    • 30 yaşındayım mesleğim yok
    • 30 yaşında vasıfsız olmak
    • 29 yaşında işsiz olmak
    • 30 yaşında üniversite mezunu işsiz
    • 30 yaşında işsiz
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • silinsin tşkk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alioreh -- 24 Kasım 2022; 22:33:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun hocam. ne işle meşguldünüz? neden işsiz oldunuz? merak ettim
  • nebula-bunela-labune kullanıcısına yanıt
    ksrdeşim ben şöfördüm sezonluk sonra psikolojık sorunlarım oldu 4 yıldır çalışmıyorum şimdi ilaç tedavisi iyi geliyor yeni ilaçlarım güzel , işe girmeyi düşünüyorum bu yazın bi aksilik olmazsa
  • psikoz kliniğinde yattım. tedavi devam ediyor. 28. iş tecrübem çok az. ne b.k yiyeceğimi ben de bilmiyorum
  • 26 yaşındayım, sgk kaydım yok.

• ben 30 yaşındayım ne iş bulabildim nede eş Allah kahretsin nereye varacak bu işin sonu ? biz neden böyke olduk biz nerde yanlış yaptık bee.. ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    27 yaşında işsiz olmak
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mazotçu M kullanıcısına yanıt
    sorma kardeşim aynı durumdayım ne yapacaz böyle
  • bişeyler yapmamız lazım reis
  • İşsizler olarak haftada bir gün toplanalım bari hocam istanbul da oturup konuşalım gün yaparız.

• 3 yıl sonra erişebilirdim o duruma ama yurt dışına gideceğim. Bu ülkeden umut yok. Fabrikada çalışıyorum. 4 bincik lira için haftanın 7 günü 12 saat eşek gibi çalışıyorum. Aynısını Almanyada yapsam bunun 50 katını alırım. Dayım çağıtıyor zaten. Ülkemin insanı çok ezdiriyor kendini. Yazık!

• quote:

Orijinalden alıntı: komutan-kubar

bişeyler yapmamız lazım reis
    valla ben şimdlik kursa gidiyorum ama 18 şubatta bitiyor oda ondan sonra ne yapavaz Allah bilir ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mesutzgvn

3 yıl sonra erişebilirdim o duruma ama yurt dışına gideceğim. Bu ülkeden umut yok. Fabrikada çalışıyorum. 4 bincik lira için haftanın 7 günü 12 saat eşek gibi çalışıyorum. Aynısını Almanyada yapsam bunun 50 katını alırım. Dayım çağıtıyor zaten. Ülkemin insanı çok ezdiriyor kendini. Yazık!
    almanyadan nasıl oturum almayı düşünüyorsunuz ? yada mesleğiniz nedir ???
  • Onu ben de bilmiyorum. Dayım söylüyorsa bir bildiği vardır. Benim de aklıma takılıyor o. Sakata gelmezsem iyi.

• quote:

Onu ben de bilmiyorum. Dayım söylüyorsa bir bildiği vardır. Benim de aklıma takılıyor o. Sakata gelmezsem iyi.
    yanlış anlamayın umudunuzu kırmak istemem ama o işler sanıldığı kadar kolay değil hatta imkansız bile diyebiliriz. bizim de alamanya da tanıdıklar var her sene yazın izne gelirler onlarla çok konuştuk bu olayı çok zor olduğu söyşeniyor bizim peder alamanyada 3 ay kaldı ama yeşil pasaportu vardı onun vize almadan 3 ay kaldı geldi. ben teknik elemanım bende gitmek istiyorum ama zor orda asıl para kazanan adamlar teknik elemanlar elektrik-elektronik makine bilgisayar v.b iş yapanlar...
  • quote:

3 yıl sonra erişebilirdim o duruma ama yurt dışına gideceğim. Bu ülkeden umut yok. Fabrikada çalışıyorum. 4 bincik lira için haftanın 7 günü 12 saat eşek gibi çalışıyorum. Aynısını Almanyada yapsam bunun 50 katını alırım. Dayım çağıtıyor zaten. Ülkemin insanı çok ezdiriyor kendini. Yazık!
    Gitme fırsatı varken gidin, Burada kalıp daha kötüye gitmek yerine şansınızı denemiş olursunuz.
    1-2 gün önce yeğenimi çocuk hastanesine götürdük. O doktor ona, öbürü başkasına koca günümüz sözde ÇOCUK hastanesinde doktor arayarak geçti.
  • Ben de fazla kalmam zaten ama 3 aylık bir vizeyle zaten iş vermezler. Belki de verirler ama bilmem. Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Kurtulmak lazım buralardan.

• TITAN291 T kullanıcısına yanıt
    Maalesef iyi bir doktor bulmak zorlaştı. Gidebilirsem gideceğim tabii ki. Rüyalarıma giriyor artık. Geçmiş olsun bu arada.

• izmirde yaşayan varmı beyler

• Yaş 26 işsizim. Sırtımda da bir ton öğrenim kredisi ve gss borcu var. Allah herkese bol rızık nasip etsin.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.