2007 yılında ilk üyeliğimi açtığım bu forumda bu süre zarfında, 16 yaşındayım nasıl sevgili bulurum 18 yaşındayım nasıl sevgili bulurum ve sonrasında 20 yaşındayım hiç sevgilim olmadı 24 yaşındayım hiç sevgilim olmadı 26 yaşındayım hiç sevgilim olmadı 28 yaşındayım hiç sevgilim olmadı tarzında pek çok konu açtım. Ne yazık ki 30 yaşıma geldim şu an, iyi bir de işim var gelirim iyi. Tipim de iyi. Pek çok zaman sen iş bul, paran olsun zaten hepsi gelir diye kandırıldım. Şimdi param da var ama sevgilim yok. 30 yaşındayım hiç sevgilim olmadı. :( < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RitalinDelisi -- 30 Mart 2024; 23:9:31 > |
30 Yaşındayım Hiç Sevgilim Olmadı
-
-
Iraklı sevgili kovalayan eleman sen miydin?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İşim iyi , gelirim iyi , tipim iyi diyorsun ya dostum. Büyük ihtimal farkında değilsin bunlardan bir kaçı sanırım zannettiğin gibi değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.Garp -- 30 Mart 2024; 23:27:58 > -
iyide tr de kızlar sevgili olmak için yanına gelip tanışmıyor ki.ilk adımı erkek atmak zorunda.
-
Tipin ve gelirin iyi olunca onlarında geldiği oluyor , o yüzden diyorum bir şeyleri yanlış anlamış olabilirsin.
-
tr de gelmezler.amerikada kızlar teklif ediyor o ayrı.tr de kıza merhaba de istersen brad pitt ol bana tecavüz ediyor diye çığlığı basar.
-
Dostum sana bir tavsiye , dışarı çık , sosyalleş ve önyargılarını yık . Selametle
-
önyargım yok ben dışarda gördüğümü söylüyorum.
-
Tipin yok demek ki kendini kandırıyorsun 30 senede en az 1 kiz hoslanirdi tipin iyi olsa ben tipsizim benden bile kaç kiz hoslandi omg
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Araba var mı kirve yoksa çek altına bi audi a3 sedan sonra işlek bi caddede bak bakalım tepkiler nasıl
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ağzın laf yapacak, sosyal ortamın olacak, girişken olacaksın. bunlar olmadan sadece saydıklarınla bir köşede sessizce kaliteli adam olarak ölürsün en fazla. acı ama gerçek.
-
Tipe, paraya, işe bile gerek yok aslında. Bu forumdaki çoğu incel gibi muhtemelen problem sevmeyi bilmiyor olman. Bu bir eleştiri değil. Ailede sevgi yoksa sevmeyi de bilmez insan normaldir. Bazen varsa da bilmez şımarır. Sevmek karşındakine değer vermektir. Onun yerine onu düşünmektir. Bu da belirli bir kişisel olgunluk gerektirir. Sadece karşındakini gerçekten önemsemen gerekiyor. Para, iş, tip gibi kavramlarla düşündüğünde karşılığını ödemeye çalıştığın bir ticari ilişki gibi oluyor. İster tavsiye olarak al, ister alma kafana göre takıl ama gerçek bir ilişkinin olmazsa olmaz ana bileşeni gerçek sevgidir. Tabii bir de böylesini arayan olgun bir kadın lazım. Kolay gelsin.
-
Hocam merhaba, aynı durumdayım ne yapmalıyım ?
-
-
Ritalin ofori verdiği zamanlar kızlardan teklif alıyordum kabul de ediyodum tabi
O zaman anladım olay özgüven ama öyle gözükmeye çalışmak değil gerçekten özgüvenli olmak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
30 yasinda yalniz olmak, yanlis kisiyle sevgili olmaktan daha iyi bence.
Ama çok sığ bakış açin var gibi.İş var, tip var, eee kari yok diyosunda, ne bilim bu mu olay?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hamza kızlar hoşlansa bile türkiyede ilk adımı erkek atmak zorunda.kızlar kılını bile kıpırdatmıyor.
-
gel kanka tayland yapak bende 29 yaşındayım ritalin delisiyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofsayt Bozan Stoper -- 31 Mart 2024; 11:27:0 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
İşim iyi , gelirim iyi , tipim iyi diyorsun ya dostum. Büyük ihtimal farkında değilsin bunlardan bir kaçı sanırım zannettiğin gibi değil |
Benzer içerikler
- çiçek verirken söylenecek sözler
- saatin arka kapağı nasıl kapatılır
- evde 1 tane karafatma gördüm
- doğubeyazıt kaçakçılar çarşısı ne alınır
- sodexo geçen marketler ankara
- dünyanın en büyük vinci
- exxen de neler var
- prompt mühendisliği nedir
- google çizim yap
- çay emojisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X