Şimdi Ara

saat 3:50 civarı ( gece) Astral seyahat denedim ve gerçekleşti (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
92
Cevap
2
Favori
17.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: extácy

quote:

Orijinalden alıntı: KéRéM

arkadaşlar yaşım 21. saat 03:50 civarında yatağıma girdim ses soluk yok astral seyahat nedir?.merak ettim konstanrasyonumu toparladım sadece onu düşündüm. abi bi ara kalbim cok cok hızlı atmaya başladı kalp atışlarım acaip derecede hızlıydı.Nefes alışverişim hızlandı.sonra bi baktım yatağımın baş ucundayım baktım yataktaki ben.yemin ederim böyle bi his yok abi insana acayip mutluluk hissi veriyo cok rahatladım ya odamdan dışarı çıkmadım ilk denememdi..yarın tekrar deneyeceğim

dipnot

çoluk çocuk girip buna saçma sapan yorum yaparsa kalbini kırarım

Bende senin gibi uçuyorum ama farklı bi yolla

sen böyle soooo higgghhhh triplerine giriyorsun ama bir gün fişlenirsen gelip buraya ağlarsın.onu kullanmanın da bir usulü vardır

• quote:

arkadaşlar yaşım 21. saat 03:50 civarında yatağıma girdim ses soluk yok astral seyahat nedir?.merak ettim konstanrasyonumu toparladım sadece onu düşündüm. abi bi ara kalbim cok cok hızlı atmaya başladı kalp atışlarım acaip derecede hızlıydı.Nefes alışverişim hızlandı.sonra bi baktım yatağımın baş ucundayım baktım yataktaki ben.yemin ederim böyle bi his yok abi insana acayip mutluluk hissi veriyo cok rahatladım ya odamdan dışarı çıkmadım ilk denememdi..yarın tekrar deneyeceğim

dipnot

Oldu biz kalkalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ivoorzwart

quote:

Orijinalden alıntı: extácy

quote:

dipnot

Bende senin gibi uçuyorum ama farklı bi yolla

sen böyle soooo higgghhhh triplerine giriyorsun ama bir gün fişlenirsen gelip buraya ağlarsın.onu kullanmanın da bir usulü vardır

Öğretsene

• Havada durdum şahitlerim var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Letherin

Havada durdum şahitlerim var.

adamımsın (bknz.uçan adam sabri)
  • Beyler siz boşa uğraşıyorsunuz felan bu astral seyahat felan işleri boş eğer gerçekten ruhunuz ile kendinizi görmek ve uçmak istiyorsanız

Her derde deva
     saat 3:50 civarı ( gece) Astral seyahat denedim ve gerçekleşti
  • seyahate çıkınca cıplanabilecezmi.
  • no ss no güven
  • Astral seyaheti yapabilen bir kişi bile yoktur.Sadece insanların kendi kafasında oluşturduğu bazılarınında ilgi çekmek ve muhabbet olsun diye salladığı saçma birşeydir.Kaldı ki astral seyahat olsa ABD,Rusya gibi ordular bundan sonuna kadar yararlanırdı casusluk gibi şeylerde.
  • inanmayın böyle şeylere..
    yok ruh ayrılmış da, iki dakika gezip hava alayım demiş, sonra da geri dönmüş falan...
    beynin oynadığı oyunlar, başka bir şey değil..
  • quote:

Arkadasim denedim ve ilk denememde yaptim.çok fena mutluluk hissi veriyo ilk 2-3 saat. ayrıca astral seyahate uyurken değil tam uyumak üzereyken geçebiliyosun.Yatağıma baktım ben vardım ya kendimi gördüm sok oldum.İlk basta kalbim çok çok hızlı atmaya başladı.gözlerim kendi kendine açılıp kapanıyodu.Sonra göbeğim cok sıcak olmustu ates gibi yanıyodu. ..odamda dolastım sonra mesaj sesine sarsılarak uyandım

Hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız, göbeğim ısındımı hatırlamıyorum, yaklaşık 10 ay falan önce yapabilmiştim, bi andan sonra gözündeki karanlık değişiyo dalgalanmalar oluyor kalp atışın felaket seviyede artıyor sanki salıncakta sallanırmış gibi hafif negatif g kuvvetleri vuruyo alttan.
    Ama ben bi türlü odanın içinde dolaşamadım. Yalnız , ben yatağa yatınca en az yarım saat te uyuyan insanlardanım, biraz daha uykum gelince mi yapayım ?

• Ruh Çıkmıyo Galiba Bu Ruhla İlgili Birşey Değil... Anımsadığım kadarıyla eski parapsikolojik konularına takıldığım zamanlardan kalma bilgilerime göre süptil Bedenler arasında bulunuyor bu Astral beden. Ayrıca bu konularla uğraşanlar konuşmalarına son verirken ışıkla Sevgiyle kalın vs gibi normal insanların acaba ne demek istedi ? diye afalladığı kelimeleri yan yana kullanırlar. Ayrıca Araya bir şeylerin girmesi galiba sadece filmlerde oluyor.
    Genelde Akrep burcu arkadaşlarımız bu türden konulara müptela olurlar ki bende bir akrebim. forumda bir akrep başlığı var bekleriz akrepleri de oraya.
  • şavaşlara katılıyorum ruyamda ama sımdıkı savasalara degıl kılıçlı felan kontrol edebılıyorum ruyada oldugumu bır sure sonra anlıyorum yatakta oldugumu hıssedıyorum ancak o an kontrol etmeye baslıyorum uyanmamı engellıyorum ancak dısarıdan bı uyarıcı olmadıgı surece ornegın mesaj sesı yada bırının uyandırmaya calısması
  • Aranızda inception (başlangıç) filmini izleyen yokmu hiç?

ben bu astral seyahat olayını geçen sene bir yakınımdan duymuştum. denemiş,yapmış fakat çok korkmuş, gecelerce uyuyamamış. bir daha da denememiş haliyle. ben hiç denemedim. ama var ya da yokta diyemiyorum...

leonardo di caprio nun filmi inception. o filmde var bu konu. astral seyahat ismi geçmiyor ama konuyla tamamen örtüşüyor. izleyen varsa yorum yapsın lütfen...
  • @tods
    Filmdeki olay biraz farklı tabi bilim-kurgu kısmı var.

Bu arada doğru düzgün nasıl yapılabilir anlatan yok.Kafamda ki şekliyle deneyince olmuyor.
  • @NidderuN

Zaten aynı seyden bahsetmiyormuyuz? Bilim-kurgu kısmı dediğin de zaten rüyayı kontrol etme ile gerçekleşmiş kurgular degilmi? Yanlız oradaki insanlar bunu çok profesyonelce yapıyor. Rüyayı kontrol edebiliyorlar. Ve başka insanların rüyalarına geçiş yapabiliyorlar.

Bence bu "Astral seyahat" denen seyde bir kurgu. Ruh bedenden ayrılmıyor belki ama ruhlar alemine geçiş yapılabiliyor. Vücudumdan çıktım diyen arkadaşlarda bence bilinçli bir sekilde rüya görüyor. Rüya= ruhlar alemi gibi bisey bence...
  • Astral seyahat'in gerçekten yapılabildiği söyleniyor.Bu bilim kurgu ya girmez.Ancak inception'da olay abartılı biraz bahsettiğiniz gibi.
  • Bi arkadaş hayal görme,yalan söyleme gibi bazı tespitlerde bulunmuş..Bi insan kendisi ne ise karşısındakinide öyle zannedermiş diyorum.Gereken mesaj yerine ulaşmıştır.Forumda dikkat çeksek ne olacak çekmesek ne olacak.Günde 1-2 saat olsun stres atmak icin girdiğimiz yerde böyle yerli yersiz eleştiriler olunca insanın sinirleri bozulabiliyor.inanmıyorsan bisey yazma arkadasim bende ilk basta inanmıyodum kalp atışlarım durduk yeremi hızlandı hic bisey yokken.Cok ilginc.Amerika,rusya yaparmış.Banane amerikadan rusyadan?
  • manyak mısın lan
  • Madem öyle kaderini öğren bu kadar basit mesala bugün yap 1 gün sonrayı gör
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.