Şimdi Ara

300-350 TL'ye alabileceğim Ekran kartları ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2.ci el veya 0 Bir ekran kartı almak istiyorum 2.ci el olursa en fazla 6 ay kullanılmış faturalı olması gerekmektedir

Aradığım özellikler -

1 GB , 256 Bit , GDDR5 Bir karttır. Yorumlarınızı alayım.

ankara içi olması iyi olur , eğer mağaza yöneticisi satacak ise. kredi kartına taksitlede alabilirim tek çekimde

Ankara içi peşin elden alışta olabilir. ankara dışı ilk önce kartın gelmesi makul olur.

Yorumlarınız :)

• http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2998

Sisteminizin diğer bileşenleri nelerdir?
  • sanırım bu biraz darboğaz yapar bana

Bendeki sistem : Amd Athlon 4600 + (2,50) Ghz 2 Gb ddr2 Ram

600 W (80+) PSU
  • Fazlasıyla darboğaz yapacaktır o sisteme en fazla 4850 öneririm onun da darboğaz yapacağı şüphesindeyim. Sistem güncellemesinin vakti gelmiş sizin için
  • Bunun bende farkındayım bu kartı alsam darboğaz nasıl olur yani hiç bir oyun oynayamam mı yoksa yeterince performans alamam mı ?

Eğer performans alamayacaksam HD5830 veya HD6790 alayım 1 sene sonrada sistem güncellemesi inşaallah.
  • Şöyle ki phenomla 60 fps alırken sizin işlemciyle 40-45 fps verecektir yani işlemcinin hesap gücü ekran kartını limitleyecektir.
  • yani sonuçta çalışacak ama bana 6850 performansı değilde 4850 - 5000 vs performansı vereceğini söylüyorsunuz :=) ?

donma kasma gibi sıkıntılar olmaz demi ?

eğer öyleyse alıyım sistem güncellediğimde ugrasmıyım tekrar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şimdilik böyle kullanmaya razıysanız alın ama sistem güncellemesini olabildiğince erkene çekmeye çalışın yazıktır para verip kart alıyorsunuz kullanamıyorsunuz
  • size minimum 1 sene desem :D

2.ci el satan olsa daha ucuza kapatıcamda bulamadım daha .d
  • O zaman ekran kartı değil işlemci anakart ram güncellemesine gidin derim daha çok yararını görürsünüz. Elinizdeki sistemi ikinci el fiyat belirleme konusundan fiyat alarak çıkartın üzerine bütçenizi koyarak yeni bir anakart işlemci ram üçlüsü almaya bakın. Ekran kartını müthiş bir şey almanız size bir şey kazandırmayacaktır bir sene sonra 6850 de eski bir kart olacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.