Şimdi Ara

saat 3:50 civarı ( gece) Astral seyahat denedim ve gerçekleşti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
2
Favori
17.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yaşım 21. saat 03:50 civarında yatağıma girdim ses soluk yok astral seyahat nedir?.merak ettim konstanrasyonumu toparladım sadece onu düşündüm. abi bi ara kalbim cok cok hızlı atmaya başladı kalp atışlarım acaip derecede hızlıydı.Nefes alışverişim hızlandı.sonra bi baktım yatağımın baş ucundayım baktım yataktaki ben.yemin ederim böyle bi his yok abi insana acayip mutluluk hissi veriyo cok rahatladım ya odamdan dışarı çıkmadım ilk denememdi..yarın tekrar deneyeceğim

dipnot

çoluk çocuk girip buna saçma sapan yorum yaparsa kalbini kırarım

• Yapay Zekanın Yanıtı

Yanlışlıkla Astral Seyahat Yapmak: Nasıl Gerçekleşir ve Ne Beklenir

Astral seyahat, fiziksel bedeninizden çıkıp astral bedeninizle diğer boyutlarda seyahat ettiğiniz iddia edilen bir deneyimdir. Genellikle bilinçli olarak yapılırken, yanlışlıkla da gerçekleşebilir.

Yanlışlıkla astral seyahat, aşağıdakiler gibi durumlarda meydana gelebilir:

• Uyku paralizisi yaşarken
    • Derin meditasyon sırasında
    • Aşırı stres veya travma yaşarken
    • Bazı ilaçların veya maddelerin etkisi altında

Yanlışlıkla astral seyahat yaşıyorsan, aşağıdaki belirtileri fark edebilirsin:

• Vücudunun titreştiğini hissetmek
    • Uyuşma veya karıncalanma hissi
    • Vücudunun dışında süzüldüğünü veya uçtuğunu hissetmek
    • Görüşünün bulanıklaşması veya farklı renkler görmesi
    • Diğer boyutları veya varlıkları algılamak

Yanlışlıkla astral seyahat etmek korkutucu olabilir, ancak genellikle zararlı değildir. Huzurlu kalmaya ve deneyimin tadını çıkarmaya çalışmalısın. Vücuduna dönmek istediğinde, sadece buna niyet etmen yeterlidir.

Yanlışlıkla astral seyahat yaşadıysan, aşağıdaki ipuçlarını takip etmek yardımcı olabilir:

• Panik yapma veya direnme.
    • Deneyimi gözlemle ve merak et.
    • Korku veya endişe duyarsan, "İşteyim" veya "Vücuduma dönüyorum" gibi olumlu ifadeler tekrarla.
    • Vücuduna dönmeye niyet ettiğinde, yatakta yattığını görselleştir.
    • Gözlerini aç ve çevreni fark et.

Yanlışlıkla astral seyahat etmek, nadir bir deneyim olsa da, pek çok insan tarafından yaşanmıştır. Korkma ve paniğe kapılma. Huzurlu kal, deneyimi gözlemle ve vücuduna dönmek istediğinde buna niyet et.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Muzikle birlikte cok super olur. Trance tarzi muzik dinliyorum.. Head-Fi sistem var bide.. Nerelere ucuyorum hic sorma.. cunku bende bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AytacFx -- 6 Nisan 2011; 5:04:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytacfx

Muzikle birlikte cok super olur. Trance tarzi muzik dinliyorum.. Head-Fi sistem var bide.. Nerelere ucuyorum hic sorma.. cunku bende bilmiyorum

abi gercekten denemeyen varsa denesin. korkacak bisey yok odamda dolastım telefonuma mesaj geldi şöyle bi sarsılarak uyandım :D cok mutluluk hissi veriyo bütün sesi ışığı kapatın
  • ruh mu çıkıyo vücudundan anlamıyorum ki nasıl birşey oluyo teknik olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: rsy10

ruh mu çıkıyo vücudundan anlamıyorum ki nasıl birşey oluyo teknik olarak

Bende resmen tuvlerim diken diken oluyor, yuzume bir gulucuk geliyor.. Dunyalar benimmisde ucuyormusum, %100 derecede huzurluymusum gibi birsey.. Anlatilmaz zor birsey :D
    Muzikle cosmak iste benimkisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytacfx

quote:

ruh mu çıkıyo vücudundan anlamıyorum ki nasıl birşey oluyo teknik olarak

Bende resmen tuvlerim diken diken oluyor, yuzume bir gulucuk geliyor.. Dunyalar benimmisde ucuyormusum, %100 derecede huzurluymusum gibi birsey.. Anlatilmaz zor birsey :D
    Muzikle cosmak iste benimkisi

sonradan hayattan zevk alınmıyo diyolar :/ gerçi ben simdi de zevk alamıyorum hayattan :)

• Astral seyahatte diger uyuyanlarla ruya aleminde konusabilirsiniz. Kisacasi olay su; kisi ruyada oldugunu bilirse onu yonlendirebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Astral seyahatte diger uyuyanlarla ruya aleminde konusabilirsiniz. Kisacasi olay su; kisi ruyada oldugunu bilirse onu yonlendirebilir.
    yüzünü yıka git kahvaltını et mis gibi :) Beynine biraz glikoz gitsin :) daha iyi konsantre olabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyborg88

yüzünü yıka git kahvaltını et mis gibi :) Beynine biraz glikoz gitsin :) daha iyi konsantre olabilirsin

Alıntıları Göster
    Doğruluğuna bir türlü inanamıyorum, derin uykuda görmüş olduğunuz bir rüya olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazamsar

Doğruluğuna bir türlü inanamıyorum, derin uykuda görmüş olduğunuz bir rüya olabilir mi?

Alıntıları Göster
    bu işler okadar kolay olsa herkes ruhunu çıkarır gezdirir astral seyahati uyanıkken yapamazsın zaten bende bi aralar kaşık eğmeye çalışırdım psi wheel yapıp çevirirdim ama çok uğraşsamda kaşığı eğemedim doğal olarak buda onun gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: thevincent

bu işler okadar kolay olsa herkes ruhunu çıkarır gezdirir astral seyahati uyanıkken yapamazsın zaten bende bi aralar kaşık eğmeye çalışırdım psi wheel yapıp çevirirdim ama çok uğraşsamda kaşığı eğemedim doğal olarak buda onun gibi

Alıntıları Göster
    genelde ilk denemede başarma olasılığı yok gibi ama bilemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raz

genelde ilk denemede başarma olasılığı yok gibi ama bilemiyorum

Alıntıları Göster
    konuyla bilgisi olan biri konuyu birazdaha aydınlatabilirmi ben astral seyahati yapmak istiyorum mesela hangi aşamalar var nasıl yapılır yardımcı olurmusunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri006

konuyla bilgisi olan biri konuyu birazdaha aydınlatabilirmi ben astral seyahati yapmak istiyorum mesela hangi aşamalar var nasıl yapılır yardımcı olurmusunuz

Alıntıları Göster
    Arkadasim denedim ve ilk denememde yaptim.çok fena mutluluk hissi veriyo ilk 2-3 saat. ayrıca astral seyahate uyurken değil tam uyumak üzereyken geçebiliyosun.Yatağıma baktım ben vardım ya kendimi gördüm sok oldum.İlk basta kalbim çok çok hızlı atmaya başladı.gözlerim kendi kendine açılıp kapanıyodu.Sonra göbeğim cok sıcak olmustu ates gibi yanıyodu. ..odamda dolastım sonra mesaj sesine sarsılarak uyandım

• quote:

Orijinalden alıntı: KéRéM
    Arkadasim denedim ve ilk denememde yaptim.çok fena mutluluk hissi veriyo ilk 2-3 saat. ayrıca astral seyahate uyurken değil tam uyumak üzereyken geçebiliyosun.Yatağıma baktım ben vardım ya kendimi gördüm sok oldum.İlk basta kalbim çok çok hızlı atmaya başladı.gözlerim kendi kendine açılıp kapanıyodu.Sonra göbeğim cok sıcak olmustu ates gibi yanıyodu. ..odamda dolastım sonra mesaj sesine sarsılarak uyandım

ruhun mu bedenden çıktıda kendini görebildin
  • quote:

quote:

ne olduğunu bilmiyorumda yemin ederim yatakta kendimi gördüm
  • quote:

quote:

quote:

tamam renkdaş inanıyorum sana... Peki bunu denemenin tehlikeli yada riskli bir şeyi var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Avatar

quote:

quote:

quote:

tamam renkdaş inanıyorum sana... Peki bunu denemenin tehlikeli yada riskli bir şeyi var mı?

Alıntıları Göster
    Sadece astral seyahat yapacağım diye konsantre olmakla mümkün oluyor mu bu..Başka ön hazırlıklar gerekiyor mu yatmadan

• quote:

Orijinalden alıntı: _CarpeDiem_

Sadece astral seyahat yapacağım diye konsantre olmakla mümkün oluyor mu bu..Başka ön hazırlıklar gerekiyor mu yatmadan

Alıntıları Göster
    dolaşırken neler hissettin normalde nasıl geziyorsan öylemi yoksa havada uçarakmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C8C79990A

dolaşırken neler hissettin normalde nasıl geziyorsan öylemi yoksa havada uçarakmı

Alıntıları Göster
    Saçmalık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sT.curSe

Saçmalık.

Alıntıları Göster
    Herşey kafada biter kısaca örnek vereyim : hastanede doktor hastalarına hap(şeker) veriyor içiyorlar soruyor doktor nassıl oldun iyileştim olay bundan ibaret ruhu ayırman için ölmen lazım ruh bedenden ayrılması için kalp atışın var demişin tamam inanmıyorum demiyorumda saçma bence herşey kafada bitiyor hasta olacağım dersen evet olursun burda piskolojik.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.