Şimdi Ara

300-350 YTL Telefon!! e2 ALDIM!! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
3.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Eyvallah sağolasın tekrardan

Hocam kafam iyice karıştı valla yeter kafayı yicem artık telefon araştırmaktan vizeler başlıyor ders çalışmıyorum bu yüzden

Bugün bimekse gittik ve beyaz renginden e2 sipariş verdik yarın öğleden sonra elimizde olur dediler. yarın ilk kez canlı canlı görmüş olacağız telefonu eğer beğenirsek büyük ihtimalle alıcaz. Gitmişken Teknosa'ya da uğradık geçen hafta 319 ytl olan l9 339 ytl ye yükselmiş..

Artık bilmiyorum valla inşallah doğru karar vermişizdir. Gerçi bu fiyata böyle bir telefon alıp pişman olmak olmaz ama almışken en ucuz ve en iyisi olsun istiyor insan.

Yardım eden herkese teşekkür eder ve elinde hala tavsiyesi bulunan arkadaşların tavsiyelerini yinede beklerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qpqpqp -- 30 Kasım 2007; 2:09:57 >

• hayırlı olsun arkadasım.gerci ben 1 hafta kadar denedim kullanarak ve pek hoslanmadım ozellikle tipinden,sesinden,yavaslıgından ve kamerasından.yalnız verdigin paranın karsılıgını sonuna kadar alacagından eminolabilirsin.gerci sekil olarak pek bayanlara uygun telefon degil ama artık bayanlar da bayagı degişti gunumuzde
  • quote:

Orjinalden alıntı: GFB_ARİF

Sential_85

Eyvallah sağolasın tekrardan

Hocam kafam iyice karıştı valla yeter kafayı yicem artık telefon araştırmaktan vizeler başlıyor ders çalışmıyorum bu yüzden

Bugün bimekse gittik ve beyaz renginden e2 sipariş verdik yarın öğleden sonra elimizde olur dediler. yarın ilk kez canlı canlı görmüş olacağız telefonu eğer beğenirsek büyük ihtimalle alıcaz. Gitmişken Teknosa'ya da uğradık geçen hafta 319 ytl olan l9 339 ytl ye yükselmiş..

Artık bilmiyorum valla inşallah doğru karar vermişizdir. Gerçi bu fiyata böyle bir telefon alıp pişman olmak olmaz ama almışken en ucuz ve en iyisi olsun istiyor insan.

Yardım eden herkese teşekkür eder ve elinde hala tavsiyesi bulunan arkadaşların tavsiyelerini yinede beklerim

rica ederim kardeş.ne demek yardımım dokunduysa ne mutlu bana.

bu arada L9 burda 1gb kart ile 287tl.eğer seni L9 dan vazgeçiren fiyatsa bir bak
    http://www.webdenal.com/store/view.jsp?idProduct=59607&idCategory=208&topnavCategory=38&ref=akakce&v=1.36.1

sizde de sistem bağıl değerlendirme galiba bizim de vizeler başlıyor Allah yardımcımız olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentinel_85 -- 30 Kasım 2007; 15:46:17 >

• Karışmış ya burası iyice
  • Malesef telefon gelmedi bugün yarın gelecekmiş bimekse.. Yani bugünde alamadık e2 yi belki de bu bir işaret telefonu almamalıyım diye düşünüyorum şimdi de

Sentinel_85

Hocam l9 daki mp3 ve ekran kalitesi ile e2 arasında çok fark varmı bilgin varmı ?
  • Evet sonunda beyaz renkte e2 yi aldım. Henüz kullanmadım malesef hiç şarjı yoktu şarja taktım sabah alıp kullanacağım inşallah..

Yalnız sim kart olmadan şarja taktım ve telefon uçak modunda açılarak şarj oluyor bu normalmi?
  • Hayırlı Olsun
  • Ben de bu topic in de katkılarıyla L9 aldım..

Teşekkürü bir borç bilirim..
  • Bizde iki arkadaş E2 siparişi verdik. Yarın gelecek inşallah.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GFB_ARİF

Malesef telefon gelmedi bugün yarın gelecekmiş bimekse.. Yani bugünde alamadık e2 yi belki de bu bir işaret telefonu almamalıyım diye düşünüyorum şimdi de

Sentinel_85

Hocam l9 daki mp3 ve ekran kalitesi ile e2 arasında çok fark varmı bilgin varmı ?

öncelikle telefonu almışsın hayırlı olsun diyorum.bu soruyu şimdi yanıtlamak saçma ama yine de açıklayayım ekran ve mp3 konusunu.yalnız şunu da belirteyim ben L9 değil L7 kullandım.ikisi de ses ve ekran konusunda birebir aynılar.hatta kasaları da aynı.sadece özellikleri arttırılmış L9 un.değişen bir şey olmadığı için karşılaştırma yapmanın bir sakıncası olmadığını düşünüyorum.
    ekran konusunda e2 L9 a göre bariz üstün bir tel.L9 un ekranı 1.9inç/220*176px ve 262K renk, e2 ninki ise 2.0inç/320*240px ve 262K yani renk aynı büyüklük olarak çok az fark olmasına rağmen asıl fark çözünürlükte.bu konuda e2 gerçekten harika.
    ses konusunda ses kalitesi olarak bariz bir üstünlük yok.e2 müzik telefonu L9 değil ama buna rağmen L9 da harika müzik çalıyor.e2 de doğal olarak müzik menüsü daha detaylı mesala ekolayzer ler falan var.ve de seste en önemli üstünlük bana göre e2 nin bass sesleri de çok iyi vermesi.L9 da ses kaliteli ama bass çok az.bunun yanında ses şiddeti olarak hem dış seste hem de kulaklık sesinde e2 bayağı bir yüksek L9 a göre.yanda medya tuşları,üstte kulaklık girişi falan e2 nin müzik konusunda L9 dan avantajlı konuma getiriyor.yalnız yiğidi öldür hakkını yeme demişle.L7 ve L9 ki bunlar kasa hoparlör aynı dış sesleri e2 den az ama bana göre daha doğaldı.e2 tizler hafiften kulak tırmalayıcı ama bu sayadede dışarıda gezerken tel cebindeyken çok rahat duyuyorsun.L7 de ki dediğim gibi L9 la aynı tel cebindeyken mp3 zil seslerini çoğu zaman farketmezdim.yani bu aslında avantaj ama sessiz ortamda masanın üzerinde L7 nin dış sesi daha doğaldı.
    alan arkadaşlara tavsiyem 12 saatten fazla kalsın ilk şarjda tel.bu süre zarfında açıp kurcalamayın.yine yeni alanlara bir kaç şey söyleyeyim.müziklerinizi yükledikten sonra menüden yenile uyarısına evet deyin yoksa yeni yüklediklerinizi bulamayınca ne oldu demeyin.ikincisi şarjının o kadar kurcamanıza karşın günün sonunda hala dolu olduğunu göreceksiniz.boşuna coşkuya kapılmayın ertesi günü bitecektir.e2 nin biraz garip şarj göstergesi var.iki günün sonunda full görünüp 3.günü hemen tek dişe düşüyor ve uyarı vermesinden yaklaşık 2 saat sonra bitiyor.en azından bende böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentinel_85 -- 2 Aralık 2007; 15:25:31 >

• quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

Ben de bu topic in de katkılarıyla L9 aldım..

hayırlı olsun kardeş.çok güzel telefon.ben de dediğim gibi şekil olarak aynısı olan L7 kullandım ve çok memnundum.millet eline alınca yok efendim biraz büyük,yok amma da ağırmış dese de vız geliyordu ben çok seviyordum.L9 alacaktım ama hem bütçemi aşması hem de en önemlisi ekranın L7 ile aynı kalması bunun yanında e2 nin de ordan o fiyat,ekran ve özelliklerle sırıtması e2 yi aldırdı bana.bundan da gayet memnunum ama slvr serisi insana kendini başka hissettiriyor.anlıyorsundur bunu.
  •  300-350 YTL Telefon!! e2 ALDIM!!

100 daha ekleyip bundan alsaydın keşke
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sentinel_85

quote:

hayırlı olsun kardeş.çok güzel telefon.ben de dediğim gibi şekil olarak aynısı olan L7 kullandım ve çok memnundum.millet eline alınca yok efendim biraz büyük,yok amma da ağırmış dese de vız geliyordu ben çok seviyordum.L9 alacaktım ama hem bütçemi aşması hem de en önemlisi ekranın L7 ile aynı kalması bunun yanında e2 nin de ordan o fiyat,ekran ve özelliklerle sırıtması e2 yi aldırdı bana.bundan da gayet memnunum ama slvr serisi insana kendini başka hissettiriyor.anlıyorsundur bunu.

Gerçekten de öyle tele bakan insanlar donup kalıyorlar.. Tuşlar dokunmatik gibi duruyor ve ekran gerçekten çok net.. Özellikle video çekimi beni tele aşık etti.. Bu kadar iyi video çeken bir cep telefonu daha görmedim bu bütçe dahilinde..

Foto çekimi 2 mp için üst düzey ancak video çekimi gerçekten çok üst seviyede..

Bu arada L7i ile gerçekten büyük farka sahip.. Ancak ses kalitesi olarak elbette E2 ezici bir üstünlüğe sahip..

• motorola çok basit arayüzleri var
  • Evet bugün teli inceleme fırsatı buldum ilk izlenimlerimi aktarayım dedim..

İlk olarak ekran kalitesi gerçekten süper..

Ses kalitesine gelirsek beklediğim kadar iyi çıkmadı. Yani iyi çıkmadı derken çok güzel ve çok net ses veriyor bas ve tiz olarak fakat söylenenlere göre ben çok daha iyi birşey bekliyordum yada ben abarttım.

Ama bende benq z2 var ben ondan çok daha iyi ses vermesini bekliyordum, ses yüksekliği olarak eşit sayılabilirler fakat tabiki e2 daha kaliteli ses veriyor.Belki yeni fw ler atınca söylendiği gibi daha iyi ses alabiliriz..

Kamera olarak beğendim yeterli kamerası bence..

Şimdi benim bu fw yükleme olayında hiç tecrübem yok,e2 topiğinde baktım ama baya karışmış orası 50 küsür sayfa olmuş,sizlerden ricam şu anda e2

kullananlar hangi fw yi yüklememi tavsiye edersiniz ?

Telefonu almakla sorular bitmiyor tabi

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Sentinel_85

quote:

Gerçekten de öyle tele bakan insanlar donup kalıyorlar.. Tuşlar dokunmatik gibi duruyor ve ekran gerçekten çok net.. Özellikle video çekimi beni tele aşık etti.. Bu kadar iyi video çeken bir cep telefonu daha görmedim bu bütçe dahilinde..

Foto çekimi 2 mp için üst düzey ancak video çekimi gerçekten çok üst seviyede..

Bu arada L7i ile gerçekten büyük farka sahip.. Ancak ses kalitesi olarak elbette E2 ezici bir üstünlüğe sahip..

Pembe rengini nerden buldun sen o telefonun söyle bakalım?

Güle güle kullan

• katze2 veya the one betayı yükle.
    yardım istersen msn ekle.
  • derkin

Hocam sağolasın ekleyeceğim msnni yalnız şu anda vizeler var 10 gün sonra falan anca uğraşabilirim telefonla..

Bu arada şarj konusu şu anlık can sıkıcı ama inşallah kullandıkça daha iyi olur. Bir de bugün ilginç bir şekilde telefonun açıp kapatma tuşu olan "NO" tuşu çalışmamaya başladı kendiliğinden daha sonra fabrika ayarlarına dön yaptım düzeldi belki pili çıkartıp taksam da düzelirdi ama neden böyle bişey yaptı anlamadım.

Son olarak topiğin başından itibaren yardımcı olan herkese teşekkürler
  • 1 hafta sonunda e2 hakkındaki görüşlerim.. öncelikle bu fiyata herşeye rağmen çok iyi bir telefon ..

hayal kırıklığına uğradığım nokta mp3 kalitesinde beklediğimi bulamadım.Çünkü söylenenlere bakılırsa dünyanın en iyi mp3 telefonu falan deniliyordu bence o kadar iyi değil yada bizim e2 de sorun var.

Bugün benim BENQ Z2 ile karşılaştırdım. Bence benq z2 daha iyi mp3 çalıyor tamam e2 de ses biraz daha kaliteli bas sesleri biraz daha iyi duyabiliyorsunuz fakat benq da da 3D modunda o kadar olmasada bas sesler alabiliyorum ve ses seviyesi e2 den daha iyi. Ayrıca şarj olarak da benq z2 daha üstün mp3 telefonu olması açısından.

Şimdi sorum daha önce bu iki teli kullananlar varmı? Gerçekten e2 nin ses seviyesi böyle düşükmü yoksa benim tel de mi sorun var acaba?
  • ben de dedigim gibi 1 hafta kadar E2 kullanmıstım.ses kalitesini ben de cokiyi bulmamıstım.cok mekanik bir sesi var dogal olmaktan uzak.nuansları tam olarak yansıtamıyor,yeterince derinlikli degil.gene de bir cep telefonu icin fena sayılmaz.

modlama işe sanıyorum ses uzerinde oynamalar yapılabiliyor ama ses kalitesi ne olur o tartısılır.E2 forumunda bu konuda bayagı bilgi var sanıyorum

hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.