Şimdi Ara

saat 3:50 civarı ( gece) Astral seyahat denedim ve gerçekleşti (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
2
Favori
18.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -PiToN-

Herşey kafada biter kısaca örnek vereyim : hastanede doktor hastalarına hap(şeker) veriyor içiyorlar soruyor doktor nassıl oldun iyileştim olay bundan ibaret ruhu ayırman için ölmen lazım ruh bedenden ayrılması için kalp atışın var demişin tamam inanmıyorum demiyorumda saçma bence herşey kafada bitiyor hasta olacağım dersen evet olursun burda piskolojik.

Alıntıları Göster
    ilk kez duyuyorum ben bunu..biraz araştırdım baya bi yapan varmış..bazen rüyamda düştüğümü görüyorum tam cakılacakken uyanıyorum bu da oluomuş..yani normalde olan bıseymiş bu..ama uyku durumundasın rüya sanıyosun..bazıları ise bu durumu bilinçli yapıyor..

bide böle diyorlar:

dikkatli yapmak lazımdır... ara seviyelerdeki yaratıklar vücuda saldırabiliriler...

yani yapmayın arkadaşlar bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -- 6 Nisan 2011; 21:52:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: <flame>

ilk kez duyuyorum ben bunu..biraz araştırdım baya bi yapan varmış..bazen rüyamda düştüğümü görüyorum tam cakılacakken uyanıyorum bu da oluomuş..yani normalde olan bıseymiş bu..ama uyku durumundasın rüya sanıyosun..bazıları ise bu durumu bilinçli yapıyor..

bide böle diyorlar:

dikkatli yapmak lazımdır... ara seviyelerdeki yaratıklar vücuda saldırabiliriler...

Yahu hocam ne yaratığı, ne perisi, cini.

Vakit kaybı, uykunuza yazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sT.curSe

quote:

Orijinalden alıntı: <flame>

bide böle diyorlar:

Yahu hocam ne yaratığı, ne perisi, cini.

Vakit kaybı, uykunuza yazık.

Alıntıları Göster
    Simdi arkadaşlar bende inanmazdım yok astral seyahat yok bilmemne saçmalık gelirdi.Denedim öyle maksat torba dolsun:)..Ama gerçekten oldu kalp atışlarım acaip hızlandı..Ayrıca yapmanın herhangi bi etkisi yok sadece acayip derecede mutlu hissediyosun kendini tarif edilemez bi mutluluk hissi veriyo bi süre.. sonra geçiyo.ve yapmak için sadece konstanrasyonunu ayarlaman yeterli...Birde herhangi bişey düşünmemen lazım

Dipnot : kalp atışlarınız hızlanırken korkup vazgeçmeyin

• İnanmam;kendim yapmadıkça.
    Nasıl yapılıyormuş ki.Bi bozuk para olayı felan diyordu birileri
  • quote:

Orijinalden alıntı: NidderuN

İnanmam;kendim yapmadıkça.
    Nasıl yapılıyormuş ki.Bi bozuk para olayı felan diyordu birileri
    Ben beceremedim kaç senedir.Forumda konuları gördükçe deniyorum,sonra unutup gidiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

Ben beceremedim kaç senedir.Forumda konuları gördükçe deniyorum,sonra unutup gidiyorum.

Alıntıları Göster
    bozuk para yok arkadasim gayet normal konsantrasyonunu ayarlıyosn bide inanman lazım.Bende inanmıyodum gözleri kapattım 1 dakika sonra kalp atıslarım hızlandı inandım cok hızlı atmaya basladi kalbim cok değisik bi duygu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KéRéM

bozuk para yok arkadasim gayet normal konsantrasyonunu ayarlıyosn bide inanman lazım.Bende inanmıyodum gözleri kapattım 1 dakika sonra kalp atıslarım hızlandı inandım cok hızlı atmaya basladi kalbim cok değisik bi duygu.

ben de denicem şimdi gaza geldim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hærun -- 6 Nisan 2011; 23:49:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hærun

quote:

ben de denicem şimdi gaza geldim

Alıntıları Göster
    Anlamadımki bu astral seyahat nedir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: -PoseidoN-

Anlamadımki bu astral seyahat nedir ?

Alıntıları Göster
    hadi herkes yapsin taksimde buluşuyoruz :)

güzel geyik olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: azawarai

hadi herkes yapsin taksimde buluşuyoruz :)

güzel geyik olurdu

Alıntıları Göster
    Herkes yapıyo bi ben yapamadım yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fairy Tail

Herkes yapıyo bi ben yapamadım yav

Alıntıları Göster
    Seviye almış pdr uzmanları var bu konulara ilgi duyan. Kemer de konferans dahi verilmişti bu konu üzerine.
    3 pdr uzmanı önce hipnoz yöntemi ile birkaç telkinde bulunuyor. Daha sonra katılanlar arasından otel numarasına göre kağıt çekiyor ve astral seyahate katılma olanağı kazanıyorsun, tabii istemezsen bir sonrakine geçiyor.
    Yanlış hatırlamıyorsam gece saat 1 de kamera kontrollü olarak seyahati başlatıyorlar. Sonra ne oluyor bilmiyorum. kim katıldı bilmediğimiz için soramadık.
    Her yıl farklı bir yerde yapılıyor. Fragmanı bedava gösterip filme para-seyirci kazandırmak gibi bi taktikleri var sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet K.

Seviye almış pdr uzmanları var bu konulara ilgi duyan. Kemer de konferans dahi verilmişti bu konu üzerine.
    3 pdr uzmanı önce hipnoz yöntemi ile birkaç telkinde bulunuyor. Daha sonra katılanlar arasından otel numarasına göre kağıt çekiyor ve astral seyahate katılma olanağı kazanıyorsun, tabii istemezsen bir sonrakine geçiyor.
    Yanlış hatırlamıyorsam gece saat 1 de kamera kontrollü olarak seyahati başlatıyorlar. Sonra ne oluyor bilmiyorum. kim katıldı bilmediğimiz için soramadık.
    Her yıl farklı bir yerde yapılıyor. Fragmanı bedava gösterip filme para-seyirci kazandırmak gibi bi taktikleri var sanırım.

Alıntıları Göster
    Hocam önemli bir soru sorucam.Yatağa uzandın diyelim gözlerin açık mı konsantre oluyorsun belli bir noktaya odaklanıp gözlerin kapalı mı deniyorsun burası önemli

• quote:

Orijinalden alıntı: RiverStyx

Hocam önemli bir soru sorucam.Yatağa uzandın diyelim gözlerin açık mı konsantre oluyorsun belli bir noktaya odaklanıp gözlerin kapalı mı deniyorsun burası önemli

Alıntıları Göster
    oda arkadaşım olacak öküz bi rahat bıraksa yapacamda horlamasından bütün konsantre gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.C. Vatandaşı

oda arkadaşım olacak öküz bi rahat bıraksa yapacamda horlamasından bütün konsantre gidiyor

Alıntıları Göster
    gözlerim kapalı yapıyorum. zaten gözler kapalıyken gözlerinin önüne biseyler geldiğinde gözlerin kendi kendine kapanıp acılmaya başlıyo rahat bırak gözlerini kalp atislarin hizlaninca korkmayın.. AMA HERHANGİ Bİ MESULİYET KABUL ETMIYORUM ARKADASLAR söyliym bastan

• quote:

Orijinalden alıntı: Lome

gözlerim kapalı yapıyorum. zaten gözler kapalıyken gözlerinin önüne biseyler geldiğinde gözlerin kendi kendine kapanıp acılmaya başlıyo rahat bırak gözlerini kalp atislarin hizlaninca korkmayın.. AMA HERHANGİ Bİ MESULİYET KABUL ETMIYORUM ARKADASLAR söyliym bastan

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar nasıl oluyor bu bana ayrıntılı bir şekilde anlatır mısınız bende denemek istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Y[g]T

Arkadaşlar nasıl oluyor bu bana ayrıntılı bir şekilde anlatır mısınız bende denemek istiyorum

Alıntıları Göster
    Konu birazdan "günah" diye kapanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Immortal Technique

Konu birazdan "günah" diye kapanır

Alıntıları Göster
    Çok enterasan bir konu pek inandırıcı gelmemişti ama netten yaptığım kısa araştırma olabileceğini söylüyor.
    Hiçbir riskininde olmadığı söyleniyor.
    Tabi bütün bunlar şimdilik benim için söylentiden ibaret birgün kendimde denersem evet böyle birşey gerçekten var diyebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: livingston

Çok enterasan bir konu pek inandırıcı gelmemişti ama netten yaptığım kısa araştırma olabileceğini söylüyor.
    Tabi bütün bunlar şimdilik benim için söylentiden ibaret birgün kendimde denersem evet böyle birşey gerçekten var diyebilirim.

bende aynen senin gibi düşünüyodum arkadasim.Denedikten sonra inanmaya basladim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lome

quote:

Orijinalden alıntı: livingston

bende aynen senin gibi düşünüyodum arkadasim.Denedikten sonra inanmaya basladim

Alıntıları Göster
    ben 1 senedir deniyorum hala yapamadım ya.beyler lütfen copy paste değil kendi tecrübelerinizle taktik verin.

• quote:

arkadaşlar yaşım 21. saat 03:50 civarında yatağıma girdim ses soluk yok astral seyahat nedir?.merak ettim konstanrasyonumu toparladım sadece onu düşündüm. abi bi ara kalbim cok cok hızlı atmaya başladı kalp atışlarım acaip derecede hızlıydı.Nefes alışverişim hızlandı.sonra bi baktım yatağımın baş ucundayım baktım yataktaki ben.yemin ederim böyle bi his yok abi insana acayip mutluluk hissi veriyo cok rahatladım ya odamdan dışarı çıkmadım ilk denememdi..yarın tekrar deneyeceğim

dipnot

çoluk çocuk girip buna saçma sapan yorum yaparsa kalbini kırarım

Bende senin gibi uçuyorum ama farklı bi yolla

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.