Şimdi Ara

30 yıllık Fenerbahçeli'den dünkü maç yorumları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle kendimi bildim bileli Fenerbahçeliyim babam amcam ve dedem kongre üyesi, ileri geri konuşacak olursa kalbini kırarım. Maalesef bu takım ne zaman kötü gitse hakemlerle ilgili basit bir maçı vatan mücadelesine dönüştürüp taraftarın gözünü boyamayı birileri çok iyi biliyor. Ali Koç 5 senedir aynı rezillikle bizi muhatap ediyor. Ne zaman kötü futbol oynamaya başlasak ya 5.yıldız muhabbeti ya da basit hakem hatalarından düdük astırma muhabbeti.

Şimdi maçı objektif bir şekilde yorumlayacak olursak:

-Mert hakan eline çarptığını hem maç esnasında hem maçtan sonra yayıncı kuruluşa verdiği röportajda gayet net dile getiriyor. Bana göre de saçma bir kural ama bu sene değişmiş ve kitaba göre doğru karar. Bence burdaki sıkıntı hakemin vara çağrılmaması ama sanırım o da ceza sahası dışında golle direkt alakalı olmadığı için

-Batshuayi'nin birinci pozisyonu zaten boş

-Batshuayi'nin ikinci pozisyonunda ben de penaltıdan yanaydım fakat yeniden izleyince ilk foulü batshuayi'nin yaptığı görülüyor. Çeneye doğrudan bir vuruşu var ve sarı kart da yemeliymiş.

-Adana Demir'in penaltılara zaten kimsenin itiraz ettiğini görmedim.

-Altay'ın pozisyonu bana kırmızı gibi geldi ama varda incelenmiştir herhalde eline tam değdiği anı görmek lazım. Sanırım altay içeride olsa da kırmızı yemesi gerekiyor topun dışarıda olması yeterliymiş.

-Son dakikada zajc'ın pozisyonu hakem yorumudur bir şey demem

-Bunun dışında belhandaya ferdinin yaptığı, Samet'e yapılan pozisyon çok kolay penaltı olurdu futboldan anlayan bir insan bunlara zaten bir şey demez.

Fenerbahçe taraftarı artık kendine gelmeli. Ne hikmetse seçim dedikodularının başladığı bu günlerde objektif olarak bakıldığında önemsiz birkaç kararın olduğu maç bile ne kadar büyütülüyor. Ali Koç son son boşuna çırpınıyor. Kenetlenme masalıyla bizi bir 5 sene daha uyutmasına izin vermemeliyiz. Tüm renktaşlarımın uygun bir dille getireceği eleştirilere açığım.

• "Son dakikada zajc'ın pozisyonu hakem yorumudur bir şey demem"
    Hadi lan oradan troll.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malum takım taraftarı troll konu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fener iyice mahalle takımına döndü harbiden. 5. yıldız diye ağlamalar, ligden çekilmek için oylama yapmak falan... Amatörde köyün genç takımında oynarken bizim başkan takımı sahadan çekmişti ona benzetiyorum.  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    90 Dakika maç özeti yardım.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.