Şimdi Ara

30 Yaşındayım Hiç Sevgilim Olmadı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
3
Favori
2.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • katılıyorum, hepimiz bi ara bu işe kafayı taktık ama nasıl bir beladan kurtulduğumuzu sadece kafası çalışanlar anladı, diğer kısım da hayıflanan tarafta kaldı, hayat yalan bırak sevgiliyi

• Reallyboy R kullanıcısına yanıt
    Kizlar ill adimi atmasa da belli ediyor hoca

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ortadogudasin burada bradpit olsan bile kiz sana gelmez. bazi semtlerde olabilir zengin muhitlerinde olabilir onun disinda turkiyede kadin erkege yanasmaz

gelismis ulkelerde kadin gelebiliyor cunku oralarda kadin erkekten korkmuyor ve kisilikleri oluyor. ortadogudaki kadinlarin kisilikleri daha kısıtlı

sana onerim beyin çipi yada metaverse gelene kadar kaliteli masturbasyonu ogren. bi nargile yap yanina bi kadeh sarap al jav ferreleri araştır. 2 3 saat sürüyor benimki. normal kizla takilmaktan daha zevkli geciyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabakara61 -- 31 Mart 2024; 20:15:5 >
  • D.Garp kullanıcısına yanıt

Mükemmel yorum

• Hocam ne sevgilisi görücü usulü eli yüzü düzgün kız bulabilirsen bas nikahı gitsin bu yaştan sonra hiç uğraşma

• RitalinDelisi kullanıcısına yanıt
    Reisim sana tavsiyem şehir kızlarından uzak dur. Aile büyüğünüz varsa, memleket köy gibi bir yerde ise ya da eliniz kolunuz oralara uzanıyorsa köy kızlarını tercih et. En azından zorluk nedir sıkıntı nedir bilirler. Şehir kızları şımarık olur genelde aileleri el bebek gül bebek olarak büyütürler, zorluk sıkışıklık nedir bilmezler. bir eli yağda bir eli baldadır bu kızların. En küçük sorunda aile evine dönmeyi dört gözle beklerler. Ayriyeten şehir kızı genel olarak bir sevgiliden diğer sevgiliye atlar yani sana kıyasla onun bunun artığı gibi birşey olur sen kimseyle olmazken onun birisinden birisine gitmesi insanın zoruna gider, çok çabuk sıkılır, evlilik düşünülemez bu iki taraf içinde geçerli hem erkek hem kız.

• kanka bence dediğin şeylere sahip değilsin. dediğin şeylere sahibim 25 yaşındayım,kızsız kaldığımı hatırlamam lisenin ilk zamanları hariç. o zaman bilmezdim anlamazdım çünkü kızları. eğer dediğin her şey okey ise insanlarla konuşma ya da anlayabilme becerinin direkt 0 olması gerekiyor. kızsız kalmamaktan kasıt ise şu, cinsel ilişki takılmalık vs. 2-3 uzun ilişkim oldu ama tam oldu okey evlenelim diyeceğim bir kızla karşılaşmadım. nasip kısmet :)

• Ofsayt Bozan Stoper kullanıcısına yanıt
    30 Yaşındayım Hiç Sevgilim Olmadı

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.